- Konu Sahibi mutluluk1982
etmez. herkes konu sahibi gibi değil.. ikinci kadında olmaya hazırım demiyor onun gibiKuma alacak diye umitlendirme, bakalim yeni esi kabul edecek mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
etmez. herkes konu sahibi gibi değil.. ikinci kadında olmaya hazırım demiyor onun gibiKuma alacak diye umitlendirme, bakalim yeni esi kabul edecek mi
Ya şu kadını yargılamayın artık ya ! Iyi değil görmüyo musunuz
Dahada kötü olucak ! Bizler bayanız kadınız destek olup onun bu takıntılı düşüncelerinden vazgeçirmeliyiz.
Dua edelim kardeşlerim.
Yazık ben çok üzüldüm kadına o ne yaptığını bilmiyor.
Ama düzelicek inşallah. Geçicek!
Konu sahibi düzeliceksin. Bak her şey senin elinde. Çocukların senin meyven. Onları sen yetiştireceksiniz tek başına dimdik ! O aşağılık adama Muhtaç olmadan !
Dik dur yenilen duydun mu beni ?
Dik DURACAKSIN. Ağlayıp sızlamayı bırak ve silkelen. Her şey senin için bundan sonra daha güzel olucak. Emin ol.
o kadında mutlu olmaz zaten. çünkü adam hem eski eşe yazıyor hemde kimbilir kaaaaç fındık kırıyor o aradaKadın eşinden ayrılmış, konu sahibinin eski eşiyle yeni bir sayfa açmak istiyor. Yazık ya. Boşanırsa ikinci bir yıkım olacak. İnşallah boşanmazlar. Sizin çocuklarınıza gerçekten üzüldüm. Yeni hanım iyi birisi çıksa da çocuklar arada da olsa sağlıklı bir aile ortamı görseler bari ama adam adam değil ki.
NE KADAR KOLAY OLMUŞ EVLENMELER BOŞANMALAR YAP BOZ OYUNU GİBİ .ADAMLA İKİ KEZ BOŞANMIŞŞISN DAHA NE ISTIYOSUN BU ADAM BELLİ Kİ SIKINTILI BI INSAN NORMAL BIRI OLSA BU KADAR ANİ KARARLAR ALMAZ. VAH Kİ ARADA KALAN O IKI YAVRUYAA HELEKİ KUÇUGE KENDINİ DEĞİL ÇOCUKLARIN ICIN YAP BUNDAN SONRA YAPACAĞINI....OLMADI BOŞAN EVLEN BOŞAN EVLEN....inat ugruna evlenmiş.. bilmiyorum..ben yuva yıkmıyorum.ne demek ya..beni dğer kadınlarla aynı konuma getiriyorsunuz..ben gidip direk evli bir adamı mı sevdim ya... bu adam benim 12 yıllık kocamdı..çocuklarımın babası... pişman...çocuklarımız rezil... küçük kız babasına çok düşkün.. o kadın 2 aylık evli.. üstelik bir anlık verdği karar.pişman.. birde ondan çocugu olursa hayatı mahvoacak... yada benim çocuklarımı unutacak.. o kadın şimdiden çocuklarımın babasıyla görüşme günlerini sayıyor.. telefon görüşmelerini dakikalarını sayıyor.problem ediyor. kaç kere görüştün.hafta bir dedin...ama birkaç kez alıysun..beni ihmal ediyosun filan..evlenmeseydi ozaman.. bunları biliyodı..iki çocugu u oldugunu biliyodu...hangi akla hizmet hele bizimkinin psikolojisi bozuk..ne yaptıgımı biliyormuydum diyor... gerizaklı kadın aptal kadın. herkes böyle söylüyor.. sen 12 yıl evliliğini bitirip hemen 2 ay sonra evlenmek isteyen bir adamla nasıl evlenirsin.. o adam daha geçmişisi unutmalı..toparlanmalı... kadına acımıyorum.. umrumda değil.. ama yuvada yıkmıyorum. o bana sadece pişmanlıgını anlattı..kadından da ilk başta değil son zamanalrda hatalrını çocukları istemeğdini benle kıyasladığını anlattı..bende seni mutsuz ederse boşa gel.. kapım sana hep açık..ben evlenmem zaten dedim.yatmadım kalkmadım..ayartmadım.. o zaten 12 yıldır benim taptığım sevdiğim çocukalrımın babası... lütfen beni diğer kadınlarla aynı kefeye koymayınız...
