boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

Ya esin yapmadgini birakmamis hala o kadin bitirmis oluyor evlikiginizi senin esin bitirmis hemde defalarca seni yuzustu birakmis anla artik. Bi psikologdan falan yardm et yine aynisi olacak nasil goremiyorsun

Ben bu tip ailelerde çocukların alınması o evden kurtarılması gerektiğini düşünüyorum.

bir adam için çocuklarını harcayan kadın için iyi düşüncelerim yok.adam zaten Pisligin teki.

Nasil bir kadının pesine takilan zorla elde etmeye çalışan manyaklar var kadınlarda var işte böyle. ..cok gurursuzca ya..askindan ölürüm sürünürum yine tenezzul etmem allah korusun...bizde sevdiklerimizi geride bieakmak zorunda kaldik yeri geldi asktan vazgectik yara akmadik mi aldik..simdi der senin cocugun yoktu..ama burda durum cocuklar degil ki..çocuğunu seven anne onlar icin dik durur onlari boyle uzmez..

Bir sürü yorum yapılmış, eğer 2.kez ewlenmeseydiniz eski eşinizle şu an daha iyi bir hayatınız olurdu...
Kendi kafasızlığınızın acısını çekiyorsunuz şimdi...
Hatta kızlarınızda çekiyor...
Şu erkekleri g*tlerini çok kaldırıyoruzz çokk...

Ya lütfen güçsüz insanlar çocuk yapmasın. Ben de bıktım her sorunlu evlilikte çocukların bahane edilmesinden.
Yazık ya yazık bu çocuklara. Sorunlu anne sorunlu baba huzursuz ortam sevgi yok ilgi yok anne baba uçkurunun peşine düşmüş. Sosyal hizmetler alsa ne olacak sanki çok mu mükemmel bir hayatları olacak. Allah akıl fikir versin o yavrucakları da bu insanlardan korusun.

Konu sahibi. Diğer konunuzda aynen şöyye yazmışsınız..

artık çocukları ona vermeyi düşünüyorum. kendimle ilgilide buraları terkedip kardeşimin yanına istanbula gitmeyi düşünüyorum.

Şimdi lütfen çocuklarınızı bu hastalıklı isteğinize alet etmeyin.
Onlar tertemiz. Masum..
Üstelik o adam için değmez diyor biri.
Ve siz o kadar zavallısınız ki çocuğunuz babasından geldiğinde etkilenmemesi için elinizden geleni yapacağınıza onları soru yağmuruna tutuyorsunuz.
Nasıl bir annesiniz siz?
Sizi defalarca aldatan size zerre kadar değer vermeyen bir adam için çocuklarınızı harcıyorsunuz ya..
Yazık..
Bir de karşınızdakileri aptal yerine koyup kızım için birleşmek istiyorum diyorsunuz.
Acilen tedavi olun.

adam seni 2 kere bırakmış arkandan düşünmeden evlenmiş. bence şu anda o adamın mutlu olup olmadığını düşüneceğine kendi hayatına bir yön vermeye çalış sonuçta 2 tane evladın var..

bile bile lades denir mi ya...2 kere boşanmışsın. bir de aldatıldım diyorsun. gidip 2.defa çocuk yapıyorsun. ben anlamıyorum insan nasıl bu kadar basiretsiz güçsüz olabiliyor bir erkeğe karşı. gene barışsanız gene ayrılırsınız siz. nasılsa alışmışsınız. imza at evlen dilekçe ver boşan. ne kolay işler. ilişkiniz laçka olmuş. ayrıca annesi babası ayrılan tek çocuklar sizinkiler değil. bence ztn çocuklarınızın psikolojisi için ayrı kalın birbirinizden.

Adamin pisman oldugu falan yok bence...sen oyle olmasini istiyorsun..zavalli küçük kiz annesine bu yasta akıl veriyor cocugun durumuna cok uzuldum.benim bir arkadasim var hep der ben annemden daha olgundum diye yazik...anne cocuk cocuk anne olmus..kizinizda ilerde bikar sizden soyleywyim..

