boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

kadına bişey yaptığımız yok.. o kadında 12 yıllık evliliğini bitirmiş 2 ay sonra evlenmeyi üdüşünen biriyle evlenmeseydi. çocukları biliyordu. kadın sinsi ve kötü birisi. ben yuva yıkmıyorum. hani ne oldu.. benim yuvamı yıkan insalar ne oldu.. ayrıca kimse beni evli bir adamla görüşüyrsun diye kınayamaz ..bu aynı şey dğeil..o adam benim 12 yıllık kocam dı ve çocujklarımın babası.. ben 12 yıldır o adamı seviyorum. o kadında kötü birisiyse onu bıraksın diyorum.ne var bunda.. yuva yıkmıyorum. kadında yerinde rahat duesun..iyi birisi ise zaten eski eşim onu boşamayacak.. kader diyor.. belkide Allah burnumu sürtmek için bunu karşıma çıkardı diyor... o kadın çok bencil..benim gibi dğeil..anlattıklaından..arkadaşlarımda tanıyor zaten. eski eşime şimdiden oturduğu evi beğenmiyor surayı sat geniş ev alalım diyormuş. eski eşimde bu çocuklarımın rızkı satmam diyor. bimiyorum.kafam karaşık.mal müğlk benim umrumda dğeil. bir hata yaptık. o sadece 2 aydır evli.. çocugu yok. bize dönerse üç kişinin hayatı kurtulacak.. bilmiyorum..

Yuva yıkanlardan hiç bir farkın yok
Sende eski eşinde kötüsünüz
İnsanların hayatları oyuncak değil, iki aylık evli, çocuğu da yok nasılsa boşanır dimi, öyle kolaydı
O kadını bile isteye görerek evlenmiş eşiniz, resmen şıpsevdilik yapıyor
Size dönse de dönmese de adam adam değil
Çocukları bu işlere alet etmeniz de ayrı bir çirkinlik

Çocuklarınıza en büyük zararı boşanmış olmanız değil, siz veriyorsunuz. Ne kadar yıprandıklarını artık görmek, önünüze bakıp, yeni bir hayat yolu çizmek için ne bekliyorsunuz? Çocuklarınızın, evliliği oyuncak yapmış, sevgi anlayışları yozlaşmış, birbirlerine saygısı kalmamış ama her şeye rağmen bir arada kalan bir anne babaya değil, ayrı olsalar da sağlıklı, dengeli, mantılı ebeveynlere ihyitaçları var. Umarım bunu daha fazla geç kalmadan fark edersiniz.

evet..gititğim psikolag nasıl mutlu oluyorsan onu yap..öyle yaşa diyor.. kimeye zarar vermeden ben onu bekleyerek yaşamak sitiyorum.. bunuda ona öylemiycem..mallaesef ben böyle mutluyum.. evet yanımda olsun.. ikinci kadın olmayı bile göze almıtım.. ama kimseyle paylaşamıyorum onu..paylaşsam her seferinde boşamam... şimdi bitti o meseleler diyor.. sen çok dırdır yapıyordun.. diyo.. bende o yüzden yaptım diyo.sana yaptıklarım için çok pişmanım diyor... Alalhım bana yanlı ş birşey yaptırmasın.. ben sadece boşanırsa tekrar ona geri dönerm dedim..evet ilk günler boşan demiştim ama sonra kadın iyiyse kıymetini bil mutlu ol dedim.. doğru ..kimsenin ahını almamak lazım..ahı olanlar da gerçi ne oluyorki..benim o kadar ahım var.... sonuç ne acıyı çeken yine benim...

Kusura bakmayın ama hastalıklı bir durum bu. Ne istediğinizi bilmiyor hızlı kararlar veriyorsunuz. Sonuçları sadece sizi değil başka insanları da etkileyen kararlar. Size yapılanı başkasına yapmak, birileri sizin ahınızı aldı diye farklı birini üzmek ne kadar mantıklı? Böyle ayran gönüllü bir adamla evlenen kadının evliliğinin daim olmayacağı aşikar ama. Buna neden olan kişi olmak berbat bir durum.

Kızlarınız var. Onların hayatını nasıl etkilediğinizi 10-15 yıl sonra göreceksiniz. Her şey mübah mentalitesiyle yaşayan ya da evliliğe, erkeklere, insanlara güvenmeyen agresif genç hanımlara dönüşmezler umarım.

Kadınlık onuruyla ilgili konulardan bahsetmiyorum bile...

Ayrıca.. Boşanmış, çocuklu beylerle evlilik mücadelesi veren genç kızlar.. Umarım bu konudan bir takım mesajlar alırsınız.

ayy çok midesizsiniz sizi defalarca aldatmış bir adamın yolunu gözlüyorsunuz.. her akşam eşiyle birlikte olduğunu bilerek yolunu beklemeniz de ayrı iğrenç..

benim suçum neydi o kadınlar eşimle birlikte oldu diyorsunuz da eski kocam ahlaksız demiyorsunuz..

adam tek eşliliği sevmiyor.. siz birleşseniz bu defa da gidip başka kadınlarla birlikte olacak yine..

eğer siz kendinizi toplar şerefli bir duruş sergilerseniz çocuklar etkilenmez..
sizin şu anki duruşunuz evli barklı adamın karısını oturup birlikte çekiştirmek, mahremiyetini deşmek ve ayrılması için yorumlar yapmak.. burdan bakınca iğrenç duruyor arkadaşım.. sizden bir çift falan olmaz belli..

