boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

Sadece ilk sayfayı okuyarak cevaplıyorum hepsini okuyamadım...Kusura bakmayında şu an sizin yaptğınız hiç ama hiç doğru birşey değil o adamın eski eşiniz olması hiç birşeyi değiştirmez siz evli bir adamla görüşüp onun yuvası yıkılsın diye dua eden bir kişisiniz eğer çocuklarınızı düşünseydiniz bu evliliği oyuncak haline getirmezdiniz. Ayrıca kadının kötü olduğunu nereden biliyorsunuz eski eşiniz mi diyor ya yalan söylüyorsa hem sizi hem onu idare ediyor şu anda farkındasınız sizde demişsiniz bana öyle diyor gece onun koynuna giriyor diye. Eşinizin sizi aldattığı kadından bir farkınız var mı sizce? Bırakın kadını kötü bilmeyi eski eşinize güvenmeyi de çocuklarınızı düşünün onların geleceği için birşeyler yapın...

Sadece ilk sayfayı okuyarak cevaplıyorum hepsini okuyamadım...Kusura bakmayında şu an sizin yaptğınız hiç ama hiç doğru birşey değil o adamın eski eşiniz olması hiç birşeyi değiştirmez siz evli bir adamla görüşüp onun yuvası yıkılsın diye dua eden bir kişisiniz eğer çocuklarınızı düşünseydiniz bu evliliği oyuncak haline getirmezdiniz. Ayrıca kadının kötü olduğunu nereden biliyorsunuz eski eşiniz mi diyor ya yalan söylüyorsa hem sizi hem onu idare ediyor şu anda farkındasınız sizde demişsiniz bana öyle diyor gece onun koynuna giriyor diye. Eşinizin sizi aldattığı kadından bir farkınız var mı sizce? Bırakın kadını kötü bilmeyi eski eşinize güvenmeyi de çocuklarınızı düşünün onların geleceği için birşeyler yapın...

Yok arkadaşım ya kaçıncı konusu bu hala idrak edemiyor "eski kocasının" onu sevmediğini, istemediğini, başka bir kadınla evlenip mutlu olduğunu anlayamıyor arkadaş.

Çok ciddi bir tedaviye ihtiyacı var. Hastaneye falan yatmalı çünkü çok saplantılı düşüncelerle açıyor konuları. Kim ne derse desin kocasını savunuyor, yaptıklarının da doğru olduğunu düşünüyor.

Yazık gerçekten ne diyeyim.

Ablacı
12 yıl evliydim. 2 kız çocugum var.
4 yıl önce yine çok hızlı karar vererek bu evliliğimizi 2 ay içinde bitirdik.bir kızımız vardı. resmen boşandık.pişman oldum. 7 ay sonra tekrar birleştik.sucsuz bendim.aldatılan bendim.ama onsuz yapamadığım için gidip yalvarıp birleşende ben oldum.tabi bu insan boşandıktan sonra hemen gidip nişanlanıyor. sonra nişandan dönüyorlar. bundan benim sonradan haberim oldu tabi.tekrar evlendik. bir kız çocogumuz daha oldu.

