boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

Siz evliyken eşiniz sizi aldattığında o kadınlar için ne düşünüyordunuz bilemem fakat sizde şuan aynı konumdasınız... Çocuğunuz olması veya geçmişte 12 yıllık evliliğiniz olması birşey değiştirmez. Sonuçta sadece çocuklar için bir görüşme söz konusu değil bilakis boşanmasını istiyorsunuz. İnsan kendine yapılmasını istemediği şeyleri başkasına yapmamalı... SİZ YENİDEN EVLENSENİZ VE EŞİNİZ ŞUANKİ KARISINA DÖNSE HOŞ OLURMUYDU???

kadına bişey yaptığımız yok.. o kadında 12 yıllık evliliğini bitirmiş 2 ay sonra evlenmeyi üdüşünen biriyle evlenmeseydi. çocukları biliyordu. kadın sinsi ve kötü birisi. ben yuva yıkmıyorum. hani ne oldu.. benim yuvamı yıkan insalar ne oldu.. ayrıca kimse beni evli bir adamla görüşüyrsun diye kınayamaz ..bu aynı şey dğeil..o adam benim 12 yıllık kocam dı ve çocujklarımın babası.. ben 12 yıldır o adamı seviyorum. o kadında kötü birisiyse onu bıraksın diyorum.ne var bunda.. yuva yıkmıyorum. kadında yerinde rahat duesun..iyi birisi ise zaten eski eşim onu boşamayacak.. kader diyor.. belkide Allah burnumu sürtmek için bunu karşıma çıkardı diyor... o kadın çok bencil..benim gibi dğeil..anlattıklaından..arkadaşlarımda tanıyor zaten. eski eşime şimdiden oturduğu evi beğenmiyor surayı sat geniş ev alalım diyormuş. eski eşimde bu çocuklarımın rızkı satmam diyor. bimiyorum.kafam karaşık.mal müğlk benim umrumda dğeil. bir hata yaptık. o sadece 2 aydır evli.. çocugu yok. bize dönerse üç kişinin hayatı kurtulacak.. bilmiyorum..

Yuba yıkmuyorumdan sonrasını okumadım
Şaka mısınız ?
Evli adamla beraberaiz
Bal gibide yuva yıkıyorsunuz
Ne demek evlenmeseydi
O bekar biriyle evlendi, siz evli biriyle oluyorsunuz
Başınıza ne geldiyse aynısını o kadına yaşatıyorsunuz
Kendi yaşadıklarınızdan empati de mi yapamıyorsunuz?!?
Bu kadar mı alçaldınız çocukları bahane edecek kadar ?
SiZin kocanız eskiden sevdiği kadınla sık sık görüşse siz ne tepki verirdiniz ???
Kadını hem çıldırtın hemde sinsi diyin
Kusura bakmayın ama bu konuda tek sinsi var oda sizsiniz
Sinsisiniz çünkü çünkü çocuklarınızı oyunlarınıza alet ediyorsunuz

Kusura bakmayın ama hiç hoş şeyler söylemeyeceğim size.
Öncelikle siz bu adamla zaten 2 kere denemişsiniz olmamış. Üçüncüde olacağını mı zannediyorsunuz? Ben hiç zannetmiyorum.
Şimdiki eşi kötüyse boşanacak diyorsunuz. Bu sizi hiç ilgilendirmez. O kişi sadece çocuğunuzun babası, artık başka bir bağınız yok. Ama evliliğinden elinizi ayağınızı hiç çekmemişsiniz. Şimdiki eşi kötü ise ne demek? İnsanları iyi ya da kötü diye ayırıyorsanız, dışardan bakan bir insan olarak kötü karaktere siz ve kızlarınızın babası daha yakışıyorsunuz.
Bir tarafta 12 yıllık evlilik diğer tarafta 2 aylık evlilik diyorsunuz ama sizin evliliğiniz bitmiş hem de 2 kez. Bunu kabullenmeniz lazım.
Eşi kızlarınızı değil, sizi kötülemiş olabilir, hakkı da bence.
Dediğim gibi dışardan bakan biri olarak ben bunları gördüm. Ama herşeyi yaşayan, her olayın içini bilen sizler daha iyi bilirsiniz.
Bunları da hesaba katarak, ortaya vicdanınızı koyarak, bencilce düşünmeden kararlarınızı almanız dileğiyle.
Kızlarınız hakkında en hayırlısı olur inşallah.