İki defa adamdan boşanmışsın.. üstüne seni aldatmış !!
Hala evlendiği kadın kötüyse şöyle böyle diyorsun !! SENİN KOCANDAN KÖTÜ İĞRENÇ KİMSE YOK!

Pislik herif gitmiş başkasıyla evleniyor geliyor senle konuşuyor hala.. o kadın ona ne yapsa az!!
Kusura bakma ama sende bu iradesizlik varken tabi ki senin çocuklarını istemez!! Adam gel dese koşa koşa gideceksin yine..
Ya siz bu tarz erkeklerden nefret etmeniz için sizi illa ölümüne dövsün mü ? Anlamıyorum ki..

Gerçi eski kocanla tencere kapak gibisiniz.. burada tek günahsız var o da eski kocanın yeni eşi..
Umarım boşanırlar da o kadın da bir pislikten kurtulur!!

Not: Çocuğunu bahane etme.. !!

Sizin bu saatten sonra yapacağınız şey dönerse diye beklemek değil.
Büyük çocuğunuz zaten değmez diyor.
Küçüğüne de kesin bir dille biz babanla boşandık ve artık ayrı evlerde yaşayacağız, ama tüm bunlara rağmen o sizin babanız ve sizi çok seviyor dilediğiniz zaman görüşebilirsiniz demek.
Ve kararlı durmak..
İki kez denemişsiniz işte.
Bir şans daha verseniz ne olacak.
Azıcık gururlu olun..

.affet affet affet olmuyor.zaten adam arkadaşına benim hanım beni affeder ya beni bırakaqmz diyo..kendi yatapğına bein bastı onu bile affetti diyo..suç mu yaptım affettim diye..adam olaydın olmadı. ama çocuklarım kaldı ortada..iki kız çocugunu büyütmerk kolay mı bu çirkin dünyada

adamı yatağında basmışsın affetmişsin. adam rahat zaten. yakında kumada alır seni

Adam aldatmaya meraklı. Sizinle evliyken başka kadınlarla aldatıyor,başkasıyla evliyken onları sizinle aldatıyor. Yeter ki aldatsın kiminle olduğu önemsiz. İçinde olduğunuz durum sizin de hoşunuza gidiyor herhalde. Bir annenin daha onurlu olmasını beklerim,hele aldatılmışsa o acının nasıl bir şey olduğunu bilip aldatılan kadınlara daha duyarlı yaklaşmalı. Siz tam tersini yapıp yuva yıkıyorsunuz. Eski eşiniz gibi adamlara çok meraklıysanız boşanmasaydınız,çocuk yapmasaydınız keşke

boşandık evlendik boşandık evlendik boşandık evlendik boşandık..... işte böyle bi hayatın oalcak tekrar bu adamla evlenirsen

bence adam o kadından boşansın tekrar sizle evlensin çünki ikinizde karaktersiz ruh sağlığını kaybetmiş iki insansınız. ancak birbirinize yaraşırsınız eşin bence o kadını haketmiyor senin gibi bi ruh hastası onun layığı. ve bidaha da asla boşanmayın ne eski eşin artık başka bi kadının hayatını çalsın nede sen başka bi kadının yuvasını yık öylee yuvarlanın gidin işte ama çocuklar var onlarda sizle kalmasın anneanne babaanne falan varsa orada kalsınlar çocuklar için daha sağlıklı olur böylesi...

daha önce başka konuda da yazmıştım..nedense bu karısına her tür adiliği yapan ciğeri beş para etmez adamlar,hep "çok iyi baba" lar...çocuklarına çok düşkünler ve çocuklar hep baba diye ağlıyor..
nasıl oluyor anlamıyorum ki..
sakın kadınların ayrılmamak için bahaneleri olmasın?
çok iyi baba olan adam boşandıktan sonra daha da iyi baba olarak devam etmeli hayatına..