7 ay önce tekrar boşandık. yine çok hızlı karar vererek. bir anda..ama ben hep sabretmiştim. affettim.bende de hata olabilirdi.bilmiyorum.şu an 2 kız çocugum var. bu defa adam boşandıktan sonra 2 ay içinde birini buldu nişanlandı. 2 ay nişanlı kalıp evlendi. Yani boşandıktan 4-4,5 ay içinde hızlı bir karar vererek evlendi. şimdi yaklaşık 74 günlük evli. biz boşandıktan sonra kanlı davalı gibiydik. hiç görüşmüyorduk.o benden nefret ediyodu.sesimi bile duymak istemiyordu. bu kadar nefretini hiç anlamıyordum. 22.05.2015 gününden beri yani bu adam 47 günlük evliyken pişmanlığını öğrendim.evlendiğine pişman oldugunu öğrendim. buda tesadüfen oldu. bana resmi işler için boşanma tutanagı gerekiyordu.bende yoktu.ondan istedim. oda şirkete nizamiyeye bırakmış.zarfın üstünede kendinin soyadını yazmış. bende aldım. mesaj attım tşk.ettim.ama çok duygulanmıştım.ben zaten onu unutamadım.çok acı çektim.7 ay içinde neler yaşadığımı anlatmaya kelimeler yetmez. insanlarda beni hep suçluyprlardı.alışamadın.. bu halin ne ..yeter artık.düzel..ayağa kalk diyolardı. bu arada iş arkadaşlarımda bana hitap ederken dalgınlıkla eski soyismimle hitap ediyorlardı. bende ona sen arkadaşlarım bir ismimi söylemeye alışamadınız benden 12 yıllık evliliğimi bitirdim. sen hemen evlendin..nasıl bu kadar kolay unutmamı alışmamı istiyorsunuz dedim. bir anda.. tabi hiç görüşmüyorduk biz. o bana çocuklari çin bile beni arama.evleneceğim insan kıskanır demişti. o kadar yani.çocuklarım için annemi ara demişti. ben annesiyle görüşüyordum.bana mesaj atmış.ikimizinde güçlü olması lazım diye.ben şaşırdım. çünkü ben o ana kadar bunu çok mutlu zannediyordum.balayılar gezmeler..facelerde eşiyle el ele göz göze fotolar. beni aradı. elim ayağım titredi. korktum.bana kızacak zannetim. niye bana yazıyoesun diye.açmadım.. kızma dedim.sana yazıyorum diyemi arıyosun yazmıycam dedim. baktım tlf.yine çaldı.o sesi çok kötüydü. ben acı çekmiyormuyum dedi.. bende acı çekiyorum diyerek başaldı o gün konuşma.. sonra hergün konuşmaya başladık.derlşemeye başaldık. işk başlarda eşini sevdğiini sadece çocuklar için çok pişman oldugunu söylüyordu. buluştuk kaç kere. çocukları alırken bende gidiyorum. tabi ben daha kötü oldum.ilk başalrda çok pişmansan boşan gel dedim. ama o kadının sucu yok. sonra yavaş yavaş bu kadının yüzünü görmeye başaldı galiba..kıyaslamaya başaldı.. kızımda babasına çok düşkün..o bizi mahvertti.sabahlara kadar baba baba diye ağlıyor..ilk günlerde boşanmayacağını asla bizim birlikte olmayacağımızı düşünen kişi şimdilerde kızımızında rezilliğini görünce ben bu kadını bırakıp gelicem diyor. size döneceğim diyor.bekleyin diyor. tabi ben Allah Allah diyorum..onsuz yapamıyorum ama.. olmuyor.. bana döneceğim diyor.ama zaman gerek diyor.. onu hemen bırakamam diyor. gerçekten tanımam lazım diyor.kötü ise bırakacak.karar aldık.çünkü o kadının günahına giremeyiz. ama kadın da benim çocuklarımı istemiyor. şimdiden hep problem çıkarıyor.sen bana zaman ayırmıyrmusun diyomuş. bilmiyorum bana gelip ona kızdım ettim annesine kızdfım diyo. akşamına koynuna giriyo..nasıl etsem bilmiyorum. bunu deneyecek ..çocuk ta yapmıyor.. ikiside birbirine güvenmmiyor..ben ne yapaağım. bu duygulardan kurtulamıyorum. hergün aramak istiyorum. hergün sesini duymak istiyorum. kızımda beni çok kötü etkliyor. komşular dayanmıyor artık. sabahlara kadar baba baba diye ağlıyor.üstelik hergün babasını görüyor. babası kreşe getip götürüyor. eski eşim çok pişman evlendğine..o kadınla benide kıyaslıyor. ilk başlarda kadını ssevdiğini söyledi.gün geçtikçe mantık evliliği yaptıgını kadınla ilgili ufak teefek sorunları anlattı..ama çok sakin ben ne yapsam sesimi çıkarmıyor dedi. bende dedimki bana davranfın gibi davran o kadın bir gün dahi durmanz dedim. tama dedi.sana davrandığım gibi davranacağım dedi. ama kadın ya çok sabırlı ya çok sinsi.. gerçi benim çocuklarımı problem etmiş. ama bilmiyorum. ben ne yapacağım.. iki kız çocugum var.Allah biliyor kalbimi.. eğer bu kadın gerçekten kötü birisiyse ona çektirecekse eski eşim o kadının kahrını çekmesin.bize geri dönsün..hatta direk bize dönmesini çok sitiyorum ama o kadının günahından korkuyorum. kadın dul.2.evliliği bu.çocugu yok. ama bir tarafta 12 yıl evlilik 2 çocuk diğer tarata 2 aylık bir evlilik.. bize geri dönmesi mantıklı dğeilmi..hayatımız kurtulur.ben iki kız çocugunu bu kirli dünyada tek başıma nasıl yetiştireceğim.. Akıl verin.yüreğime söz geçiremiyorum.zamana bırakmak lazım ama olmuyor..........
bize geri dönecekmi acaba.....o kadından kurtulabilecekmi..bence kurtulmak istemiyor..istede birgünde bırkaır..sebep olmalı diyor. vicdan azabı yaşayamam diyor.. bilmiyorum.ne yapacğaım..yardım edin.. hergün arayıp knuşmak sitiyorum.hemen bırakıp bize gelsin diyorum o da zaman diyor. sabret diyor. ama ya olmazsa bekleyip bekleyip geri dönmezse tam yıkılırım.. biterim.. vazgeçmem lazım. ama olmuyor.olmuyor...
Ablacım kafan mı güzel yalama yapmışınız evliliği daha ne istyodunuz çocukları kullanmaktan vazgeçerseniz onlar bu duruma alışırda bence siz musade etmiyorsunuz...diğer kadının gunahı ne sen yuvanı kendin yıkmışsın başka birinin hayallerle kurduğu ikinci baharını neden ısrarla yıkmaya çalışıyosun..off offf

