• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile

Sabah 9 akşam 10 haftada bir gidiyorsanız zaten yatılı kalınacak bir şey yok. Uzak yer olsa yolda saatler geçse neyse. Aileniz abartmış biraz. Kalınmaz mı kalınabilir ama eşiniz istemiyorsa çok da elzem değil. Eşinizle aranız nasıl? Kaybınız için üzüldüm. Geçmiş olsun.
Sağol teşekkür ederim 😔

Aram iyi ama eşim şiddete meyili biri tabi bende öyleyim aileler karismasa biz çok iyiyi, ama karışınca birbirnizi yeriz

Ben bunu aileme nasıl anlatacağım babama baba kalmamam eşim istemiyor diyorum adam diyor illa kalcaksin annem diyor eziksin eşine yok cekemiyorsun onlara nasıl anltacgim
Eşim istemiyor demeyeceksiniz, 10 dakika mesafemiz var niye kalayım baba benim evim barkım farkı artık diyeceksiniz.

Ayfer gidip kalma yakınmış ama istediğin zaman kalabilirsin tâbi ki. Yalnız neden dedi, dedim gibi kelimeleri didi,didim diye yazıyorsunuz?

Yani eşimin 15 dk olan mesafedeki ailesine sabah gidip sebep yokken kalmak istemesine ben de bozuk atardım. Siz ikiniz artık bir ailesiniz. Ayrıca aileniz neden bu kadar ısrar ediyor? Yaptığınız şey yetişkin işi bir şey değil.
Annesinin dibinden ayrılamayan ev kurmasın bi zahmet.

Ailem çok baskıcı pinpirik eşim çok baskıcı kalbi kara haftada 1 aileme gidiyorum eşim bunu bana çok görüyor genede gudiyim Sabah 9 akşam 10 evdeyim ama gittmisken ailem diyor burda yatıya kal eşimde sevmiyor evin var evini bil bu kalma nedir falan diyor biz geçen yıl bu kalma yüzünden ayrı kaldık ben 3 ay ailemde kaldım yeni gelindim ve ailem hep kal Didi gittgimde bende kalıyordum birgün eşim akşam beni ora bırakcakti arabamız bozuldu yolda kaldık babam aradı arabanın içinde kziizm seni bırakmıyorlarmi gel bize kal eşim sinirledeni araba çalıştı beni ora bıraktı gitti 3 ay hamile halimle orda kaldım ve bebeğim öldü aylar geçti gelidelr beni alidilar ve gene o yıl ve bu yıl ayni gene ailem yani annem kızmı zorla alı koyuyor yasak koymuş diyor babam abime onlara halbuki tek bu hfta ora gittmedim diye hepsi zannediyor yasak koymuş eşim öyle değil git haftda bir sabha git akşam gel ama kalma yok keyfi gidip kalamasin sevmiyor öyle şeyleri ama ailem diyor sen eziksin eşini dinilyorsun eşeksin küçük düşecek lafalr bana gittgimde diyor bilmiyorum ne yapacağım benim psikolojimi bozuldu bu durumdan sıkıntı alıyorum derdimi nasıl anlatcam haledcem bilmiyorum
Evliliğin bazı kuralları vardır . Eşinin rızası önemli. Benim eşim de kalmamı istemez , annem babam isterler kalayım onlarla vakit geçireyim ama artık evli olduğumu ve kendime ait bir evim olduğunu zor da olsa aşıladım kendilerine. Uzak mesafe olsa gittiğin zaman kalırsın ama bu kadar yakın mesafede kalman çok saçma olmuş. Bence sen artık ailenle konuş ve kalma işlerini bırak. İleride çok büyük sorunlar yaşarsın. Eşinde bu konuda rahatsızsa daha fazla üzerne gitme . Ben önceden eşimin rahatsız olduğu konuları aileme söylemiyordum , şimdi diyorum eşim için izin vermiyor kabul etmiyor istemiyor.. huzurlu bir yaşam için idare etmek senin elinde .

Back