kadına bişey yaptığımız yok.. o kadında 12 yıllık evliliğini bitirmiş 2 ay sonra evlenmeyi üdüşünen biriyle evlenmeseydi. çocukları biliyordu. kadın sinsi ve kötü birisi. ben yuva yıkmıyorum. hani ne oldu.. benim yuvamı yıkan insalar ne oldu.. ayrıca kimse beni evli bir adamla görüşüyrsun diye kınayamaz ..bu aynı şey dğeil..o adam benim 12 yıllık kocam dı ve çocujklarımın babası.. ben 12 yıldır o adamı seviyorum. o kadında kötü birisiyse onu bıraksın diyorum.ne var bunda.. yuva yıkmıyorum. kadında yerinde rahat duesun..iyi birisi ise zaten eski eşim onu boşamayacak.. kader diyor.. belkide Allah burnumu sürtmek için bunu karşıma çıkardı diyor... o kadın çok bencil..benim gibi dğeil..anlattıklaından..arkadaşlarımda tanıyor zaten. eski eşime şimdiden oturduğu evi beğenmiyor surayı sat geniş ev alalım diyormuş. eski eşimde bu çocuklarımın rızkı satmam diyor. bimiyorum.kafam karaşık.mal müğlk benim umrumda dğeil. bir hata yaptık. o sadece 2 aydır evli.. çocugu yok. bize dönerse üç kişinin hayatı kurtulacak.. bilmiyorum..
İyi birisiyse kocam boşamayacak diyorsunuz. Sizi iki kez boşamış bu durumda siz ne oluyorsunuz? Boşandıktan iki ay sonra bile bile kocanızla evlendi diye kadını suçluyorsunuz aynı şeye kocanız açısından bakıp eşinizi aynı sinsi ve fenalıkta bulmuyorsunuz. Kadın muhtemelen adam sürekli sizinle görüşüyor diye rahatsız olup ondan istemiyordur çocukları . Hani bundan rahatsız olmakta pek de haksız değil. Nasıl boşansalar diye hesaplar yapan bir eski eş var. Hiç şimdi çocukları öne atmayın. Madem bu kadar değerli ve önemliydi kocanız ikinci kez dizinizi kırıp otursaydınız ani bir kararla ikinci kez boşanmasaydınız. Bu konuda tek masum o kadın ve çocuklarınız malesef. Hiç 12 yıllık kocamdı diye kendinizi haklı görmeye çalışmayın.

Şu anda evli bir kadının kocasını ayartarak yuvasını yıkmaya çalışıyorsunuz. Bu yaptığınız ahlaksızlıktır. Eski eşiniz beş para etmez, zavallı kadın nereden düşmüş sizin içinize?

psikiyatriste gideceksin. bak psikoloğa değil. psikiyatrist..
hastahaneye yatacaksın.
durumun hafif değil. ilaç falan verilmeli sana.
bir süre rehabilitasyon göreceksin.
al sana çözüm. çocuklarıda annene bırak o dönem.
tek kurtuluşun bu

Son düzenleme:
bu arada çocuklarınızın bu durumunda sorumlu da sizsiniz..ayrılığa alıştırmak yerine babalrına takıntılı olduğunuz için ,yeni bir hayat kuramadığınız için,çocuklar da kuramıyorlar..ve sizin gibi babalarının dönmesini bekliyorlar..
yazık değil mi o çocuklara? neden boş vaatlerle umutlarını kırıyorsunuz?

• ne yazıkki bu insanların iki de çocuğu var.
  • yazık o çocuklara.
  • daha siz büyümemişsiniz onlara ne verebileceksiniz bu nasıl örnek olmak.
  • vazgeçemiyorsan boşanmayacaksın, boşanıyorsan artık önüne bakacaksın.
  • koca koca insanlarsınız ergen gibi hareketleriniz kocanın da senin de.

Baska bir hesabi vardi sanirim.
O hesapta olabilir ya da belki kaldirilmistir konulari.
hep aynı hesabı kullanıyorum.. eski konularıda ben kaldırttım... boşyere bakamyın. bir anlık tüm duygularıı günülüğümü yaşadıklarımı herkes anlasın diye kopyalamıştım. daha sonra sildirdim. çünkü açık açık herşey yazıyrordu..

.affet affet affet olmuyor.zaten adam arkadaşına benim hanım beni affeder ya beni bırakaqmz diyo..kendi yatapğına bein bastı onu bile affetti diyo..suç mu yaptım affettim diye..adam olaydın olmadı. ama çocuklarım kaldı ortada..iki kız çocugunu büyütmerk kolay mı bu çirkin dünyada

adamı yatağında basmışsın affetmişsin. adam rahat zaten. yakında kumada alır seni
Kuma alacak diye umitlendirme, bakalim yeni esi kabul edecek mi

Ayy ne igrenc adam ya elime gecirsem bogabilirim...sende yataginda bastin adami ve hala o igrenc sahneden sonra onu nasıl icin istiyor? Nasil bir hastalikli sevgi bu?
Sana asilan adamlar sen bosandin diye asilmiyor ki? Sana asilan adamlar bana baskasina bir cok kadina asiliyor...erkekler boyle yaratiklar...her asilan yuzunden sahipsizim uhu uhuu diye aglasaydim ooo yani....
toplumumuz ne yazik ki kadina kaldiramayacagi bir yükü yukluyor..meselea bu kadin baska bir sevgilisi olsa kafasi dagilir belki ama oyle birsey olsa cocuklarin var utanmiyor musun diye ahlak bekcileri saldirir hemen...cogu arkadasi arkadasligini keser toplumdan dislanir..gayet ihtiyaci olan sevgi cinsellik arayisini cok görür bizim toplumumuz kadina...boyle hastalikli bireylerin olusmasinda bence toplumunda büyük katkisi var...

X