Kafam karışık lütfen fikir verin

Şartlarını bilmeden yorum yapmak bana zor geliyor. Ama mesela senin çalışman onun gururuna dokunuyorsa (ki nasıl bir mantık anlayamamakla birlikte) senin tek odaya tıkılman da yeterinde gurur kırıcı.

Empati kurmaya sevk et halini ve hissettiklerini açıkça anlamasını sağla. Durumu ciddiye almadan harekete geçmiyorlar. Senin ve çocuğunun içinde bulunduğu durumu anlasın. Borç da ödenir araba da yerine konur. Ama huzursuz geçen zamanın telafisi yok
Şartlarını bilmeden yorum yapmak bana zor geliyor. Ama mesela senin çalışman onun gururuna dokunuyorsa (ki nasıl bir mantık anlayamamakla birlikte) senin tek odaya tıkılman da yeterinde gurur kırıcı.

Empati kurmaya sevk et halini ve hissettiklerini açıkça anlamasını sağla. Durumu ciddiye almadan harekete geçmiyorlar. Senin ve çocuğunun içinde bulunduğu durumu anlasın. Borç da ödenir araba da yerine konur. Ama huzursuz geçen zamanın telafisi yok
Gerçekten öyle annemin evinde de mutlu bir cocukluk geçirmedim anne baba ayrıydı bebeğimin de benim gibi olmasını istemiyorum

Uff minicik bebekle her işe koşturuyorsun ya. Üst katta da görevin olmaya devam edecek. Kvalidenin hiç mi vicdanı yok neden senin görevin. Destek iste. Yardım etsin. Madem birliktesiniz destek olsunlar. Eşin bekar gibi dolanmasın. Ev işi vs herşeye destek bekle ve iste talep et... Böyle yaparsan görevin olarak devam edecek.
Eşim işten gelince bebeğimize bakıyor bende kalan işleri hallediyorum canım iş bana koymuyor cidden ben sadece mutlu olmanın pesindeyim

X