- 9 Nisan 2015
- 209
- 574
- Konu Sahibi caykolik88
Bir arkadaşımın annesi mutlu ailelerin çocuklarıyla evlenin derdi. O zamanlar hiç anlam vermezdim ne dediğine. Ne kadar doğru bir söz olduğunu yıllar geçtikten sonra anladım. Eğer aile mutluysa çocukta mutlu büyüyor ve eşine, çocuklarına iyi davranıyor. Ama mutlu bir ailede büyümediyse bilinç altı insanı asla asla bırakmıyor ve erkekler farkında olmadan o beğenmedikleri anne ve babalarına dönüşüyorlar, kadınlar ise gidip o beğenmedikleri babaları gibi olan adamlarla evleniyorlar ve ortaya böyle evlilikler çıkıyor. Bunun en güzel örneği sizin evliliğiniz. Aslında herşeyin yolunda gittiği güzel bir evliliğiniz varken adam birden boşanmak istiyor ve hiç beğenmediği babası gibi bir baba ve eş olup çıkıyor. Bilinç altı, yaşanmışlıkları onu bırakmıyor.
Ben sizi çok taktir ediyorum. Bu kadar ii giden bir evlilik birden bire bozuluyor ve siz dimdik ayaktasınız. Bu çoğu insanın başaramayacağı birşey.itiraf edeyim benim evliliğim bu kadar güzel giderken eşim bunları yapsa psikolojim altüst olurdu. Maaşallah size, Allah güç kuvvet versin.
Gelelim durumunuza. Madem kocanız eve dönmüş gidip dava açmayın. Şuan için eve ve çocuğa bakmak zorunda. Şimdi boşanmaya kalksanız size bir sürü masraf çıkacak. onun için oturun evde dersinizi çalışın kpss ye az kaldı zaten. çok yüksek bir puan alamasanız bile neresi olursa olsun bence yazın. Bir işiniz olur ve maddi olarak zora düşmezsiniz. Bence puanınızın yettiği her yeri yazın. İl değiştirin, bebeğinizi alın gidin. eşiniz eğer düzeltmek istiyorsa gelir sizinle, düzeltmek istemiyorsa da kendisi bilir. işte çalışırken tekrar kpss ye girip iş değiştirebilirsiniz. Bence şuan için en iyi plan bu. Allah yardımcınız olsun.
Ben artık dayanamıyorum. Her gün eski sevgililerinin profilinde gezinip duruyor. Fiziken aldatma yok ama sürekli onların resimlerine bakması, sayfalarında gezinmesi, aklının onlarda olduğunu bilmek beni çok yıpratıyor. Umrumda değil gibi davranıyorum. Ama yapamıyorum. Dün gece yine dedim. Ya eskisi gibi yeniden bir aile oluruz ya da git bu evden seni istemiyorum diye. Aynı evdeyiz ama ayrı hayat yaşıyoruz. Ne ben onunla ilgileniyorum ne de o benimle ilgileniyor. Geçen gün kan vermiştim, baya düşmüş doktor ilaca başladı. Cumartesi günü de mr çekilicem. Artık sağlığımdan olmaya başladım. Eğer davayı ben açarsam benim isteklerimi kabul etmeyecekmiş. Mahkemede boşanmak istemediğini söyleyecekmiş. Kendi davayı açarsa kendi isteklerine göre bu iş bitermiş.