12 sene evli kaldığınız ve çocuklarınız olduğu için sana yabancı gibi, başkasının eşi gibi gelmiyor olabilir.. Bunu su anki eşe haksızlık gbi gormuyor da olabilirsin.. Amma gerçekler bunlar, üzgünüm.. Kendini kandırma ve özellikle kadıni karalayarak, yediğiniz halti mübah göstermeye çalışma..

Yine ani bir kararlar birleşip cok ani bir kararla da bosanabilirsiniz.:KK14:

Belli ki adam seni bir kez aldatmamis.
Evliligi biten biri hemen 4 ay icinde yeni birini bulup evlenemez, demek evliyken o kadın hayatindaydi.

Yazinin cogunu anlamadim ama sizinki sevgi degil aliskanlik bence. :KK51:

Ay ne bicim adamlar var ya..ne gurursuz kadinlar var su dunyada..git git tekrar birles tekrar aldatil tekrar cocuk yap terkedil..senin gibilere mustehhak..eski kocanda olsa bu dengesiz evli ve sen evli bir erkeklesin....

Bu kadar fevri insanlar tavsiye dinlemezler. Bildiginiz gibi yaşayın bari. Ben şahsen iki ayda biriyle evlenen kadına acımam. Arastirmamis etmemis adam yeni bosanmis. Bencilce takilin bir problem görmedim zira herkes bencil bu hikayede.

Sen önce bir anne ol ya!!!!! Şerefsiz kocanın arkasından ağlayacağına!! Yeni birini bulur yine sana dönmez o adam , keyfine bakacak sevişecek sevecek eğlenecek işi bitinceye kadar, sonra kendine baktırmak için dönerse döner sana , aşk sevgi SAYGI bekleme anladın mı? Yeni eşi ile de mutlu olduğuna adım gibi eminim sana atıp tutuyordur

12 yıl evliydim. 2 kız çocugum var.
4 yıl önce yine çok hızlı karar vererek bu evliliğimizi 2 ay içinde bitirdik.bir kızımız vardı. resmen boşandık.pişman oldum. 7 ay sonra tekrar birleştik.sucsuz bendim.aldatılan bendim.ama onsuz yapamadığım için gidip yalvarıp birleşende ben oldum.tabi bu insan boşandıktan sonra hemen gidip nişanlanıyor. sonra nişandan dönüyorlar. bundan benim sonradan haberim oldu tabi.tekrar evlendik. bir kız çocogumuz daha oldu.