12 senelik eşinizdi boşanana kadar.
İsterseniz 42 senelik eşiniz olsun, boşandığı an sizin 'eski' eşiniz konumuna geçer ve başkasıyla evlendiği durumda siz de evli barklı adamın yuvasını yıkan kadın olursunuz.
Sizi aldatıp boşandığınız üzerine başkasıyla evlenen adamı 12 senedir sevmek de sizin probleminiz.

Bence burada en rahat durumda olan eşiniz. Evde yanında olan bir karısı, evdekini bırakırsa onu dört gözle bekleyen bir de eski karısı var. Ne kadar rahat.
Küçültmeyin kendinizi bu kadar.
hay ağzına sağlık
bu nedir
kendini aldatmış bir boşandığında nişanlanmış diğer boşandığında bu defa evlenmiş bir adam o derece unutmaya hazır yeni bir ilişki içinde ama kadın adam mutsuz diye kendini avutuyor üstelik eski eşinin attığı zarflara hemen geliyor

ayrıca eşinizle evlenen kadında suç yok hanımefendi anlattığınıza göre sizi aldatarak evlenmemiş diğer kadınla lafa gel iki ay önce eşinden boşanan biriyle evlenmeseydi oda
isterse 20 gün sonra evlenir kime ne
iyice kendi gururunuzu ayaklar altına aldırmışsınız bence bu adam acayip gözü açık bir hatunla evlendi şimdi ondan pişman
gel dediğinde gelen git dediğinde giden bir kadın yok karşısında

birde her olaya çocuğum var çocuğum var herkesin çocuğu var babaları ölseydi ne yapacaktınız kızlarınızın
bir çok kadın boşanıyor dimdik ayakta duruyor hatta yeniden evleniyor
hatta bazısı sırf o çocukları o zehirli aile ortamında büyütmemek için boşanıyor evliliği yürütebileceği halde

inat ugruna evlenmiş.. bilmiyorum..ben yuva yıkmıyorum.ne demek ya..beni dğer kadınlarla aynı konuma getiriyorsunuz..ben gidip direk evli bir adamı mı sevdim ya... bu adam benim 12 yıllık kocamdı..çocuklarımın babası... pişman...çocuklarımız rezil... küçük kız babasına çok düşkün.. o kadın 2 aylık evli.. üstelik bir anlık verdği karar.pişman.. birde ondan çocugu olursa hayatı mahvoacak... yada benim çocuklarımı unutacak.. o kadın şimdiden çocuklarımın babasıyla görüşme günlerini sayıyor.. telefon görüşmelerini dakikalarını sayıyor.problem ediyor. kaç kere görüştün.hafta bir dedin...ama birkaç kez alıysun..beni ihmal ediyosun filan..evlenmeseydi ozaman.. bunları biliyodı..iki çocugu u oldugunu biliyodu...hangi akla hizmet hele bizimkinin psikolojisi bozuk..ne yaptıgımı biliyormuydum diyor... gerizaklı kadın aptal kadın. herkes böyle söylüyor.. sen 12 yıl evliliğini bitirip hemen 2 ay sonra evlenmek isteyen bir adamla nasıl evlenirsin.. o adam daha geçmişisi unutmalı..toparlanmalı... kadına acımıyorum.. umrumda değil.. ama yuvada yıkmıyorum. o bana sadece pişmanlıgını anlattı..kadından da ilk başta değil son zamanalrda hatalrını çocukları istemeğdini benle kıyasladığını anlattı..bende seni mutsuz ederse boşa gel.. kapım sana hep açık..ben evlenmem zaten dedim.yatmadım kalkmadım..ayartmadım.. o zaten 12 yıldır benim taptığım sevdiğim çocukalrımın babası... lütfen beni diğer kadınlarla aynı kefeye koymayınız...

