Her geçen gün daha kötüye gidiyor. Çok yıprandım. Anneme mesaj atmış, babamı da telefonla aramış. Çok ağır kelimeler kullanmış. Aileme her şeyi anlatmadım. Sadece borçlardan dolayı bunalımda dedim. Onlar da ısrarla gelmemi istiyorlar. Eşimin de istediği buydu zaten.
İşyerindeki bir kadın sürekli beni arıyor. O da boşanmam konusunda sürekli bana baskı yapıyor. Güya benim yanımda olduğunu söylüyor ama telefonda benim ne ezikliğimi ne gurursuzluğumu koydu. Kendin iş bul çalış kendin kazan. Eşine niye muhtaçsın. Hakim bu istediklerini sana vermez, öylece ortada kalırsın deyip durdu. Kadın annem yaşında olmasa başka bir niyeti var derdim. Ya ben nafaka ve tazminat isteyince ezik ve gurursuz mu oluyorum. Bunca yıl bu evliliği sürdürmek için çok fedakarlıklar yaptım. 3 yıl buz gibi evde kışları suyu donan çatısı akan evde, aylarca kara bata çıka buz tutmuş merdivenlerden su taşıdım, odun kırdım sobasını yaktım, ne getirdiyse razı oldum, evde televizyonumuz bile yoktu. O zamanlar senin gibisini asla bulamazdım, herşeyimsin derdi. Ben de beni seviyor ya o bana yeter diyordum. Benim bunca zaman yaşadıklarımın bir bedeli olmayacak mı? Kendim çalışsam çalıştığım paraya kira mı vereyim bakıcı parası mı vereyim yola mı vereyim geçineyim mi? Madem sevmiyordu neden benden çocuk istedi zaten olmuyordu. İğneyle hamile kaldım.
Şimdi adam memur olunca, cebi para görünce sevmediğini anlamış. Sürekli beni ve oğlunu öldürmekle tehdit ediyor. Artık dayanamıyorum. Oğluma bir zarar vermesinden korkuyorum. Aslında elimde beni ve oğlunu öldürmekle tehdit ettiğini söyleyen ses kaydı ve bana hakaret dolu mesajları da var. Ama uğraşmak istemiyorum. Haftaya ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum. Evi de satışa çıkarıyor. Ben daha dayanırım ama ya oğluma zarar verirse... Çok korkuyorum, çünkü oğlumun yanına yaklaştığında sürekli onun canını yakıyor, pencereye çıkarıp camı açıyor. Oğlum zaten çok meraklı, hemen camı açıp dışarı bakıyor. Bir kaç kez bu hareketlerine şahit oldum. O yüzden artık gitmenin zamanı geldi. Allah'a bırakıyorum. Bu yaşadıklarımı hak etmedim. Rabbim yarına kor, yanına koymaz. Elimden geleni yaptım, buraya kadarmış.