boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

Sadece ilk sayfayı okuyarak cevaplıyorum hepsini okuyamadım...Kusura bakmayında şu an sizin yaptğınız hiç ama hiç doğru birşey değil o adamın eski eşiniz olması hiç birşeyi değiştirmez siz evli bir adamla görüşüp onun yuvası yıkılsın diye dua eden bir kişisiniz eğer çocuklarınızı düşünseydiniz bu evliliği oyuncak haline getirmezdiniz. Ayrıca kadının kötü olduğunu nereden biliyorsunuz eski eşiniz mi diyor ya yalan söylüyorsa hem sizi hem onu idare ediyor şu anda farkındasınız sizde demişsiniz bana öyle diyor gece onun koynuna giriyor diye. Eşinizin sizi aldattığı kadından bir farkınız var mı sizce? Bırakın kadını kötü bilmeyi eski eşinize güvenmeyi de çocuklarınızı düşünün onların geleceği için birşeyler yapın...

Yok arkadaşım ya kaçıncı konusu bu hala idrak edemiyor "eski kocasının" onu sevmediğini, istemediğini, başka bir kadınla evlenip mutlu olduğunu anlayamıyor arkadaş.

Çok ciddi bir tedaviye ihtiyacı var. Hastaneye falan yatmalı çünkü çok saplantılı düşüncelerle açıyor konuları. Kim ne derse desin kocasını savunuyor, yaptıklarının da doğru olduğunu düşünüyor.

Yazık gerçekten ne diyeyim.

Ablacı Ablacım kafan mı güzel yalama yapmışınız evliliği daha ne istyodunuz çocukları kullanmaktan vazgeçerseniz onlar bu duruma alışırda bence siz musade etmiyorsunuz...diğer kadının gunahı ne sen yuvanı kendin yıkmışsın başka birinin hayallerle kurduğu ikinci baharını neden ısrarla yıkmaya çalışıyosun..off offf

12 sene evli kaldığınız ve çocuklarınız olduğu için sana yabancı gibi, başkasının eşi gibi gelmiyor olabilir.. Bunu su anki eşe haksızlık gbi gormuyor da olabilirsin.. Amma gerçekler bunlar, üzgünüm.. Kendini kandırma ve özellikle kadıni karalayarak, yediğiniz halti mübah göstermeye çalışma..

Yine ani bir kararlar birleşip cok ani bir kararla da bosanabilirsiniz.

Belli ki adam seni bir kez aldatmamis.
Evliligi biten biri hemen 4 ay icinde yeni birini bulup evlenemez, demek evliyken o kadın hayatindaydi.

Yazinin cogunu anlamadim ama sizinki sevgi degil aliskanlik bence.

Ay ne bicim adamlar var ya..ne gurursuz kadinlar var su dunyada..git git tekrar birles tekrar aldatil tekrar cocuk yap terkedil..senin gibilere mustehhak..eski kocanda olsa bu dengesiz evli ve sen evli bir erkeklesin....

Bu kadar fevri insanlar tavsiye dinlemezler. Bildiginiz gibi yaşayın bari. Ben şahsen iki ayda biriyle evlenen kadına acımam. Arastirmamis etmemis adam yeni bosanmis. Bencilce takilin bir problem görmedim zira herkes bencil bu hikayede.

Sen önce bir anne ol ya!!!!! Şerefsiz kocanın arkasından ağlayacağına!! Yeni birini bulur yine sana dönmez o adam , keyfine bakacak sevişecek sevecek eğlenecek işi bitinceye kadar, sonra kendine baktırmak için dönerse döner sana , aşk sevgi SAYGI bekleme anladın mı? Yeni eşi ile de mutlu olduğuna adım gibi eminim sana atıp tutuyordur

Kusura bakmayın ama hata yapıyorsunuz siz eski esiniz için çantada kekliksiniz ne yaparsa yapsın onu kabul eden elde hep var olan. Ama unutmayın erkekler zoru sever. Sizin için eski evliligik hayatınız için mücadele etseydi belki ikinci boşanma olmazdı. Şunu da söyleyeyim dışardaki kadınlar sizin evliliginizi Çocuklarınızı niye düşünsün bunu düşünmek esinizin görevi kusura bakmayın ama insan olsa bu kadar sevildigi ve çocukları olduğu halde başka yataklara girmezdi. Seni de anlıyorum 12 yıl evlilik belli ki çok sevmissin ama bu adama değmez. İki kızına sarıl hayatını yasa asla da afettme. Ayrıca sen ona resti çekip başka biriyle evlilik düşün seni kaybediyor olacağını bir anlasın bak nasıl değişiyor eski eşinin tavrı

Belki dini hassasiyetin vardir sizin nikah dini olarak da dusmustur mutlaka. O kadar tartisma bosanmaya nikah dayanmaz.
Senin artik o adama nikahin olmaz .
Evlenirsen zina sayilir bak!
(Ramazan ayinda bir de buradan yuruyim dedim )
Doğru söylüyorsun kadının başkası ile evlenmesi gerek aynı adamla tekrar evlenmek için , dinde böyle Saçma Boşanmalar Olmasın diye böyle bir kural var çok da mantıklı,

Şuan çok ama çok yanlış şeyler yapıyorsun adam seni aldatmış ya ve sen geri dönmüşsün adam o arada nişan atmış sonra tekrar nişanlanıp evlenmiş ve şuan evli bir adamla görüşüyorsun pes

Ne kadar bencilsin ya? Ne demek allah o kadınla benim kiymetimi bilsin diye evlendirdi ne? O insanin cani yok mu? Madem eski kocan icin kiymetliydin seni niye aldatti aninda gitti birini buldu evlendi..acikcasi eksik anlatiyorsun gibi geldi..adami saplanti yapmissin...belkide adam sana bunları hic soylemedi cok mutlu yeni esiyle...ben konuna pek inanmadim....