O kadınlardan zerre farkınız yok
İsterse bir saatlik evli olsun
Adam evli
Sizde DİĞER KADINLAR GİBİ yuva yıkansınız
Kabullenin
Sizin de dediğiniz gibi KOCANIZ-DI
GEÇMİŞ ZAMAN YANİ

Bunlari saglam kafayla kimse yazamaz okudukca kadin olmaktan tiksindim hicmi gururun yok senin neyin kafasi bu ya.. kizin gorsun babasini.. sen hala kirli dunyada bakamam cocuklarima diye dövun cunku cocuklarini yanliz buyuten butun kadinlar salak.. su yazdiklarini cocuk yazmaz yazikki kizlarinin senin gibi annesi var. Simdi git adama yalvar mutsuzluk senin ruhuna islemis

kadına bişey yaptığımız yok.. o kadında 12 yıllık evliliğini bitirmiş 2 ay sonra evlenmeyi üdüşünen biriyle evlenmeseydi. çocukları biliyordu. kadın sinsi ve kötü birisi. ben yuva yıkmıyorum. hani ne oldu.. benim yuvamı yıkan insalar ne oldu.. ayrıca kimse beni evli bir adamla görüşüyrsun diye kınayamaz ..bu aynı şey dğeil..o adam benim 12 yıllık kocam dı ve çocujklarımın babası.. ben 12 yıldır o adamı seviyorum. o kadında kötü birisiyse onu bıraksın diyorum.ne var bunda.. yuva yıkmıyorum. kadında yerinde rahat duesun..iyi birisi ise zaten eski eşim onu boşamayacak.. kader diyor.. belkide Allah burnumu sürtmek için bunu karşıma çıkardı diyor... o kadın çok bencil..benim gibi dğeil..anlattıklaından..arkadaşlarımda tanıyor zaten. eski eşime şimdiden oturduğu evi beğenmiyor surayı sat geniş ev alalım diyormuş. eski eşimde bu çocuklarımın rızkı satmam diyor. bimiyorum.kafam karaşık.mal müğlk benim umrumda dğeil. bir hata yaptık. o sadece 2 aydır evli.. çocugu yok. bize dönerse üç kişinin hayatı kurtulacak.. bilmiyorum..
12 yıllık rşinizdi şimdi o bayanın eşi ve siz yuva yıkan 3.kişi konumundasunuz.daha önce 12 yıllık evli olmanız bişey değiş iyor.bana kalırsa eski eşiniz yeni eşiyle mutlu sizde sadece alişkanliksiniz birbiriniz için.

Madem bu kadar seviyordunuz niye boşandınız 2 kere? O zamanlar niye kendi çocuğunuzu düşünmediniz? Ağlamıyor muydu baba diye geceleri? Sizin bile düşünmediğiniz çocuğunuzu o kadın neden düşünsün? Bencilsiniz. . Çocukları falan düşündüğünüz yok sadece kendinizi düşünüyorsunuz. Hata bir kere yapılır, siz 2 kere boşanmışsınız. İlkinden ders almadınızmı? Çocuklarını düşünen bi kadın sizin gibi davranmaz.
Boş yere diğer kadınında hayatını mahvediyorsunuz ne biliyorsunuz kötü sinsi olduğunu ve neden eski eşinize kadına kötü davranmasını öğütlüyorsunuz. Birde ben hiç bi şey yapmıyorum diyorsunuz daha ne yapacaksınız. Adama sürekli bırak kadını bize dön diyen siz değilmisiniz. Birde kendinizi hala haklı görüyorsunuz ya pes diyorum.

denenmişi defalarca denemekteki ısrar neden

olmuyor işte olmamış bundan sonra da olmaz

adam evlenmiş barklanmış onunla bu şekilde görüşmeyi nasıl kendine yakıştırıyorsun?

