Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

offf habere bak sabah sabah.
çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı bebeklerin olur.

:124: sabah sabah çok güzelll bi haber Allah'ım tamamına erdirsin arkadaşım.... benim için de güzel bir haber oldu çünkü klomenle hamile kalabilen biribi duymuş oldum.. darısı hepimize inşallah ayğını sıcak tut bol bol süt iç pekmezle beraber. Allah'ım nazarlardan saklasın tüm bebek bekleyenleri :) insan mutlu oluyor yaaa gülüyorum şuan :)

karamel sosu arkadaşım bir de yazabilir misin acaba vücudunda ne gibi tepkimeler oldu ? zahmet olmassa arkadaşım ama yazmasan da sorun yok yorma kendini dinlen arkadaşım :)

18 Aralık ama doktorm çatlatma iğnesnden sonra 15 gün içinde gelmezse 16. gün test yap kesn hamişsin demişti bu gün 15. gün
inan çok sevindimm kuzucumm..hadi hayırlı olsun bebeğimmm...

huhhhhhhhhhuuuuuuuuuu Hayırlı olsun tatlımmm, haydi halayaaaa millettt

oyy bide beni düşüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım çok sevindim yaaa
hadi gözün aydın olsun

kimseler yok ama ben yine de

GÜNAYDIN MİLLEETTT

demek istiyorum
günaydın bitanem nasılsın??? gelmemiiş kırmızıılarrrrrr
günaydınnlarrrr

sılamm sınavın nasıl geçti kuzummm
günaydın bitanem genel olarak iyiydi ama hala sınav modundan çıkamadım her an sınava girecek gibiyim ya 4 oturum olarak girince dengem bozuldu bide hasta oldum

kuzummmmmmmm benim sonucunu çok merak ediyorum ama eminim bol değerli bi sonuç olacakkk

teyze oluyorum ne güzel yaaa hamiş olmayan kalmasın artık

arkadaşlar beta hcg sonucum cıktııı 78,97 cıktı yani mercimek tanesi bebeğim benimleeeeeeeeeeeeeeeeee

bitanem sağ salim kucağına da alırsın inşallahhhh yaa rabbim dualarımızı kabul etti.. bak senin rüyalarında çıkmış oldu

offf habere bak sabah sabah.
çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı bebeklerin olur.
Kızlarrrrrrr Hamileyiiiim beta hcg sonucum cıktı ama kaç haftalığım bilemiyorum ya cok heycanlıym ağlamak üzereym resmen. belirtime gelince acıkcası sade kasık ağrım bel ağrım var. birde karım hep aç hep aç ama bsey yiyesm gelmio. ekler manyagı ben bi oturuşta 6 tane ekler yerken yiyemedm başka bi belirti olark cok akıntım war o kadar. bseyim yok yani. ne midem bulanır ne başım döner kendmi hiç bukadr iyi hssetmemştim

bitanem sağ salim kucağına da alırsın inşallahhhh yaa rabbim dualarımızı kabul etti.. bak senin rüyalarında çıkmış oldu

ohhhhh çok şükür hadi gözün aydın olsun kuzum bundan sonra çok dikkat et kendine emi
kızlar cok sağolun ya inşallah sılacım bu ay sendende bekliyorum bi performans. rüyalarım cıktı resmen bana ipucu vermiş bebeğim . ayyy ben şimdi annemi olcam

kızlar cok sağolun ya inşallah sılacım bu ay sendende bekliyorum bi performans. rüyalarım cıktı resmen bana ipucu vermiş bebeğim . ayyy ben şimdi annemi olcam

evet canım benim çıktı rüyaların güzel bi anne olacaksın hemde
valla bi rüya gördüm ben c.tesi günü sabahta sen bana haber vermiştin.. direkt o rüyam geldi aklıma.. eğer hamile olursam sana anlatacağım o rüyayı

kim ne gördü yahuu ben fransız kaldımm

sılammm yaa eşiminde öle bazısı iyi bazısı kötü geçmiş..
kafam allak bulak oldu dedi..

ben bile aglıcam da güzel arkadaşım sen kım bılır suan nasılsındır...gunu bıle umutlu güzel gecıyor ınsanın annelık heyecanı bambaskaa Allahım herkese tattırsınnn :) bol bol sıvı tüket (kararında) ve cok yorma kendını emi arkadaşım :) kocişinle keyfini çıkarın ve ne olur sakin geçir hamileliğini :)

kim ne gördü yahuu ben fransız kaldımm

sılammm yaa eşiminde öle bazısı iyi bazısı kötü geçmiş..
kafam allak bulak oldu dedi..

ya ben bi rüya görmüştüm de hamile olursam o rüyam çıkmış olacak

aynen ya bende dengesizleştim hava da çok soğuktu :26:

Tamam kuzum ben biliorm sende Bu ay hamiş kalcakkkkksssssssıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

belirtilerime birde sinirliliği eklesek :) normalde sakınım ama hastalarla uğraşırken hep sert dawranıyormuşm doktrum öle dedi. neyn war senin durdukyere sırıtıyorsun dedi. bende tahlıl sonucunu önüne attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…