öncelikle beni suclayarak hakaret ederek konuşmadığınız için teşekkür ederim. Diğer arkadaşlarda çok haklı. Doğru yuva yıkmak bu .. başka bişey değil. yani ne bu ömür boyu beklerim seni mutsuz ederse bize geri dön demek... ama elimde dğeil işte..kimse empati yaparak konuşmuyor. ayrıca çok zor şeyler yaşadım. boşandıktan sonra dulum diye ESKİ eşimin arkadaşı bile bana yazmaya başlamıştı. birkaç kişi taciz anlamında değil ama evli barklı adam kurs öğretmenimiz bana asılmaya kalktı. ve ben hiç bir gereksizlik yapmamışken. sade giyinen..makyajsız normal biriyim. bu tip olaylardan dolayıda belki eski eşimin medresi olmayı bile kabul etmişim gibi. neden çünkü o hemen gitti beni rahatsız eden o arakdaşının ağzının payını verdi. bende sürekli bizim hayatımınzda olsun bizi korusun.. mutsuz olursada gelsin dedim.ilk başta böyle düşündüm.sonra gittikçe vet iş farkı boytlara gitmeye başladı. ben yuva yıkamam.. dik durmam lazım.. kendi namusumu kendim koruyabilirim. bu adam bizi terketti. birde nasıl bizi koruyup kollamasını ömür boyu arkamızda ol diyebilirm..evet bende resmi nikahı varken ben başka kişilerle paylaşamıyordum. şimdi nasıl böyle birşey yapabilirm.. kendime söz veriyorum.. telefonumu evde bırakacağım..bu ara telefon kullanmayacağıö..yada bilmiyorum..aramamak için elimden geleni yapacağım. ararsada çocuklar için birşey varsa görüşüp hemen kapatacağım.. yada konuşayım..git evliliğine sahip çık diyelim.. zaten anlaşmadık ki.. boşanıp geleyim demedi..ben de demedim. kadın kötüyse hakkımıza hayırlısı ne ise o olsun. zamana bırakaılım dedim.. o da öyle dedi..sanki planl birşey mi yaptık.. neyse. bu yanlış.. kendi zaten bana bıraktı. biliyorum.o da beni teselli için görüşüyor.çünkü kendini gördüğümde sesini duydugumda dünyam değşiyır. ne derseniz diyin saplantımı takıntımı.. piskopatlık mı..ama böyle..ama yine 22 mayıs öncesi gibi olacağım. hiç görüşmeyip onunda huzurunu boznmayacağım.. o kadının sucu yok. kararım oluruna bırakmak.. şimdi size gelsede kabul etmem umudumdan vazgeçtim demiycem.. benim ilk erkek arakdaşım o.. hayatıma başka erkekler girmedi. bazı arkadaşlar yorum yapmış.. nedir bu eski eslerin erkeklerden çektği.... düşün yakasından..bırakıın onları diyolar.. yaşamadan kimse bilemez. kimse eleştirmesin..ama yanlış.. ben içimde bekliycem.. hata dua edicem Allahım bana hakkıma ve çocuklarıma hayırlı olan ne ise onu ver diycem..

bekle. gelirse yine seni boynuzlar birini bulur gider.. adamın dnaları bozuk. boşansa sana dönse yine yatağında yakalarsın bir kadınla. acı çekmek zevkmi veriyor nedir yahu.
sen kendini koruyamazsan ayrılmış diye çok yazarlar sana.
elin herifine bas küfrü bak bakalım yazabilirmi.
kendini korumak o kadar zor değil. illa eski kocan seni koruyacak değil.
ayrılan diğer kadınların eskilerimi koruyor onları.
güçlü olmadıktan,sonra sana daha çok yazarlar. dişini göstereceksin

anlamıyorum. 12 yıl evli kaldınız diye tapusu size mi geçti?
sizden ayrılır ayrılmaz hemen nişanlanıp evlenenden nasıl bir kocalık bekliyorsunuz.?
iki kere boşanıncada kızlarınız ve kötü dünyayı düşünmediniz sanırım..

lütfen gururlu ve dik ayakta durun. her akşam ve gidip eşiyle yatağa giriyor.. sizle değil.. farklı anlayabiliyor musunuz

Benzer bir duruma şahit oldum. Kadın evi terkedip başka bir adamla kaçıyor. Baba aynı konu sahibi gibi kendini bırakıp saplantılı bir ruh haline bürünüyor. 1 kız bir küçük oğlan vardı bu konuda. Amca bakıyor anne yok, baba çocuklara bakamayacak derecede psikolojik rahatsızlandı dava açıp geçici velayeti alıyor çocukların. Eşi ile birlikte büyütüyor. 12 sene sonra baba ortaya çıkıyor. Ben çocuklarımı istiyorum diye. Amca yanında çalıştığım avukata geliyor ne yapabiliriz diye. Çocukları evlendirip hayatlarını kurana kadar bırakmam, onlar benim evlatlarım artık diyor. O zaman amcayı anlayamamıştım itiraf edeyim, dertsiz başına dert alıyor , çocukların babasına vermek istememesi ne saçma diye . Şimdi o kadar iyi anlıyorum ki

çok ajitasyon yapıyorsun. kızını da bu şekilde etkiliyorsun. seni 2 defa terk eden başka kadınlara giden adam için mi bu.. sen böyle perişan olursan kızın da taibkide sabahlara kadar baba baba diye ağlar.. kızlarını kullanıyorsun kendin için. güçlü bir anne olmalısın tam tersi ama sen kızların için değil, kızlarının senin için yaşamasını istiyorsun. saçma geldi bu yaşayış.
adam da evlenmiş pişman olmuş. ya senle birleşince pişman olursa? erişemediği şey ona çekici geliyor elde edince sıkılıyor açıklaması bu.

ahlaki boyutuna değinmiyorum bile. 2 ayda evlendiyse o artık onun karısı. çocuklarını istememesi senin sorunun değil eşinin sorunu. bunları konuşup evlenseymiş. ayrıca da boşanmış ayrı evi olan adamın çocugunu her sabah her akşam görmesi evine düzgün gitmemesi problem. bende boşanmış çocuklu adamla evlenseydim bu şartlarda çıcugunu istemezdim. adam eve gelmiyo habire kızları ve eski karısıyla geziyo iyi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…