acı çektiğini sayfalarca günlük yazan gelip burda konular açan sen değil miydin.Bu kadar acıya rağmen geri mi döneceksin pesss:KK57::KK57::KK57::KK57:Boşuna konuşmuşuz seninle diğer konularında

Kocanizla zorla mi evlenmis o kadin ? Gozunuz kör olmus bence askinizdan. Hemcinsinizi suclayip durmayın. Tanimiyorsunuz bir defa. O kadinin kollarina kosan sizin eski esiniz. Buyuk harflerle yazayim ESKI esiniz. Kendinizi niye 2. kadin olarak goremiyorsunuz cozemedim. Iyi madem sevgililerimiz de eski sevgilileriyle bu tarz muhabbetler cevirsinler, bu da aldatma sayilmasin. Ne saçma bir sav bu farkinda misiniz ?

Bir de eski eşinizin şimdiki eşine söylediğiniz sözler yok mu? Siz bu kadından ne istiyorsunuz? Hem yuvasını yıkıyorsunuz hem de hakaret ediyorsunuz. Şurada kalbinizi kırmayalım, üzmeden söyleyelim diye o kadar uğraşıp yorum yazıyoruz. Ama hiç haketmiyorsunuz.

Kusura bakmayin ama bes para etmez bir adami seviyorsunuz.. Sizinle evliyken size sadik kalmamis, sizden bosanmis sizi ikinci kadin konumuna dusurmus.. Seytan tuyu mu vardir nedir? Hala donse kabulum diyebiliyorsunuz. Simdiki eside bir ilginc kadina "eski karisini aldatmis bu adam" diyorlar insan bir durur dusunur, bu kadar kisa surede evlenmez. Hint kumasi mi bu adam yahu bulan birakamiyor.