7 ay önce tekrar boşandık. yine çok hızlı karar vererek. bir anda..ama ben hep sabretmiştim. affettim.bende de hata olabilirdi.bilmiyorum.şu an 2 kız çocugum var. bu defa adam boşandıktan sonra 2 ay içinde birini buldu nişanlandı. 2 ay nişanlı kalıp evlendi. Yani boşandıktan 4-4,5 ay içinde hızlı bir karar vererek evlendi. şimdi yaklaşık 74 günlük evli. biz boşandıktan sonra kanlı davalı gibiydik. hiç görüşmüyorduk.o benden nefret ediyodu.sesimi bile duymak istemiyordu. bu kadar nefretini hiç anlamıyordum. 22.05.2015 gününden beri yani bu adam 47 günlük evliyken pişmanlığını öğrendim.evlendiğine pişman oldugunu öğrendim. buda tesadüfen oldu. bana resmi işler için boşanma tutanagı gerekiyordu.bende yoktu.ondan istedim. oda şirkete nizamiyeye bırakmış.zarfın üstünede kendinin soyadını yazmış. bende aldım. mesaj attım tşk.ettim.ama çok duygulanmıştım.ben zaten onu unutamadım.çok acı çektim.7 ay içinde neler yaşadığımı anlatmaya kelimeler yetmez. insanlarda beni hep suçluyprlardı.alışamadın.. bu halin ne ..yeter artık.düzel..ayağa kalk diyolardı. bu arada iş arkadaşlarımda bana hitap ederken dalgınlıkla eski soyismimle hitap ediyorlardı. bende ona sen arkadaşlarım bir ismimi söylemeye alışamadınız benden 12 yıllık evliliğimi bitirdim. sen hemen evlendin..nasıl bu kadar kolay unutmamı alışmamı istiyorsunuz dedim. bir anda.. tabi hiç görüşmüyorduk biz. o bana çocuklari çin bile beni arama.evleneceğim insan kıskanır demişti. o kadar yani.çocuklarım için annemi ara demişti. ben annesiyle görüşüyordum.bana mesaj atmış.ikimizinde güçlü olması lazım diye.ben şaşırdım. çünkü ben o ana kadar bunu çok mutlu zannediyordum.balayılar gezmeler..facelerde eşiyle el ele göz göze fotolar. beni aradı. elim ayağım titredi. korktum.bana kızacak zannetim. niye bana yazıyoesun diye.açmadım.. kızma dedim.sana yazıyorum diyemi arıyosun yazmıycam dedim. baktım tlf.yine çaldı.o sesi çok kötüydü. ben acı çekmiyormuyum dedi.. bende acı çekiyorum diyerek başaldı o gün konuşma.. sonra hergün konuşmaya başladık.derlşemeye başaldık. işk başlarda eşini sevdğiini sadece çocuklar için çok pişman oldugunu söylüyordu. buluştuk kaç kere. çocukları alırken bende gidiyorum. tabi ben daha kötü oldum.ilk başalrda çok pişmansan boşan gel dedim. ama o kadının sucu yok. sonra yavaş yavaş bu kadının yüzünü görmeye başaldı galiba..kıyaslamaya başaldı.. kızımda babasına çok düşkün..o bizi mahvertti.sabahlara kadar baba baba diye ağlıyor..ilk günlerde boşanmayacağını asla bizim birlikte olmayacağımızı düşünen kişi şimdilerde kızımızında rezilliğini görünce ben bu kadını bırakıp gelicem diyor. size döneceğim diyor.bekleyin diyor. tabi ben Allah Allah diyorum..onsuz yapamıyorum ama.. olmuyor.. bana döneceğim diyor.ama zaman gerek diyor.. onu hemen bırakamam diyor. gerçekten tanımam lazım diyor.kötü ise bırakacak.karar aldık.