- 19 Ağustos 2008
- 17.875
- 53.922
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
kadına bişey yaptığımız yok.. o kadında 12 yıllık evliliğini bitirmiş 2 ay sonra evlenmeyi üdüşünen biriyle evlenmeseydi. çocukları biliyordu. kadın sinsi ve kötü birisi. ben yuva yıkmıyorum. hani ne oldu.. benim yuvamı yıkan insalar ne oldu.. ayrıca kimse beni evli bir adamla görüşüyrsun diye kınayamaz ..bu aynı şey dğeil..o adam benim 12 yıllık kocam dı ve çocujklarımın babası.. ben 12 yıldır o adamı seviyorum. o kadında kötü birisiyse onu bıraksın diyorum.ne var bunda.. yuva yıkmıyorum. kadında yerinde rahat duesun..iyi birisi ise zaten eski eşim onu boşamayacak.. kader diyor.. belkide Allah burnumu sürtmek için bunu karşıma çıkardı diyor... o kadın çok bencil..benim gibi dğeil..anlattıklaından..arkadaşlarımda tanıyor zaten. eski eşime şimdiden oturduğu evi beğenmiyor surayı sat geniş ev alalım diyormuş. eski eşimde bu çocuklarımın rızkı satmam diyor. bimiyorum.kafam karaşık.mal müğlk benim umrumda dğeil. bir hata yaptık. o sadece 2 aydır evli.. çocugu yok. bize dönerse üç kişinin hayatı kurtulacak.. bilmiyorum..
evet..gititğim psikolag nasıl mutlu oluyorsan onu yap..öyle yaşa diyor.. kimeye zarar vermeden ben onu bekleyerek yaşamak sitiyorum.. bunuda ona öylemiycem..mallaesef ben böyle mutluyum.. evet yanımda olsun.. ikinci kadın olmayı bile göze almıtım.. ama kimseyle paylaşamıyorum onu..paylaşsam her seferinde boşamam... şimdi bitti o meseleler diyor.. sen çok dırdır yapıyordun.. diyo.. bende o yüzden yaptım diyo.sana yaptıklarım için çok pişmanım diyor... Alalhım bana yanlı ş birşey yaptırmasın.. ben sadece boşanırsa tekrar ona geri dönerm dedim..evet ilk günler boşan demiştim ama sonra kadın iyiyse kıymetini bil mutlu ol dedim.. doğru ..kimsenin ahını almamak lazım..ahı olanlar da gerçi ne oluyorki..benim o kadar ahım var.... sonuç ne acıyı çeken yine benim...
İyi birisiyse kocam boşamayacak diyorsunuz. Sizi iki kez boşamış bu durumda siz ne oluyorsunuz? Boşandıktan iki ay sonra bile bile kocanızla evlendi diye kadını suçluyorsunuz aynı şeye kocanız açısından bakıp eşinizi aynı sinsi ve fenalıkta bulmuyorsunuz. Kadın muhtemelen adam sürekli sizinle görüşüyor diye rahatsız olup ondan istemiyordur çocukları . Hani bundan rahatsız olmakta pek de haksız değil. Nasıl boşansalar diye hesaplar yapan bir eski eş var. Hiç şimdi çocukları öne atmayın. Madem bu kadar değerli ve önemliydi kocanız ikinci kez dizinizi kırıp otursaydınız ani bir kararla ikinci kez boşanmasaydınız. Bu konuda tek masum o kadın ve çocuklarınız malesef. Hiç 12 yıllık kocamdı diye kendinizi haklı görmeye çalışmayın.kadına bişey yaptığımız yok.. o kadında 12 yıllık evliliğini bitirmiş 2 ay sonra evlenmeyi üdüşünen biriyle evlenmeseydi. çocukları biliyordu. kadın sinsi ve kötü birisi. ben yuva yıkmıyorum. hani ne oldu.. benim yuvamı yıkan insalar ne oldu.. ayrıca kimse beni evli bir adamla görüşüyrsun diye kınayamaz ..bu aynı şey dğeil..o adam benim 12 yıllık kocam dı ve çocujklarımın babası.. ben 12 yıldır o adamı seviyorum. o kadında kötü birisiyse onu bıraksın diyorum.ne var bunda.. yuva yıkmıyorum. kadında yerinde rahat duesun..iyi birisi ise zaten eski eşim onu boşamayacak.. kader diyor.. belkide Allah burnumu sürtmek için bunu karşıma çıkardı diyor... o kadın çok bencil..benim gibi dğeil..anlattıklaından..arkadaşlarımda tanıyor zaten. eski eşime şimdiden oturduğu evi beğenmiyor surayı sat geniş ev alalım diyormuş. eski eşimde bu çocuklarımın rızkı satmam diyor. bimiyorum.kafam karaşık.mal müğlk benim umrumda dğeil. bir hata yaptık. o sadece 2 aydır evli.. çocugu yok. bize dönerse üç kişinin hayatı kurtulacak.. bilmiyorum..
hep aynı hesabı kullanıyorum.. eski konularıda ben kaldırttım... boşyere bakamyın. bir anlık tüm duygularıı günülüğümü yaşadıklarımı herkes anlasın diye kopyalamıştım. daha sonra sildirdim. çünkü açık açık herşey yazıyrordu..Baska bir hesabi vardi sanirim.
O hesapta olabilir ya da belki kaldirilmistir konulari.
Kuma alacak diye umitlendirme, bakalim yeni esi kabul edecek mi.affet affet affet olmuyor.zaten adam arkadaşına benim hanım beni affeder ya beni bırakaqmz diyo..kendi yatapğına bein bastı onu bile affetti diyo..suç mu yaptım affettim diye..adam olaydın olmadı. ama çocuklarım kaldı ortada..iki kız çocugunu büyütmerk kolay mı bu çirkin dünyada
adamı yatağında basmışsın affetmişsin. adam rahat zaten. yakında kumada alır seni