Bi kadin dik durmali. Ne olursa olsun mutsuz da olsa bi erkege bunu hissettirmemeli. Erkegin pesinden kosmamali. Zor kadin olmali. Cesur olmali. Ayaklari uzerinde durmali. Guclu olmali. Biri pesinden kosucaksa bu erkek olmali. Kimseye vazgecilmez oldugunu hissettirmemeli, hissetirirse hep vazgecilen olur. Siz tek basiniza o cocuklara da yetersiniz allahin izniyle. İki kez bosanmis sizden adam, yetmedi aldatmis. Simdiki karisini da sizinle aldatiyo. Adam hala ayni yani degismemis. Bu saatten sonra ne bekliyosunuz ki o adamdan? Defalarca ayni seyi yasamissiniz donse bile yine aynisi olucak. Bin kere aci cekmektense bi kere sokup at daha iyi. Cok aciycak ama bi kere aciycak. O adam o cocuklari hak etmiyo. O kiza babasini unutturabilirsiniz once kendinizi toparlarsaniz. O adam cocuklarinizdan daha degerli degil. Ulasilmaz olun. Birakin o korksun pisliginin icinde bogulsun. Onsuz da yasarsiniz. Hatta onsuz daha guzel yasarsiniz. Cunku size bu pislikleri yapicak bi erkek yok artik yaninizda. Dik durun![/QUOTE
öncelikle beni suclayarak hakaret ederek konuşmadığınız için teşekkür ederim. Diğer arkadaşlarda çok haklı. Doğru yuva yıkmak bu .. başka bişey değil. yani ne bu ömür boyu beklerim seni mutsuz ederse bize geri dön demek... ama elimde dğeil işte..kimse empati yaparak konuşmuyor. ayrıca çok zor şeyler yaşadım. boşandıktan sonra dulum diye ESKİ eşimin arkadaşı bile bana yazmaya başlamıştı. birkaç kişi taciz anlamında değil ama evli barklı adam kurs öğretmenimiz bana asılmaya kalktı. ve ben hiç bir gereksizlik yapmamışken. sade giyinen..makyajsız normal biriyim. bu tip olaylardan dolayıda belki eski eşimin medresi olmayı bile kabul etmişim gibi. neden çünkü o hemen gitti beni rahatsız eden o arakdaşının ağzının payını verdi. bende sürekli bizim hayatımınzda olsun bizi korusun.. mutsuz olursada gelsin dedim.ilk başta böyle düşündüm.sonra gittikçe vet iş farkı boytlara gitmeye başladı. ben yuva yıkamam.. dik durmam lazım.. kendi namusumu kendim koruyabilirim. bu adam bizi terketti. birde nasıl bizi koruyup kollamasını ömür boyu arkamızda ol diyebilirm..evet bende resmi nikahı varken ben başka kişilerle paylaşamıyordum. şimdi nasıl böyle birşey yapabilirm.. kendime söz veriyorum.. telefonumu evde bırakacağım..bu ara telefon kullanmayacağıö..yada bilmiyorum..aramamak için elimden geleni yapacağım. ararsada çocuklar için birşey varsa görüşüp hemen kapatacağım.. yada konuşayım..git evliliğine sahip çık diyelim.. zaten anlaşmadık ki.. boşanıp geleyim demedi..ben de demedim. kadın kötüyse hakkımıza hayırlısı ne ise o olsun. zamana bırakaılım dedim.. o da öyle dedi..sanki planl birşey mi yaptık.. neyse. bu yanlış.. kendi zaten bana bıraktı. biliyorum.o da beni teselli için görüşüyor.çünkü kendini gördüğümde sesini duydugumda dünyam değşiyır. ne derseniz diyin saplantımı takıntımı.. piskopatlık mı..ama böyle..ama yine 22 mayıs öncesi gibi olacağım. hiç görüşmeyip onunda huzurunu boznmayacağım.. o kadının sucu yok. kararım oluruna bırakmak.. şimdi size gelsede kabul etmem umudumdan vazgeçtim demiycem.. benim ilk erkek arakdaşım o.. hayatıma başka erkekler girmedi. bazı arkadaşlar yorum yapmış.. nedir bu eski eslerin erkeklerden çektği.... düşün yakasından..bırakıın onları diyolar.. yaşamadan kimse bilemez. kimse eleştirmesin..ama yanlış.. ben içimde bekliycem.. hata dua edicem Allahım bana hakkıma ve çocuklarıma hayırlı olan ne ise onu ver diycem..