çünkü o kadının günahına giremeyiz. ama kadın da benim çocuklarımı istemiyor. şimdiden hep problem çıkarıyor.sen bana zaman ayırmıyrmusun diyomuş. bilmiyorum bana gelip ona kızdım ettim annesine kızdfım diyo. akşamına koynuna giriyo..nasıl etsem bilmiyorum. bunu deneyecek ..çocuk ta yapmıyor.. ikiside birbirine güvenmmiyor..ben ne yapaağım. bu duygulardan kurtulamıyorum. hergün aramak istiyorum. hergün sesini duymak istiyorum. kızımda beni çok kötü etkliyor. komşular dayanmıyor artık. sabahlara kadar baba baba diye ağlıyor.üstelik hergün babasını görüyor. babası kreşe getip götürüyor. eski eşim çok pişman evlendğine..o kadınla benide kıyaslıyor. ilk başlarda kadını ssevdiğini söyledi.gün geçtikçe mantık evliliği yaptıgını kadınla ilgili ufak teefek sorunları anlattı..ama çok sakin ben ne yapsam sesimi çıkarmıyor dedi. bende dedimki bana davranfın gibi davran o kadın bir gün dahi durmanz dedim. tama dedi.sana davrandığım gibi davranacağım dedi. ama kadın ya çok sabırlı ya çok sinsi.. gerçi benim çocuklarımı problem etmiş. ama bilmiyorum. ben ne yapacağım.. iki kız çocugum var.Allah biliyor kalbimi.. eğer bu kadın gerçekten kötü birisiyse ona çektirecekse eski eşim o kadının kahrını çekmesin.bize geri dönsün..hatta direk bize dönmesini çok sitiyorum ama o kadının günahından korkuyorum. kadın dul.2.evliliği bu.çocugu yok. ama bir tarafta 12 yıl evlilik 2 çocuk diğer tarata 2 aylık bir evlilik.. bize geri dönmesi mantıklı dğeilmi..hayatımız kurtulur.ben iki kız çocugunu bu kirli dünyada tek başıma nasıl yetiştireceğim.. Akıl verin.yüreğime söz geçiremiyorum.zamana bırakmak lazım ama olmuyor..........
bize geri dönecekmi acaba.....o kadından kurtulabilecekmi..bence kurtulmak istemiyor..istede birgünde bırkaır..sebep olmalı diyor. vicdan azabı yaşayamam diyor.. bilmiyorum.ne yapacğaım..yardım edin.. hergün arayıp knuşmak sitiyorum.hemen bırakıp bize gelsin diyorum o da zaman diyor. sabret diyor. ama ya olmazsa bekleyip bekleyip geri dönmezse tam yıkılırım.. biterim.. vazgeçmem lazım. ama olmuyor.olmuyor...
Kusura bakmayın ama hata yapıyorsunuz siz eski esiniz için çantada kekliksiniz ne yaparsa yapsın onu kabul eden elde hep var olan. Ama unutmayın erkekler zoru sever. Sizin için eski evliligik hayatınız için mücadele etseydi belki ikinci boşanma olmazdı. Şunu da söyleyeyim dışardaki kadınlar sizin evliliginizi Çocuklarınızı niye düşünsün bunu düşünmek esinizin görevi kusura bakmayın ama insan olsa bu kadar sevildigi ve çocukları olduğu halde başka yataklara girmezdi. Seni de anlıyorum 12 yıl evlilik belli ki çok sevmissin ama bu adama değmez. İki kızına sarıl hayatını yasa asla da afettme. Ayrıca sen ona resti çekip başka biriyle evlilik düşün seni kaybediyor olacağını bir anlasın bak nasıl değişiyor eski eşinin tavrı