İŞTE..kadın araştrmadı etmedi.. karı kız işi var dediler.. BANA YAPAMAZ. KADIN OLSAYDIDA KOCASINA SAHİP ÇIKSAYDI DEMİŞ.. benim ortak arkadaşlarıma...ama bu kadar insan ne gözle görüyor beni.. ben vazgeçtim.. yapamam..bana yakışmaz... 22 mayıs öncesi hiçbirşy olmamış pişamnlıkllar dile gelmemiş gibi olucam.. bana ağlama fotoğrafını göndermişti... hergün çocuklari çin ağlıyorum diye.. yalan olamaz.. buan dayanamadım. herkes bu akdar eleştiriyor ama.. evet buda geçeçek..artık önümüze bakmak lazım...Bu kadar fevri insanlar tavsiye dinlemezler. Bildiginiz gibi yaşayın bari. Ben şahsen iki ayda biriyle evlenen kadına acımam. Arastirmamis etmemis adam yeni bosanmis. Bencilce takilin bir problem görmedim zira herkes bencil bu hikayede.
Olabilir ama böyle adamların bir kısmı ödlek oluyor. Yeni hanım masaya yumruğunu vuran cinslerden çıkar belki kim bilir. Kuzuya çeviriyormuş çakalı, amma olur ha!o kadında mutlu olmaz zaten. çünkü adam hem eski eşe yazıyor hemde kimbilir kaaaaç fındık kırıyor o arada
adam iğrenç çünkü
Ağlama fotoğrafı mı?İŞTE..kadın araştrmadı etmedi.. karı kız işi var dediler.. BANA YAPAMAZ. KADIN OLSAYDIDA KOCASINA SAHİP ÇIKSAYDI DEMİŞ.. benim ortak arkadaşlarıma...ama bu kadar insan ne gözle görüyor beni.. ben vazgeçtim.. yapamam..bana yakışmaz... 22 mayıs öncesi hiçbirşy olmamış pişamnlıkllar dile gelmemiş gibi olucam.. bana ağlama fotoğrafını göndermişti... hergün çocuklari çin ağlıyorum diye.. yalan olamaz.. buan dayanamadım. herkes bu akdar eleştiriyor ama.. evet buda geçeçek..artık önümüze bakmak lazım...
evet ...birqzda hırsım bu... kadın olup kocana sahip çık demişya... intikam değil.. ama böyle değdi içinde acımadım ona.. ama herkesi Allah bildiği gibi yapsın ya..ben vazgeçtim...Ya okyanus git baska bi adam bul kendine ya hic mi baska biri yok dunyadaki tek erkek omu bacim .Bir1k bogulsun o adam birak ne hali varsa gorsun.Kendini paspas etmissin inan sen boyle davrandikca degerin olmuycak.Burdaki tum kadinlar kocanin yeni esine arka cikmis.Valla bende olsam sirf o kadin olup kocasina sahip ciksaydi beni aldatamaz lafini o kadina yedirirdim.