benim ahım ne oalcak... bize kıydılar mı acıdılar mı... kimse dedimi konuşmayalım bu adamla evli barklı..iki çocugu var..kadınlar benim en büyük düşmanım.. ama sakın beni bu kadınlarla aynı kefeye koymayın..ben evli barklı bir adamın yuvasını yıkmıyorum. o benim 12 yıllık eşinmdi ben onu 12 yıldır seviyorum. sanki evli birisini sevdimde yuva yıktımda..zor iste alışmak neden anlamıyorsunuz.. iki kız çocugum var. onları babalı bnüyütmek istiyorum. ama kasın kötü birisiyse boşanacak. kader demiyormuyuz zaten herşeye.. benim boşatmam olmaz.. kaderinde varsa boşanır bizde tekrar birleşrizi..bende bunu umut ederek yaşayacağım.. kötü birşey yaptığımı düşünmüyorum..çocuklarımızla iligli ve son gülnlerde de evet geçmişle ilgili kesşke yapmasaydık ne yapabliriz diyoruz. ayrıca çocuk bahane değil.bu kadar önyargılı olamazsınız. benim kızım gerçekten çok kötü bir durumda.. bunu anlayamazsınız.. geceleri kapının önüne gelip uyuyor.. bu nasıl bir duygu bilemezsiniz.. evet ..özellikle benim yuvam başka kadınlar yüzünden yıkıldı. ve bu kadına ortak arkadaşlarımız var..benim arkadaşlarım bu adamın karı kız işi var. kadını aldatmış evlenme dediler. ama o kadın demişki BANA YAPAMAZ. KADIN OLSAYDIDA SAHİP ÇIKSAYDI KOCASINA demiş.. ne demek ya...buna rağmen yinede bişey demiyorum.. ben sadece eğer olursa anlaşamazsan kadın sana kötülük yaprsa biz seni ölene kadar bekleriz.kapımız sana hep açık deidm. kadın tartışmış ya.. çocuklarım bir gün ora yattı. bana demilki bu kadının amacı çocukları üstümüze atmak. ben senin çocuguna bakamam demiş. 3 yaşındaki çocuga yok ben tuvaletini yaptıramam bakakmam.sen yaptır demiş.. bu kadına da acınmaz ama yinede bişey yapmıyorum.. Allahından bulsun.. o söyledği büyük sözü de unutmasın..görücem ben.. intikam almıyorum.. ben böyle mutluyum.. gelmesede beklemek umut beni hayata bağlıyor. kızlarımda işl.düzelir.. benim büyük kızım su an küçük kızımın baba özlemini görüyor ve o bile dayanamıyor.sen ne diyorsun ya..şu an kızımın heryerinde stresten bişeyler çıktı. anne diyo kesşke babam geri gelse. bu kadar acı çekeceğigimizi kardeşimin bu kadar acı çekeceğigin bilmiyordum diyor.. senin evladın varsa hergün kapıyı aç babaya gidelim baba gitti gelmiyo diye sayıklayarak uyusun da gör bak.. yeme beni dersin o zamaan... evet sevgi de var. çift katmerli acı çekiyoruz yani...
Sizin yuvanız eşiniz sizi aldattığı için yıkıldı. Bende evliyim,burdaki birçok üyede evli,eşlerimiz başka kadınlarla görüşmek adına bir iştirakte bulunursa ,başka bir kadın tek başına yuva yıkmış olmuyor bu durumda tek başına. Siz şuan başka kadınlar yuvamı yıktı diyorsunuz ya,kimse eşinize silah zoruyla gel görüşelim dememistir bunuda bilin.
Şu an eşiniz sütten çıkmış ak kaşık olmuş adeta gözünüzde,öncelikle öyle olmadığının bir farkına varın.
Evlenince kıymete bindi herhalde eşiniz. Aynı evin içindeyken ani bir kararla bitirirken çocuklarınız yok muydu hanımefendi? O zaman niye demediniz çocuklarım üzülür diye?
Kadın kötüyse birakacak ben birşey yapmıyorum diyorsunuz ama alttan alttan çocuklarımı sevmiyor vb konuşmalarla bize anlattığınız gibi eski eşinizide doldurmaya çalısıyorsunuz eminim.
Yani birşeyi akışina biraktığınız ,beklediğiniz yok. O koca bu eve gelecek diyorsunuz içten içe ne yazık.
Son olarak eşiniz ikinizi birden idare ediyor bunada emin olun,boşanmayacak.

benim ahım ne oalcak... bize kıydılar mı acıdılar mı... kimse dedimi konuşmayalım bu adamla evli barklı..iki çocugu var..kadınlar benim en büyük düşmanım.. ama sakın beni bu kadınlarla aynı kefeye koymayın..ben evli barklı bir adamın yuvasını yıkmıyorum. o benim 12 yıllık eşinmdi ben onu 12 yıldır seviyorum. sanki evli birisini sevdimde yuva yıktımda..zor iste alışmak neden anlamıyorsunuz.. iki kız çocugum var. onları babalı bnüyütmek istiyorum. ama kasın kötü birisiyse boşanacak. kader demiyormuyuz zaten herşeye.. benim boşatmam olmaz.. kaderinde varsa boşanır bizde tekrar birleşrizi..bende bunu umut ederek yaşayacağım.. kötü birşey yaptığımı düşünmüyorum..çocuklarımızla iligli ve son gülnlerde de evet geçmişle ilgili kesşke yapmasaydık ne yapabliriz diyoruz. ayrıca çocuk bahane değil.bu kadar önyargılı olamazsınız. benim kızım gerçekten çok kötü bir durumda.. bunu anlayamazsınız.. geceleri kapının önüne gelip uyuyor.. bu nasıl bir duygu bilemezsiniz.. evet ..özellikle benim yuvam başka kadınlar yüzünden yıkıldı. ve bu kadına ortak arkadaşlarımız var..benim arkadaşlarım bu adamın karı kız işi var. kadını aldatmış evlenme dediler. ama o kadın demişki BANA YAPAMAZ. KADIN OLSAYDIDA SAHİP ÇIKSAYDI KOCASINA demiş.. ne demek ya...buna rağmen yinede bişey demiyorum.. ben sadece eğer olursa anlaşamazsan kadın sana kötülük yaprsa biz seni ölene kadar bekleriz.kapımız sana hep açık deidm. kadın tartışmış ya.. çocuklarım bir gün ora yattı. bana demilki bu kadının amacı çocukları üstümüze atmak. ben senin çocuguna bakamam demiş. 3 yaşındaki çocuga yok ben tuvaletini yaptıramam bakakmam.sen yaptır demiş.. bu kadına da acınmaz ama yinede bişey yapmıyorum.. Allahından bulsun.. o söyledği büyük sözü de unutmasın..görücem ben.. intikam almıyorum.. ben böyle mutluyum.. gelmesede beklemek umut beni hayata bağlıyor. kızlarımda işl.düzelir.. benim büyük kızım su an küçük kızımın baba özlemini görüyor ve o bile dayanamıyor.sen ne diyorsun ya..şu an kızımın heryerinde stresten bişeyler çıktı. anne diyo kesşke babam geri gelse. bu kadar acı çekeceğigimizi kardeşimin bu kadar acı çekeceğigin bilmiyordum diyor.. senin evladın varsa hergün kapıyı aç babaya gidelim baba gitti gelmiyo diye sayıklayarak uyusun da gör bak.. yeme beni dersin o zamaan... evet sevgi de var. çift katmerli acı çekiyoruz yani...