Belki dini hassasiyetin vardir sizin nikah dini olarak da dusmustur mutlaka. O kadar tartisma bosanmaya nikah dayanmaz.
Senin artik o adama nikahin olmaz .
Evlenirsen zina sayilir bak!
(Ramazan ayinda bir de buradan yuruyim dedim :KK14:)
Doğru söylüyorsun kadının başkası ile evlenmesi gerek aynı adamla tekrar evlenmek için , dinde böyle Saçma Boşanmalar Olmasın diye böyle bir kural var çok da mantıklı,

Şuan çok ama çok yanlış şeyler yapıyorsun adam seni aldatmış ya ve sen geri dönmüşsün adam o arada nişan atmış sonra tekrar nişanlanıp evlenmiş ve şuan evli bir adamla görüşüyorsun pes

benim. evet... onun bizi teselli etmek için söylese bile bir gün gelicem demesi beni mutlu ediyor. ben kimseye birşey yapmıycam..arayıp sormuycam..sadece çocuklari çin arıycam..söz veriyorum..hatta hiç aramıycam.. işl.elimden gelelni yapıcam.. ama beklemek isitoyum. bu umut beni mutlu ediyor. yuvasını yıkmak sitemiyorum. kadın hakerde bıraksın.. ki Allah blir.bizim elimizde dğeil ki.. belki Alalh özellikle onu evlendirdi benim kıymetimi bilsin diye..kendide açıkca söyledi zaten..ama o bence çocuklariçin üzülüyor.benide teselli ediyor.. bekle geri gelecem diye sakinleştiriyo.. bende aptal buna inanıyorum.fırsat bulp bahane bulup bırakıcam diyor ama anlattıığı şeylere göre şimdiden boşaması gerekti...evet aslında doğruları söylüyorsunuz..ben birilerinin mutsuzluğu üzerine mutluluk kuramam.. ama kader..ben bişrey yapmayayım..kendiliğinden olursa olsun... ben bekleyeceğim..kimseyide kendimide kandıramma..çok seviyorum.. ayrıca eskisi gibi çocukarım eşim hep birliklte olmak için dünyaları verridim...ahh...ah...ama beklemek gerek.sabır...zaman.....
Ne kadar bencilsin ya? Ne demek allah o kadınla benim kiymetimi bilsin diye evlendirdi ne? O insanin cani yok mu? Madem eski kocan icin kiymetliydin seni niye aldatti aninda gitti birini buldu evlendi..acikcasi eksik anlatiyorsun gibi geldi..adami saplanti yapmissin...belkide adam sana bunları hic soylemedi cok mutlu yeni esiyle...ben konuna pek inanmadim....

Kk da iki tane var böyle üye.bir diğerinin nickini vermeyeyim ama msjimi okuyanlar zaten kimden bahsettiğimi anlar.o da böyle saçma sapan konular açıp diğer kadınları suçlu çıkarıp bir rezil adam için iki çocuğunu topun ağzına koyan aciz güçsuz hayatının odagini sadece kocasi olarak gören bir kadın.

Bu tip kadınlar umrumda değil 1000 defa da aldatırsa ühüü kocam o benim pis kadınlar aklını çelmis modundalar çünkü.yalnız o çocukları kalkan olarak kullanmaları sırf yeniden kocislerine dönmek için çocukları yem etmeleri midemi bulandiriyor.

çocukları alet etmeden konu açın bi kez de ya.

Kesinlikle hastasın. Gerilim-korku filmlerinde olur ya hani psikopatik derecede bir insanın peşine takılır gerekirse hem kendini hem onu öldürür ana karakter işte o cinsten bir hastalık hem de bu. Gerekiyorsa hastaneye yat bu durumda kime zarar vereceğin belirsiz.
Boyle kadinlardan korkarim ben..benim bir tanidigim kadin vardi bu sekilde davraniyordu sevgilisine ne yapti etti evlendi simdi..hatta kardeslerini babasini soktu araya.adami tehdit ettiler.zorla evlendi resmen şimdide cocuk bekliyor.tabi adamdan hayir yok.adam tek bir resim bile cektirmiyor kadinla nikah resimleri bile yok...cok kötü bir durum..karsilikli olmadan sevginin ne anlami var?

