Boşanmayı kabul etmekle doğru mu yaptım?

belki gereksiz filan olucak önemsemiyceksiniz ama her ne kadar İNANMASAMDA son çare olarak görüyorum
bi kendinize okutturun hacı hoca mıdır üfürükçü müdür nedir bilemem. mutlaka baktırın nazar büyü olabilir.

caykolik88 nasılsın sesin çıkmıyor artık umarım iyisindir
Bir haftadır annemlerdeyim. Bir kez bile olsun aramadı. Hiç konuşmadık. Gitmeden önce "boşanmayı kabul etmeden gelme. Evi al ama nafakayı unut." dedi. Bir ay burdayım. İyice düşünüp ne yapacağıma karar verip öyle dönücem. Anlaşma yapmak istemiyorum. Gerekirse çekişmeli olur ama ona karşı yenilmeyeceğim.

kadında bir iş yok bence,belki kaıdn kocanın başka pisliklerini biliyor,söyleyemıyor olabilir,yada kötü düşünürsek kocanın hayatında bırı var,o kadının arkadaşı falan,ama benım ıkı çocukluk arkadaşım evlnedı,bende sürekli boşan bu adamdan dedim,oda benı kötü bildi,ama şu an ruh ve sınır hastası tedavi görüyor,oda herkese endulus booşan dıyor dedığı zaman mıllet ona bakma enduluse falan deyıp benı kötülemişti,oysa kötü niyetım yok,sınır hastası olma demiştim,yüksek dozda ilaç içip sürekli uyuma halında çocuklarına bıle faydası yok,terapide gördü ama fayda yok,

Kadını size karşı kullanıyor. Ben söylüyorum bir de sen aç konuş gibisinden -ki kadın sağlam ayakkabı değil. Ayrıca umarım artık ailenize neler olup bittiğini detaylarıyla anlatmışsınızdır. Çünkü eşiniz tam bir ruh hastası. Acil tedaviye ihtiyacı var. Yahut böyle gözükmek için elinden geleni yapıyor da olabilir. Eski sevgili fotoğraflarına bakmak vs.. Bir an evvel kurtulmanız gereken bir mikrop bu adam. Dişli çıkmanız ise onu çok şaşırtmış belli ki; sizi bezdirmek için her yolu deniyor ve denemeye devam edecek. Şaştım kaldım. Sizi takdir ediyorum. Gücünüzü asla yitirmeyin. Hatta siz ona psikolojik baskı uygulayabilirsiniz. Hatta ben olsam eve tanıdıklarımı toplayıp herkesin içinde başınıza geleni onun da olduğu bir anda anlatmaya başlarım. Güçlü olan sizsiniz o asla değil. Resmen ne idüğü belli olmayan kadını bulaştırmış baskı yapsın diye...

En kısa sürede evine dönmen ve o adama tekmeyi vurman dileğiyle.

Bakın eğer şimdi çekingen davranıp boyun eğer, akışına bırakırsanız kendinize olan saygınızı yitirirsiniz. "Şu ne der bu ne der" e takılmayın güçlü olun ve zor da olsa yeniden başlayın. Emin olun bazen yalnızlık daha iyidir, sizin vicdanınız rahat sonuçta. Madem bi eviniz de olacak, mis gibi çalışır yaşarsınız. Mesleğiniz nedir? Tüm kalbimle dua edicem size, her akşamın bi sabahı vardır. Allah yardımcınız olsun

ben diğer kadınlar gibi kocama güveniyorum yapmaz demiyorum. Ama ben bugüne kadar bir şeyini yakalamadım ya da başka bir telefon kullanıyor onu eve getirmiyor bilmiyorum eğer aldatıyorsa bunu çok iyi saklıyor, Ben telefonlarında da facede de bir şey bulamadım sadece eski kız arkadaşının profillerine bakmış. Benim ankarada hiç arkadaşım yok. O yüzden yakın çevremden birisi olduğunu düşünmüyorum. Ben boşanmam demiyorum. Onca sıkıntıyı çektikten sonra tam rahata kavuştuk derken beni öylece yüz üstü sebepsiz bırakmasını kabullenemiyorum. O benim canımı çok yaktı. Yaptıkları yanına kalsın istemiyorum.

Bana ezik gurursuz diyor ama ben onunla tek başıma direniyorum ama o benimle tek başına baş gelemiyor. O yüzden üzerime kardeşimi ailemi ve başka kişileri gönderiyor. Ben bu zamana kadar işin içine başkalarını katmadım. Tek başıma onunla baş edebilmeyi bildim ama o bunu yapamadı. Ama niyeyse o kendi gözünde güçlü karakterli bir adam oldu ben gurursuz ezik bir kadın oldum(öyle olmadığını kendi bile biliyor ama kabul etmiyor) Bana istediğini söylesin ben kendi kararımdan vazgeçmicem. Eve döndüğümde zaten öyle yapıcam. Kendi akrabalarını toplayıp boşanma nedenini kendisinin anlatmasını isteyeceğim. Geçenlerde kızkardeşimin eşi aramış. Sorun nedir boşanmak istiyormuşsun diye. Güya aramızda bir sorun yokmuş. Her şey yolundaymış. Bir sıkıntı yokmuş. Verecek bir cevabı olmadığı için konuyu kapattı. Kardeşim bile şaşmış kalmış.