Bu konuda size değil çocuklarınıza çok üzüldüm. Hele ki minicik 3 yaşında bir çocuk, üvey annesi istemiyor, anne bir yanda, baba bir yanda, geceleri baba gitti gelmiyor diye sayıklamaları... Eşinizle 2 sefer paldır küldür boşanırken çocuklarınızın psikolojisi düşünmüş müydünüz? Siz aldatılmışsınız, ilişkiniz zedelenmiş, tamam öfkeyle boşanmışsınız, hadi demişsiniz birbirimiz olmadan olmuyor barışalım, bir bebek daha -ki daha muhtemelen diğer çocuğunuz ilk yaşananların ve o dönemlerin travmasını atlatamamışken hop bir boşanma daha, iki büyük yıkım. Şimdi de ben yapamıyorum çok aşığım şöyle kocamdı böyle kocamdı. Evet eski kocanızdı. Belki yeni eşi kötü birisi ama bu sizin ona müdahale etme hakkınız olduğunu göstermez ki. O artık başka bir hayat kurmuş, siz başka bir hayattasınız. Olan çocuklarınıza olmuş ve kusura bakmayın bundaki en büyük hatayı sizde görüyorum. Aldatan babada bile değil... Siz çocuklarını çok düşünen biri olsaydınız evlatlarınız için ayağa kalkar iki sefer boşadığınız evli bir adamın peşinden koşmazdınız. Çocuklarınız için gerekli uzman kişilerden yardım alır, onları nasıl büyütebilirim diye kendi hayatınıza bakmanız gerekirken hala geri dönsün nolur diye ondan medet umuyorsunuz. Bu çocuklar böyle bir rol model önünde tabiki sağlıklı bir psikolojiye sahip olamazlar. Allah o minik yavruları kimseye muhtaç etmeden büyütme yolu açsın size inşallah...

Ayy inanamiyorum yazdiklariniza birde burda acitasyonunuza. Madem cok hayirli kocaniz vardi bosamasaydiniz ya. Bu ne sacmalik. Hayretler icerisinde okudum yorumlarinizi kendinizi sacma bi sekilde hakli gormenizi. Iyi tekrar evlenin bu adamla ama gelipte olabilrse sonra yine buraya yazipta akil istemeyin kimseden. Burda kotu kadin diye adlandirdiginiz kocanizin karisi sizde dis kapinun mandalisiniz kabul edin artik o sizin kocaniz degilll! Ayrica burda suclu kadin degil sizin kocaniz. Bicak zoruyla kimse evlendirmedi onu. Sizide kimse zorla bosamamis.

X