boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

evet ...birqzda hırsım bu... kadın olup kocana sahip çık demişya... intikam değil.. ama böyle değdi içinde acımadım ona.. ama herkesi Allah bildiği gibi yapsın ya..ben vazgeçtim...
Öyle dediyse o onun karektersizligi seni baglamaz.ayrica her dedigine inanma insanlarin...zaten o kadinda bosanmis daha once demek ki oda kadın olamamis...

evet ...birqzda hırsım bu... kadın olup kocana sahip çık demişya... intikam değil.. ama böyle değdi içinde acımadım ona.. ama herkesi Allah bildiği gibi yapsın ya..ben vazgeçtim...
Ya arkadaşım vazgeçip vazgeçmemek değil mesela iyice akli dengeni yitireceksin hiç mi kendine acımıyorsun. Psikiyatriste git, yatış veriyorlarsa gerekirse yat canının kıymetini bil. Eski eş, boşanma, ayrılık acısı olaylarını çoktan geçmiş durumda senin meselen. Annene bırakırsın gerekirse çocukları tedavini ol.

diyoruz. ama es geçiyor o yorumlarımızı
yatması lazım hastahanede

Ayy cok komik ya aglarken fotosunu atmış. .allahaskina bu kac yasinda? 15 yasinda sanki herif...

adamın bir kadına bağlı kalmama durumu var bence senleyken başkaları başkalarıyken sen.. tek eşlilik bu adama göre değilde.. sen bu kadar incinen gururunla nasıl mutlu olacaksın ben onu anlamıyorum.. kızın 12 yaşında değilmi babasının bunları yaptığını görerek ona nasıl saygı duyacak ya sonra senin gibi gurursuz bir kadın olacak farkındmısın.. bir erkeğin ona herşeyi yapabileceğini kabul edecek..
ama siz mutlusunuz..
öbür kadın herşeyi söyler sizin verdiğiniz izlenim ortada neticede.. kadınlık erkek herşeyi yaparken her türlü kabul etmek değildir öyleya..

bu da eski konunuzdan bir kesit. babalarını alamayınca çocukları vereyim diyorsunuz. babasını ayartmaya yaklaşınca çocuklar da çocuklar deyip ailecek kenetleniyorsunuz. sizin gibi anne olmaz olsun yazık yani

bu da eski konunuzdan bir kesit. babalarını alamayınca çocukları vereyim diyorsunuz. babasını ayartmaya yaklaşınca çocuklar da çocuklar deyip ailecek kenetleniyorsunuz. sizin gibi anne olmaz olsun yazık yani
Cocuk bahanee..
cocugu dusunen mi var?
konu sahibi adami ayartip yine hamile kalma pesinde...diger kadina bak baak benle sevisti beni seviyor diye nispet yapcak daha durun siz. ..

Siz saf mısınız bu kadar?
Ya da böyle düşünmek işinize mi geliyor.
Hiçbir adam bakın erkek demiyorum adam diyorum, ağlarkenki fotoğrafını göndermez.
Hatta adam ağladığını bile belli etmez..
Sizin eşinizde ciddi kişilik bozukluğu var bence.
Sizin de onunla yaşaya yaşaya ayarlarnız bozulmuş.
Ne kadar uzak durursanız bu adamdan o kadar kurtulma şansınız var..

hayır ağlarken resmini nasıl çekiyor ben onu anlamıyorum:)

diyoruz. ama es geçiyor o yorumlarımızı
yatması lazım hastahanede
Ya asıl korktuğumu açık açık yazayım. Bir gün iyice kötü olduğu bir anda kendini kaybedip kendine de çocuklara da zarar verecek diye korkuyorum. Yazış tarzına baksana, kararsız, psikopatik. Yanıma alırım telefonu, yok olmam, ararsa açmam, ya da açayım olmaz diyim, ama ben suçsuzum kadın bunu demiş, tamam haksızım hatalıyım vazgeçtim gibi gibi gibi..
Daha önceki konularında ( silinenler) yazım tarzı çok dikkatimi çekmişti. Aynı kelimeleri ısrarlı bir şekilde yazıyordu. Örneklendireyim;
Yapamam .. yapamam.. onsuz yapamam.. yapabilirim.. başarabilirim.. hayır olmaz başaramam. Allah kahretsin başaramam ölmeliyim. Ölmeliyim ben.. ölüm.. öleceğim..
Ne olduğunu bilmiyorum ama garip gelmişti. Bu konuda uzman değilim açıkçası fakat normal olmadığını düşündürmüştü saplantılı şekilde aynı cümlelere kilitlenmesi.

Aynısını düşünmüşüz...
Maalesef...

Ayyy korkunç

ailem istem
iyor.arkadaşlarım ve komşular evet bu adamla uğraş o kadınada söyledği lafı yedir intikam al diyoalr.çünkü benimç ok acı çektğimi gördüler.ama ciddi anlamda o düzelirse birleş diyoalr. o da benim çok sevdğimi bildikileri için.

Ve de ağlayacak kadar acı çekerken fotoğraf çekmek nerden aklına geliyor?
ay bundan ne senaryolar aklıma geliyor. 2cisi mesela
şimdi bir ağlıyayım,hah,bir kaç poz çekiyorum. sağdan ve soldan. hah. şşu fotom güzel olmuş. pek bir duygusal. bunu bizim ekse yollayayım. feci etkilenir. . dur ya,bir öncekinde daha bir yakışıklı çıkmışım. gözler böyle sulu sulu. bu daha iyi. hah. bunu yollayayım bben
gibi gibi. ay var ya.. aklıma geliyorda şu sahne. yarıldım gülmekten:)))

senin komşularınında hastahaneye yatmaları şart.
bulaşıcımı sizin oralarda bu rahatsızlık acep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…