İnsanların ne dediğine takılmıyorum artık. Boşanan bir kuzenim vardı. Ona anlattım durumumu. O da bana kesinlikle baba evine dönme kendine bir düzen kur ama sakın buralara gelme. dedi. Ben de zaten gelmem dedim.
Önlisans bilgisayar bölümü mezunuyum. Daha önce ön muhasebede ve sözleşmeli öğretmenlik yaptım. birini evlenip başka şehire taşındığım için bıraktım. Diğer işimi eşimin ataması nedeniyle bıraktım. Ankarada iş aramaya başladım ama hiç bir yer bilmiyorum tanıdık yok. Enişteme söyledim o bakıyor. Bir kaç yere iş için soruşturdum. Tekrar döndüğümde ilk olarak işe başlamalıyım. Rabbim oğlumu benden esirgemesin. Oğlum olduktan sonra onunla yeniden başlarım her şeye...

Size destek olmayıp zararı bile dokunacak bi aileniz vargibi, en güzelini düşünmüşsünüz, Ankara Büyük Şehir, mutlaka bulursunuz, sık sık "ya Vedud" ismini çekin, Rabbim büyük nasibiniz bi yerde bekliyordur, tez elden bulursunuz inşallah.
Amin Allah evladınız size bağışlasın, ilerde gurur duysun sizinle inşallah.

başka biri varda diyemem oğlunu bile sevemiyormuş çünkü . başkasını nasıl sevsin. başka biri varken bile en azından çoccuklarrına sevgide verirler. bu adamda insanları sevememe rahatsızlığı var belliki. iş bul yeni bir hayat kur evden ayrıl ev tut . madem durup dururken oğlumla beni başından atmaya karar verdin bize ev tut ben iş bulana kadar ihtiyaçlarımızı karşıla de ona. ailenin yanına dönme. ayakları yere sağlam basan ve bakımlı bir kadn ol . erkekler kendilerinin çok sevildiğini görünce kafese girmiş gibi hissederler kendilerini. biz kadınlaar gibi çok sevildikçe çok sevmezler. nankörlerdir kısacası. sevginin pençelerini çek onun üstünden. içinden sev. asla anlamasın. kendine öyle bir bak ki ne kaybettiğini görsün. yüzünüzü asla gösterme. oğlunu görmek istersede ggöster ama kendini uzak tut. o öyle bir yalnız kalaacakki neye uğradığını şaşıracak nasıl nankörlük ettiğini anlayacak. bir an önce iş bul derim

bacim buyul ihtimal maddi rahatliga erisince gözü dışarı kaydı. Allah yardimcin olsun dik dur Allah bizimle ve seninle uzen uzdugu yerden üzülür. ogluna sarıl hemen iş bul. gececek gececek insanoğlu neyi atlatmiyor.

aynen, herkesle çok iyi olan insanlardan ben de korkuyorum. benim eşimde öyle. yok yere huzursuzluk çıkarıp, evimi dağıttı. istemiyorum seni diyor bağıra bağıra durduk yere. artık ne sorunu var bilmiyorum. dışarda kimseye tek laf edemeyip evdekinin canına okuyan erkek müsvettelerine yazıklar olsun. 3 günlük dünyada karısına, çocuğuna sahip çıkamayanları Allah bildiği gibi yapsın.
Kardeşim, sakın evinden ayrılma. ayrıca yardım isteyebileceğin aile büyüklerine de durumu izah et. çocuk oyuncağı değil evlilik. İstemiyorsa defolup gitsin, sakın anlaşmalı boşanmaya yanaşma. o kadar kolay değil, boşanırım ama geçimimi de sağlaman şartıyla de en kötü.
evde bol dua oku, Nas, felak ve Ya Vedüd çek sürekli.

kesinlikle kesinlikle kesinlikle... yok ya oyle çekip gitmek. saglam bi avukat bul tum malvarligini hemen belgele iyi bir nafaka al seve seve odeyecek anladin sen.. bu senin hakkin ayrica

Merhaba, bir gelişme var mı?

Hala annemlerdeyim. Hiç aramadı. Evladını bile sormadı. Eniştem benimle konuştu. Boşanmamızın saçma olduğunu, eşimle konuşup orta yolu bulmamızı söyledi. Ben de artık her için çok geç bitti dedim.

Zamana birak canim evet yeniden bir araya gelseniz kırgınlık lar olacaktır daha fazlası siz aslında gerekeni fazlasını yaptiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…