- 19 Ağustos 2008
- 17.875
- 53.922
- Konu Sahibi mutluluk1982
kadına bişey yaptığımız yok.. o kadında 12 yıllık evliliğini bitirmiş 2 ay sonra evlenmeyi üdüşünen biriyle evlenmeseydi. çocukları biliyordu. kadın sinsi ve kötü birisi. ben yuva yıkmıyorum. hani ne oldu.. benim yuvamı yıkan insalar ne oldu.. ayrıca kimse beni evli bir adamla görüşüyrsun diye kınayamaz ..bu aynı şey dğeil..o adam benim 12 yıllık kocam dı ve çocujklarımın babası.. ben 12 yıldır o adamı seviyorum. o kadında kötü birisiyse onu bıraksın diyorum.ne var bunda.. yuva yıkmıyorum. kadında yerinde rahat duesun..iyi birisi ise zaten eski eşim onu boşamayacak.. kader diyor.. belkide Allah burnumu sürtmek için bunu karşıma çıkardı diyor... o kadın çok bencil..benim gibi dğeil..anlattıklaından..arkadaşlarımda tanıyor zaten. eski eşime şimdiden oturduğu evi beğenmiyor surayı sat geniş ev alalım diyormuş. eski eşimde bu çocuklarımın rızkı satmam diyor. bimiyorum.kafam karaşık.mal müğlk benim umrumda dğeil. bir hata yaptık. o sadece 2 aydır evli.. çocugu yok. bize dönerse üç kişinin hayatı kurtulacak.. bilmiyorum..
Yuva yıkanlardan hiç bir farkın yok
Sende eski eşinde kötüsünüz
İnsanların hayatları oyuncak değil, iki aylık evli, çocuğu da yok nasılsa boşanır dimi, öyle kolaydı
O kadını bile isteye görerek evlenmiş eşiniz, resmen şıpsevdilik yapıyor
Size dönse de dönmese de adam adam değil
Çocukları bu işlere alet etmeniz de ayrı bir çirkinlik