benim ahım ne oalcak... bize kıydılar mı acıdılar mı... kimse dedimi konuşmayalım bu adamla evli barklı..iki çocugu var..kadınlar benim en büyük düşmanım.. ama sakın beni bu kadınlarla aynı kefeye koymayın..ben evli barklı bir adamın yuvasını yıkmıyorum. o benim 12 yıllık eşinmdi ben onu 12 yıldır seviyorum. sanki evli birisini sevdimde yuva yıktımda..zor iste alışmak neden anlamıyorsunuz.. iki kız çocugum var. onları babalı bnüyütmek istiyorum. ama kasın kötü birisiyse boşanacak. kader demiyormuyuz zaten herşeye.. benim boşatmam olmaz.. kaderinde varsa boşanır bizde tekrar birleşrizi..bende bunu umut ederek yaşayacağım.. kötü birşey yaptığımı düşünmüyorum..çocuklarımızla iligli ve son gülnlerde de evet geçmişle ilgili kesşke yapmasaydık ne yapabliriz diyoruz. ayrıca çocuk bahane değil.bu kadar önyargılı olamazsınız. benim kızım gerçekten çok kötü bir durumda.. bunu anlayamazsınız.. geceleri kapının önüne gelip uyuyor.. bu nasıl bir duygu bilemezsiniz.. evet ..özellikle benim yuvam başka kadınlar yüzünden yıkıldı. ve bu kadına ortak arkadaşlarımız var..benim arkadaşlarım bu adamın karı kız işi var. kadını aldatmış evlenme dediler. ama o kadın demişki BANA YAPAMAZ. KADIN OLSAYDIDA SAHİP ÇIKSAYDI KOCASINA demiş.. ne demek ya...buna rağmen yinede bişey demiyorum.. ben sadece eğer olursa anlaşamazsan kadın sana kötülük yaprsa biz seni ölene kadar bekleriz.kapımız sana hep açık deidm. kadın tartışmış ya.. çocuklarım bir gün ora yattı. bana demilki bu kadının amacı çocukları üstümüze atmak. ben senin çocuguna bakamam demiş. 3 yaşındaki çocuga yok ben tuvaletini yaptıramam bakakmam.sen yaptır demiş.. bu kadına da acınmaz ama yinede bişey yapmıyorum.. Allahından bulsun.. o söyledği büyük sözü de unutmasın..görücem ben.. intikam almıyorum.. ben böyle mutluyum.. gelmesede beklemek umut beni hayata bağlıyor. kızlarımda işl.düzelir.. benim büyük kızım su an küçük kızımın baba özlemini görüyor ve o bile dayanamıyor.sen ne diyorsun ya..şu an kızımın heryerinde stresten bişeyler çıktı. anne diyo kesşke babam geri gelse. bu kadar acı çekeceğigimizi kardeşimin bu kadar acı çekeceğigin bilmiyordum diyor.. senin evladın varsa hergün kapıyı aç babaya gidelim baba gitti gelmiyo diye sayıklayarak uyusun da gör bak.. yeme beni dersin o zamaan... evet sevgi de var. çift katmerli acı çekiyoruz yani...

Zamanında sahip çıksaydınız yuvanıza.
Madem kızlarınızı bu kadar çok düşünüyordunuz o zaman fevri kararlar alacağınıza evlatlarınız için düşünüp taşınıp karar verecektiniz.
Şimdi adam evlenmiş kadın kötüyse bilmemne diyorsunuz.
Resmen boşanmasını bekliyorsunuz bu çok çok açık.
Kızınızın bu durumu için de siz suçlusunuz.
Ezik acılı modunuzdan çıkın çocuklarınzı çok önemsiyorsanız eğer.
Ben de boşandım. Hem de çocuklarım küçücüktü.
Hiç ağladığımı göstermedim. Hep mutlu gördüler annelerini.
Gezdik tozduk eğlendik. Birlikte vakit geçirdik. Huzur verdim çocuklarıma.
Eğer sadece çocuklarınızı düşünseydiniz çocuklarımı nasıl mutlu edebilirim diye çalışırdınız şu andoa.
İki cümlenizden biri kocam döner mi?
Yazık o eski kocanızın evlendiği kadına..
Hem siz hem de eski eşiniz büyük vebal alıyorsunuz farkında değilsiniz..
Sizin yuvanızı yıkan o kadınlardan hiçbir farkınız yok şu anda..

