ya biz size hakkınız değil almayın altın maltın demiyoruz ki
alamazsınız boşa hayal kurmayın, umuda kapılmayın diyoruz
siz niye herşeyi arabesk anlıyorsunuz böyle?
kimse size ay ne altını yaaa, altın mı istiyorsun bi de pis paragöz filan demedi. kendi rızanızla vermişsiniz. evde tutmuşsunuz çalınmış. bunun hukukta bir tazmini yok (bildiğimiz kadarıyla) diyoruz
siz kendi kendinize "2 bilezik peşinde koşan " dediler diye tribe giriyorsunuz. değişik bir kafanız var cidden.
ayrıca
eski karısına suç buluyorsunuz altınları kasadan almış gitmiş diye
e o da sizin gibi mağdur mu olsaydı?
ki o kadının ailesinin de durumu iyiymiş
belki o kadına da ailesi taktı?
belki o kadın da evliliğinde harcadı?
ya da hakkı olduğunu düşündü aldı
keşke sizin de kasada duraydı da siz de alaydınız!
niye o kadına suç çıkartıyorsunuz ki?
Hanımefendi ben arabesk yapmam çünkü yeterince arabesk şey yaşadım esimin geçmişi ve kendi öz ailesinin yaşattığı şeylerden dolayı.
Ben yeterince bir arabesk hayatı yasadim da ondan önce de 26 yaşında erken menopoz dediler ve yıllarca bir damla kan peşinde koşup kadın olduğumu hissetmeye ve anne olmaya çalıştım. Anne olmak isteği ile çıktığım ve yol arkadaşım olur yaşlılıkta dediğim eşimle de mahkeme mahkeme gezdim hem de benle alakası olmayan bu bahsettiğim insanlardan dolayı.
Arabesk kısmını çok iyi anlattigima inanıp, kimsenin pis gözlü görüp görmesinin umurumda olmadığını da dile getireyim evet buna magruz kaldim ama umurumda değil herkes evinde yemek pişirmezken ben ticket ile evime erzak alıp gece 12 de bile kışlık hazirlayan hem de dış ticaret uzmanı bir insanım. Esi işsiz kaldığında evi gecindiren ve hatta yasli annesine de bakan biriyim. Daha neler söylerim de onlar ben de kalsın
. Ben kendimi biliyorum yani çok iyi.
Ben annemin babamın bir lirasını almadım ki bir başka adam ya da kadının bir lirasına tenezul edeyim tam tersi esimin işsiz kaldı dönemde aylık geliri 100 bin TL olan eski es, babası ödemiyorsa babasının esi çalıştığı için evlilik birliğindeki esin borcu sayilacagindan cocugun nafakasi borc olduğundan, esin borcunu ödemek suretiyle kendisinin ödemesi mümkündür diye düşünüp dilekçe yazıp icra dairesine sunmustur..Yani kim kimin parasina göz dikecek kadar aç gözlü ve adi bu basit bir örnek olsun size. Daha çok şeyler var da be anlatılacak kadar kısa ne de henüz zamani değil.bir gün bir kitap yazdığımda ya da diğer tv programlarim gibi bir program yaptığımda erken menopozu anlatan ben, bunlari da anlatirim inşallah yakın gelecekte.
Merak etmeyin kimse mağdur olmadi ,çünkü ortak kasaya taki konulurken ki tutanak da eski mahkemelerde jayit vardi her iki tarafın da imzası ile. Takilarin adet ve türüne göre hesaplama vardi yüzde sekseni esimin ailesindem takılanlar.. bunlari da içine düştüğümüz ve ben evlendikten sonra çıkan saçma sapan mahkemelerden dolayı görmek yani öğrenmek zorunda kalmış biriyim yoksa benden önce kim ne yapmış cok da umurumda değildir eski eşinin kardeşini okutmuş onunla ve ailesi ile helallesip düşman olmadan cebinde 100 tl ile boşanmış bir kadınım ben..gecmis ya da düşmanlık bilmem .Benden önce umurumda olmaz
Kaldi ki konumu tam okumadan 2 bilezik ya da eski es muhabbeti yapan biri olarak algılamanizi da normal buluyorum ve de bulmuyorum .Ben de bosandim kimsenin kocasını ne geçmişte çaldım ne şimdi.. boşanan kadını anlamayacak biri de olamam. Ben kimsenin düşmanı değilim ..ortak kasa vs konusu açıldı da anlattım ustelik o insan benim o kadar canımı yaktı ki o kadar şeyler yaptı ki ben evlendikten sonra.
Allah büyük. Herseyi gören ve bilen odur. Bu dünyada ve öbür dünyada esimin ailesi esimin geçmişi ve dolaylı olarak bilerek ya da bilmeden esimin yaptıkları. Halen geçmeyen zonalarimin sebebi... Allah herkesten misli misli çıkarsın...o zaman huzura erecegim