Sonrada kocana sahip ciksaydin der yoluma devam ederdim.Okyanus bu adami cok gozunde buyutmussun ona bence en guzel dersi hic arkana bakmayarak verirsin .Er yada gec yeni karisinada gercek kisiligiyle davranir merak etme.
o kadın sizi ilgilendirmez ki..ne düşündü neden evlendi sizi bağlamaz...sizinle ilgisi yok neden anlamıyorsunuz bunu?İŞTE..kadın araştrmadı etmedi.. karı kız işi var dediler.. BANA YAPAMAZ. KADIN OLSAYDIDA KOCASINA SAHİP ÇIKSAYDI DEMİŞ.. benim ortak arkadaşlarıma...ama bu kadar insan ne gözle görüyor beni.. ben vazgeçtim.. yapamam..bana yakışmaz... 22 mayıs öncesi hiçbirşy olmamış pişamnlıkllar dile gelmemiş gibi olucam.. bana ağlama fotoğrafını göndermişti... hergün çocuklari çin ağlıyorum diye.. yalan olamaz.. buan dayanamadım. herkes bu akdar eleştiriyor ama.. evet buda geçeçek..artık önümüze bakmak lazım...
Arkadaşım dünyada adam mı kalmadı ya? Git tedavi ol, sosyal çevreni değiştir. Belki aklı başında bir adama denk geleceksin, neden kendini bu manyağa mahkum hissediyorsun ben anlamıyorum ki? Rezilliğin dibini görmüşsün zaten. Ele güne karşı utanacak ne kalmış ki?İŞTE..kadın araştrmadı etmedi.. karı kız işi var dediler.. BANA YAPAMAZ. KADIN OLSAYDIDA KOCASINA SAHİP ÇIKSAYDI DEMİŞ.. benim ortak arkadaşlarıma...ama bu kadar insan ne gözle görüyor beni.. ben vazgeçtim.. yapamam..bana yakışmaz... 22 mayıs öncesi hiçbirşy olmamış pişamnlıkllar dile gelmemiş gibi olucam.. bana ağlama fotoğrafını göndermişti... hergün çocuklari çin ağlıyorum diye.. yalan olamaz.. buan dayanamadım. herkes bu akdar eleştiriyor ama.. evet buda geçeçek..artık önümüze bakmak lazım...
timsah gözyaşları bu.İŞTE..kadın araştrmadı etmedi.. karı kız işi var dediler.. BANA YAPAMAZ. KADIN OLSAYDIDA KOCASINA SAHİP ÇIKSAYDI DEMİŞ.. benim ortak arkadaşlarıma...ama bu kadar insan ne gözle görüyor beni.. ben vazgeçtim.. yapamam..bana yakışmaz... 22 mayıs öncesi hiçbirşy olmamış pişamnlıkllar dile gelmemiş gibi olucam.. bana ağlama fotoğrafını göndermişti... hergün çocuklari çin ağlıyorum diye.. yalan olamaz.. buan dayanamadım. herkes bu akdar eleştiriyor ama.. evet buda geçeçek..artık önümüze bakmak lazım...
İŞTE..kadın araştrmadı etmedi.. karı kız işi var dediler.. BANA YAPAMAZ. KADIN OLSAYDIDA KOCASINA SAHİP ÇIKSAYDI DEMİŞ.. benim ortak arkadaşlarıma...ama bu kadar insan ne gözle görüyor beni.. ben vazgeçtim.. yapamam..bana yakışmaz... 22 mayıs öncesi hiçbirşy olmamış pişamnlıkllar dile gelmemiş gibi olucam.. bana ağlama fotoğrafını göndermişti... hergün çocuklari çin ağlıyorum diye.. yalan olamaz.. buan dayanamadım. herkes bu akdar eleştiriyor ama.. evet buda geçeçek..artık önümüze bakmak lazım...
hep aynı hesabı kullanıyorum.. eski konularıda ben kaldırttım... boşyere bakamyın. bir anlık tüm duygularıı günülüğümü yaşadıklarımı herkes anlasın diye kopyalamıştım. daha sonra sildirdim. çünkü açık açık herşey yazıyrordu..
çek kardeş resmimi..Eşinizmi resim yolladı ağlarken,bir tarafımla gülerim ben buna..
çek kardeş resmimi..
ama dur,bekle,şu soğanıı biraz daha sürteyim de,çek bir foto.
. bizim ekse yollayım demiş .:)