Boyle birini ostemeniz sevmeniz hic normal degil 2 cocugunuz var lutfen cocuklarinizla birlikte psikologa gidin. Cocugunuz baba ddiye aglar tabi o cocuk ve siz onu nasil etkiliyosunuz... cocuklarinda hayatinda gecmicek izler birakiyosunuz lutfen kendinize gelin. O size hayat veren bir varlik degil calisiyosunuz onsuz cok daha mutlu olursunuz evet cok zor ama bu adam sadece bi aliskanlik... sizi defalarca aldatmis sevgi ask boyle olmaz olamaz... ve aldatacak aldatiyoda... size gelicem diyip karisi iyimi deniyo her gece koynuna giriyo bunu nasil hazmediyosunuz lutfen tedavi olun yasadiklariniz hic kolay seyler degil diger konulardan da belli ciddi yardima ihtiyaciniz var lutfen bu adamdan kurtulun bidaha ayni hatayi yapmayin defalarca tekrar edilen sey hata olmaktan cikar kizlariniza yazik allah yardimciniz olsun

Boyle kadinlardan korkarim ben..benim bir tanidigim kadin vardi bu sekilde davraniyordu sevgilisine ne yapti etti evlendi simdi..hatta kardeslerini babasini soktu araya.adami tehdit ettiler.zorla evlendi resmen şimdide cocuk bekliyor.tabi adamdan hayir yok.adam tek bir resim bile cektirmiyor kadinla nikah resimleri bile yok...cok kötü bir durum..karsilikli olmadan sevginin ne anlami var?
Evet tehlikeliler. Duygusal yorumlar yazılıyor da aslında durum cidden vahim. Hani haberlerde çıkar ve biz ağzımız bir karış izlerken'' vay be bunu yapanlar da varmış'' deriz ya. İşte o cinse kadar yolu var bu saplantılı durumun. Çocuklarına üzüldüm ve korktum onlar adına.

Bir de çocuklar baba diye ağlıyor vs...yazmış.e tabii ağlar hergün kocam da kocam gitti yiğidim diye ağlayan garip bir anne var karşılarında kızlar tabii baba diye tutturur.çocuklar öyle koşullanmis çünkü.

tam tersi güçlü mantıklı bir anne olsaydı onlar da kolayca kabul ederdi bu durumu.anne normal degil baba normal degil çocuklar ne yapsın.

Konu sahibi ilk 5 konusunda adam öldü ühüü diye konu açmıştı.ve hepimiz kocasi öldü sanmıştık.

Bir de çocuklar baba diye ağlıyor vs...yazmış.e tabii ağlar hergün kocam da kocam gitti yiğidim diye ağlayan garip bir anne var karşılarında kızlar tabii baba diye tutturur.çocuklar öyle koşullanmis çünkü.

tam tersi güçlü mantıklı bir anne olsaydı onlar da kolayca kabul ederdi bu durumu.anne normal degil baba normal degil çocuklar ne yapsın.

Konu sahibi ilk 5 konusunda adam öldü ühüü diye konu açmıştı.ve hepimiz kocasi öldü sanmıştık.
Tam kolundan tutup zorla hastaneye yatırmaya uygun bir durum. Beyin kimyası tamamen bozulmuş. Ayrılık yaşıyan insanlar acı çekiyor belli bir yas dönemi oluyor tamam da... burda 12 senelik saplantılı ruh halinden bahsetmek gerekli. Boşanmaların öncesi de var çünkü.
Bir şey yazmıştı konu sahibi aklımda kalmış.. kızı annesine sarılıp artık ağlamak yok mutluyuz di mi anne demişti. Nasıl bir tablo çiziyorsa çocuklarının gözünde. Sonra vay efendim bu genç kız neden böyle.. akrabası olsam konu sahibinin çocukları yanıma almaya uğraşırdım.

X