Kk da iki tane var böyle üye.bir diğerinin nickini vermeyeyim ama msjimi okuyanlar zaten kimden bahsettiğimi anlar.o da böyle saçma sapan konular açıp diğer kadınları suçlu çıkarıp bir rezil adam için iki çocuğunu topun ağzına koyan aciz güçsuz hayatının odagini sadece kocasi olarak gören bir kadın.

Bu tip kadınlar umrumda değil 1000 defa da aldatırsa ühüü kocam o benim pis kadınlar aklını çelmis modundalar çünkü.yalnız o çocukları kalkan olarak kullanmaları sırf yeniden kocislerine dönmek için çocukları yem etmeleri midemi bulandiriyor.

çocukları alet etmeden konu açın bi kez de ya.

Boyle kadinlardan korkarim ben..benim bir tanidigim kadin vardi bu sekilde davraniyordu sevgilisine ne yapti etti evlendi simdi..hatta kardeslerini babasini soktu araya.adami tehdit ettiler.zorla evlendi resmen şimdide cocuk bekliyor.tabi adamdan hayir yok.adam tek bir resim bile cektirmiyor kadinla nikah resimleri bile yok...cok kötü bir durum..karsilikli olmadan sevginin ne anlami var?

Zamanında sahip çıksaydınız yuvanıza.
Madem kızlarınızı bu kadar çok düşünüyordunuz o zaman fevri kararlar alacağınıza evlatlarınız için düşünüp taşınıp karar verecektiniz.
Şimdi adam evlenmiş kadın kötüyse bilmemne diyorsunuz.
Resmen boşanmasını bekliyorsunuz bu çok çok açık.
Kızınızın bu durumu için de siz suçlusunuz.
Ezik acılı modunuzdan çıkın çocuklarınzı çok önemsiyorsanız eğer.
Ben de boşandım. Hem de çocuklarım küçücüktü.
Hiç ağladığımı göstermedim. Hep mutlu gördüler annelerini.
Gezdik tozduk eğlendik. Birlikte vakit geçirdik. Huzur verdim çocuklarıma.
Eğer sadece çocuklarınızı düşünseydiniz çocuklarımı nasıl mutlu edebilirim diye çalışırdınız şu andoa.
İki cümlenizden biri kocam döner mi?
Yazık o eski kocanızın evlendiği kadına..
Hem siz hem de eski eşiniz büyük vebal alıyorsunuz farkında değilsiniz..
Sizin yuvanızı yıkan o kadınlardan hiçbir farkınız yok şu anda..

Boyle birini ostemeniz sevmeniz hic normal degil 2 cocugunuz var lutfen cocuklarinizla birlikte psikologa gidin. Cocugunuz baba ddiye aglar tabi o cocuk ve siz onu nasil etkiliyosunuz... cocuklarinda hayatinda gecmicek izler birakiyosunuz lutfen kendinize gelin. O size hayat veren bir varlik degil calisiyosunuz onsuz cok daha mutlu olursunuz evet cok zor ama bu adam sadece bi aliskanlik... sizi defalarca aldatmis sevgi ask boyle olmaz olamaz... ve aldatacak aldatiyoda... size gelicem diyip karisi iyimi deniyo her gece koynuna giriyo bunu nasil hazmediyosunuz lutfen tedavi olun yasadiklariniz hic kolay seyler degil diger konulardan da belli ciddi yardima ihtiyaciniz var lutfen bu adamdan kurtulun bidaha ayni hatayi yapmayin defalarca tekrar edilen sey hata olmaktan cikar kizlariniza yazik allah yardimciniz olsun

Evet tehlikeliler. Duygusal yorumlar yazılıyor da aslında durum cidden vahim. Hani haberlerde çıkar ve biz ağzımız bir karış izlerken'' vay be bunu yapanlar da varmış'' deriz ya. İşte o cinse kadar yolu var bu saplantılı durumun. Çocuklarına üzüldüm ve korktum onlar adına.

Bir de çocuklar baba diye ağlıyor vs...yazmış.e tabii ağlar hergün kocam da kocam gitti yiğidim diye ağlayan garip bir anne var karşılarında kızlar tabii baba diye tutturur.çocuklar öyle koşullanmis çünkü.

tam tersi güçlü mantıklı bir anne olsaydı onlar da kolayca kabul ederdi bu durumu.anne normal degil baba normal degil çocuklar ne yapsın.

Konu sahibi ilk 5 konusunda adam öldü ühüü diye konu açmıştı.ve hepimiz kocasi öldü sanmıştık.

Tam kolundan tutup zorla hastaneye yatırmaya uygun bir durum. Beyin kimyası tamamen bozulmuş. Ayrılık yaşıyan insanlar acı çekiyor belli bir yas dönemi oluyor tamam da... burda 12 senelik saplantılı ruh halinden bahsetmek gerekli. Boşanmaların öncesi de var çünkü.
Bir şey yazmıştı konu sahibi aklımda kalmış.. kızı annesine sarılıp artık ağlamak yok mutluyuz di mi anne demişti. Nasıl bir tablo çiziyorsa çocuklarının gözünde. Sonra vay efendim bu genç kız neden böyle.. akrabası olsam konu sahibinin çocukları yanıma almaya uğraşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…