- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
valla hemen hemen büyün yorumları okudum. ben adamı da suçlamıyorum. kim bilir neler yaşandı o evde adam kaç kere ayrılamak istedi sizin psikolojiniz yüzünden ayrılamadı. yazık çocuklara.. bence kafanızda kurguluyorsunuz bu anlattıklarınızı.. ailelerde bıkmış ki sizden engel falan olmamışlar.. ne diyim yazık o çocuklara..
katılıyorumAynısını söylüyorum sana ne bizim yorumlarımızdan ki aferin yargılayın diye atar yapıyorsun?!!
eski konularını da okuduğum için öyle düşünmüoyurm..adam aldattıktan sonra ,sen çok dırdır ediyosun ne var aldatmışsam herkes yapıyor..kimsenin karısı bu tepkileri vermiyor..arkdaşaımı yatakta bastı karısı,o bile böyle yapmadı..vsss gibi çok şey diyecek bir adam olduğu için...adam tam bir sosyopat..bu da değişik bir bakış açısı.. bir de adamdan dinlemek lazım haklısın aslında..
yatağında basmış. onu bile gözü görmüyorki.bu kadar sayfadan konu sahibinin anladığı,,onların ayrılığına sebep olmayayım.ama dönerse anında kabul ederim..
adam geri döndü varsayalım arkadaşım,yeniden aldatsa hatta boşandığı kadınla aldtasa ki kesin oalcak bu aldtama olayı..yine de kabul edebilecke misin?? iyi ki kabul ettim adamı bak yine boynuzlarım göğe erdi ama en azından başımda kocam var moı diyeceksin? kızlarına böyle mi örnek oalcaksın?
onu hatırlamıyorum..konu sahibi mi yatağında basmıştı?yatağında basmış. onu bile gözü görmüyorki.
mükemmellikle alakası ne?Kesinlikle Katılıyorum ! Sanki herkes çok mükemmel kadının üstüne gitmeyin. Yazık ya.
Dua edelim lütfen !
.affet affet affet olmuyor.zaten adam arkadaşına benim hanım beni affeder ya beni bırakaqmz diyo..kendi yatapğına bein bastı onu bile affetti diyo..suç mu yaptım affettim diye..adam olaydın olmadı. ama çocuklarım kaldı ortada..iki kız çocugunu büyütmerk kolay mı bu çirkin dünyadaonu hatırlamıyorum..konu sahibi mi yatağında basmıştı?
ben sanki adamın arkadaşı kendi yatağında basıldı,karısı boşamadı dırdır da etmedi senin kadar demişti.
dediklerinize Katılıyorum kesinlikle aklı yerinde değil hangemdinin.. Ne biliyimmükemmellikle alakası ne?
2 defa boşanıp barışmış aldatılmış.. neler çektim elinden nelerrr diye anlatırken
adam evlendigi için yeni karısına beddua ediyor ve pusuda bekliyor ayrılması için..
3 kişinin hayatını kurtaracak dönerse diye konuşuyor.
geri dönerse bu elinden neler çektigi adamla mutlu mu olacak?
ayrılırken çizdiği hayatını neden şimdi kabul etmiyor.. mükemmellikle alakası yok hamınefendi.o halde buraya sadece eşimle ayrıldım pişmanım ayrılmasını geri gönmesini istiyorum diye yazacaktı.
kendi yatagında aldatıldıgına kadar herşeyi anlatırsa alacagı cevaplarda bunlar olur kusura bakmayın.....
Benim anladığım adam arkadaşlarına karısını anlatıyormuş beni yatakta bassa affeder diyormuş. Eski konularını bilmiyorum ama arada biri alıntı yapmıştı.onu hatırlamıyorum..konu sahibi mi yatağında basmıştı?
ben sanki adamın arkadaşı kendi yatağında basıldı,karısı boşamadı dırdır da etmedi senin kadar demişti.
ay burda bagımlı olmayan binlerce kadın var bu onlara hakaret bence....yeter artık çok üstüme gelmeyn...
