boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

kirli olan dünya değil konu sahibi, sen ve senin gibilerin zihniyeti.. burada millete carlıyorsun ama o yetiştirdiğin evlatlar yarın sosyal hayata girdiğinde anlayacaksın neler olacağını.. psikolojisi bozuk, histerik bireyler senin gibi ebeveynlerden çıkıyor.. hala aklım almıyor adama boşan gel deyip bize de böylesi daha mantıklı değil mi diye soruyorsun.. yeminle tuvalete düşen telefon konusunda daha az gerilmiştim, sen gerçeksin, aramızda yaşıyorsun kabus gibi..

kirli olan dünya değil konu sahibi, sen ve senin gibilerin zihniyeti.. burada millete carlıyorsun ama o yetiştirdiğin evlatlar yarın sosyal hayata girdiğinde anlayacaksın neler olacağını.. psikolojisi bozuk, histerik bireyler senin gibi ebeveynlerden çıkıyor.. hala aklım almıyor adama boşan gel deyip bize de böylesi daha mantıklı değil mi diye soruyorsun.. yeminle tuvalete düşen telefon konusunda daha az gerilmiştim, sen gerçeksin, aramızda yaşıyorsun kabus gibi..
tuvalete düşen telefon konusu ne kaçırdım sanırım.başka biri de yazmıştı az önce de es geçmiştim.

Farkındayım canım ama bir yandanda düzelmek için çaba harcıyor.. Başa dönse bile bir ikilem içerisinde.
Daha kötü şeyler yazıp kadını dibe batırmak bana göre değil. Kadının canı yanmış ve bunun farkına varamayacak kadar o adamı çok seviyor.
Bana göre yeni birisi olursa düzelebilir.
Hayatımda bi o adamı görmüş galiba..
Düzelicek ben inanıyorum.
Canım kendini boşa üzüyorsun konu düzelecek durumda değil hep aynı muhabbet oluyor tamam düzelicem diyor hop bi zaman sonra başka konuyla geliyor bu kadar kişi yalan sölemiyoruz ya :KK66:

bırakın allah aşkına dönmeye niyetli adam hemen 2 ayda birini bulup nişanlanır ya da yeni bi yuva kurar mı?kabullenin artık bitmiş , geçmiş siz de önünüze bakın,bu psikolojiyle çocuklarınıza ne kadar zarar verdiğinizin farkında değil misiniz? lütfen tedavi olun ,çocuklarınız için de bi pedagogtan yardım alın,benim de küçük bi kızım var ve kızınızın baba diye ağlamasına gerçekten içim sızladı ama onu mutlu etmek sizin elinizde kendinize gelin lütfen

valla canım ben o konudaki aynı gerginliği yaşıyorum şu anda..ne yazaarsan yaz konu sahibi aynı takınıtda aynı şeyleri yazıyor..

Anliyorum sizi ask herseyi yaptirir insanin canini cok yakar. Ortads iki cocuk yasayamadiginiz mutluluklar.. Ama gercek yuzunu gordugunuz bi adamin pesinden koru korune gitmek sizi daha cok yipratir. Siz cocuklariniza hem ana hem baba olabilirsiniz. Cocuklariniz sizi ornek alsin guclu durun ki ne kadar guclu bi annem var desinler. Beklemeyin umut da etmeyin kendi yolunuzu cizin. Birakin o sizi kaybetmekten korksun. Erkeklerin uzerine ne kadar duserseniz kacarlar. Siz kosturun pesinizden. O adamin yaptigi da igrenclik o ne ya sizi yedekte tutuyo bu kadin kotuyse sana gelirim iyiyse kalirim. Evlenmis iste daha muhasebesi mi kaldi bu isin. Ondan bisey beklemeyin. On kere gelse on kere ayni seyi yasiycaksiniz. O yuzden bi kere uzulmek daha iyi. Hayatinizdan cikarin. Zamanla gecicek aciniz. Onsuz daha mutlu olucaksiniz

.affet affet affet olmuyor.zaten adam arkadaşına benim hanım beni affeder ya beni bırakaqmz diyo..kendi yatapğına bein bastı onu bile affetti diyo..suç mu yaptım affettim diye..adam olaydın olmadı. ama çocuklarım kaldı ortada..iki kız çocugunu büyütmerk kolay mı bu çirkin dünyada

yok ben bu yazıdan konu sahibinin yatağında bastığını anladım

inanamıyorum ya..inanamıyorum

o tuvalete düşün telefonda konu sahibi inanılmaz rahatsızdı. heryerde mikrop var diye düşünüyordu. kocası tuvalete tel nu düşürmüş olabilir. oradan almıştır. diye kocasının yatarken dersini yüzüp temizlemeyi düşünüyordu. nitekim adamı sarhoş edip elini deri soyucu kremle dersini yüzmüştü. ayy ne konuydu o

o tuvalete düşün telefonda konu sahibi inanılmaz rahatsızdı. heryerde mikrop var diye düşünüyordu. kocası tuvalete tel nu düşürmüş olabilir. oradan almıştır. diye kocasının yatarken dersini yüzüp temizlemeyi düşünüyordu. nitekim adamı sarhoş edip elini deri soyucu kremle dersini yüzmüştü. ayy ne konuydu o
yuh.ne garip konu ve psikolojiymiş.

Ya ver ben büyüteyim bu çirkin dünyada 2 kızı

Dünya babaları gibi serefsizler yüzünden çirkin

Sana hayatındaki ilk erkek ondan böyle davraniyosun normal diyen doktorun da ağzına tukureyim bennnnn
yok öyle bir doktor. yalan. ayrıca hep psikoloğa hemde psikiyatriste gidiyormuş. olurmu öyle şey. bunu zaten hiçbiri kabul etmez. çünkü biri diğerinin tedavisini mahvedebilir. tedaviler bozulabilir.
atıyor

X