tamam .. zaten sizden fikir almak için yazdık buraya demi.. yoksa isteğdim haltı yerdim.. ama bende biliyorum yanlışı... neler yşadım neler... neyse artık kimseden yorum istemiyroum.. hekese yorumlarından doalyı teşekkür ederim.. benim çevremdeki insanlar yeterince kaliteli ve aklı başında insanlar zaten.. ve ben her yaptığım şeyi anlatıyorum aradı konuştuk filan diye... gizli farklı bir amacım olsa gizli gizli yaparpım bunu.. ama bana yakışanı biliyorum.. iki kız çocuk annesinede... umut etmek yok..bweklemek yok... doğru söylemem mi zor geliyor size.. evet ben aralarından çekildim zaten.. benz aten yokum... o ayrılırsa benim yüzümden ayrılmaz... ben hiç görüşmeyeceğim... zaten ayrıl da gel demedim... en son git yuvanda mutlu ol.. çocuklarda düzeliyor..bende önüme bakıcam deidm.. evet bunu yüreğimde de dieceğim o kadar.........beklememeyi de öğreneceğim biraz daha zaman... bundan 2-3 aya kadar ölmeyi düşünüyordum.. psikiyatr işe yaramıyor diyosunuz şu an yaşamak istiyorum en azından.. yavasş yavasş düzelecek... bu kadar bağımlı olmamın tek sebebinide hayatımda ilk ve son erkek olmasına bağlıyorlar doktorlar.. kimse onlardan iyi bilemez...
Evet evet bunu bende okudum doğru..Benim anladığım adam arkadaşlarına karısını anlatıyormuş beni yatakta bassa affeder diyormuş. Eski konularını bilmiyorum ama arada biri alıntı yapmıştı.
Konu sahibi eski konularda yazmisti kendi yataginda kocasini Ozbek bir kadinla basmis..affet affet affet olmuyor.zaten adam arkadaşına benim hanım beni affeder ya beni bırakaqmz diyo..kendi yatapğına bein bastı onu bile affetti diyo..suç mu yaptım affettim diye..adam olaydın olmadı. ama çocuklarım kaldı ortada..iki kız çocugunu büyütmerk kolay mı bu çirkin dünyada
yok ben bu yazıdan konu sahibinin yatağında bastığını anladım
evet oky sen haklısın..yatağında bsaan kendisi..yazık....affet affet affet olmuyor.zaten adam arkadaşına benim hanım beni affeder ya beni bırakaqmz diyo..kendi yatapğına bein bastı onu bile affetti diyo..suç mu yaptım affettim diye..adam olaydın olmadı. ama çocuklarım kaldı ortada..iki kız çocugunu büyütmerk kolay mı bu çirkin dünyada
yok ben bu yazıdan konu sahibinin yatağında bastığını anladım
Ya bırak Allah aşkına geçen konunda da yazmıştın bu tarz şeyleri önüme bakıcam artık falan filan ne oldu gene konu açtın bana dönsün bekliyorum diye. Ya hiç sana üzülmüyorum da yanarım yanarım 12 yaşındaki kızına yanarım 3 yaşındaki daha tam anlıyamıyordur kızının yüzüne ileride nasıl bakıcaksın anne senin yüzünden hasta oldum diyinceyeter artık çok üstüme gelmeyn...
tamam .. zaten sizden fikir almak için yazdık buraya demi.. yoksa isteğdim haltı yerdim.. ama bende biliyorum yanlışı... neler yşadım neler... neyse artık kimseden yorum istemiyroum.. hekese yorumlarından doalyı teşekkür ederim.. benim çevremdeki insanlar yeterince kaliteli ve aklı başında insanlar zaten.. ve ben her yaptığım şeyi anlatıyorum aradı konuştuk filan diye... gizli farklı bir amacım olsa gizli gizli yaparpım bunu.. ama bana yakışanı biliyorum.. iki kız çocuk annesinede... umut etmek yok..bweklemek yok... doğru söylemem mi zor geliyor size.. evet ben aralarından çekildim zaten.. benz aten yokum... o ayrılırsa benim yüzümden ayrılmaz... ben hiç görüşmeyeceğim... zaten ayrıl da gel demedim... en son git yuvanda mutlu ol.. çocuklarda düzeliyor..bende önüme bakıcam deidm.. evet bunu yüreğimde de dieceğim o kadar.........beklememeyi de öğreneceğim biraz daha zaman... bundan 2-3 aya kadar ölmeyi düşünüyordum.. psikiyatr işe yaramıyor diyosunuz şu an yaşamak istiyorum en azından.. yavasş yavasş düzelecek... bu kadar bağımlı olmamın tek sebebinide hayatımda ilk ve son erkek olmasına bağlıyorlar doktorlar.. kimse onlardan iyi bilemez...