selam hatunlarr.. nabersinizz?
dünden beri bu baş ağrısı öldürdü beni yaa.. 2 parol aldım enseme buz koydum başımı bağladım yattım ama banamısın demedi..
bu arada pazartesi günü ayrıntılı usg miz var inşallah güzel haberlerle gelirizz teyzelerii..
bakalım büyümüş mü bizim cimcime :)
rose16 naptın canım adet oldunmu olmadıysan test yaptınmı
selam hatunlarr.. nabersinizz?
dünden beri bu baş ağrısı öldürdü beni yaa.. 2 parol aldım enseme buz koydum başımı bağladım yattım ama banamısın demedi..
bu arada pazartesi günü ayrıntılı usg miz var inşallah güzel haberlerle gelirizz teyzelerii..
bakalım büyümüş mü bizim cimcime :)
ahh canım yaa bi dinlenemiyosunki elbet ağrır heryerin dikkat et kendine yat dinlen iyice ilacada fazla yüklenme lütfen...
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inş yerim ben o cimcimeyi ısırırım valla
İyi haberlele gel canımm.. Allah acil şifalar versin, baş ağrısı çekene çok acıyorum ya bende de migren var ne derttir o
Canom nasılsın, sen naptın ne durumda tedaviniz? eşin ne yaptı ameliyata gerek duyuldu mu en son?
iyiyim bebegim sen nasilsin..
Yok canim ameliyata gerek yokmus ama ileri hizli sayisinda düsüklük cikti bogazina bakicaz artikbende carsamba hormonlari yinelicem adet oluncada klomene baslicam ins
olmadım canım ya test de yapmadım. yarın sabah yapsam mı ki?
Artık hiçbişeyin çaresizliği yok canım, Allahım a şükür tıp çok ilerledi, insanlar artık her bilgiyi bulabiliyor, her ilaca daha çabuk ulaşabiliyor, Dua edelim sende kocana keçiboynuzu pekmezini içir canım bol boliyi bak adama, Allah tez zamanda hayırı bir haber vermeyi nasip etsin canımmm Moralini yüksek tut olacak inşallah
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr günaydınnnn... heeeeyyy beni dinleyin... dayanamadım gittim idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördümmmmmhala kırmızılar gelmedi. bu gün 15. gün çok ağrım war 3 gündür.. tık yok. gelmesiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn gelmesiiiiiiiiinnnnnnn
beta verdimmmm şimdi.. öğleden sonra çıkıcaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk
merhaba kızlar satım 16 kasımdı. az önce ateşimi ölçtüm 36.9 çıktı. yaklaşık 10 gün önce 36.5 di. 1 haftadır 36.5in üstünde. ateş ilk kez takip ediyorm yardımcı olabilecek olan var mı ?
merhaba kızlar satım 16 kasımdı. az önce ateşimi ölçtüm 36.9 çıktı. yaklaşık 10 gün önce 36.5 di. 1 haftadır 36.5in üstünde. ateş ilk kez takip ediyorm yardımcı olabilecek olan var mı ?
3.Denememdi canım.. dha doğrusu klomen tedavisiyle 3.denemem. yoksa evlendiğimzden beri korunmuyordukkyaaa inanmıyorumm yaa süper bir haber bu...
kız çirt çizgii gördüysen hamişsinnn işteee...ne kırmızısııııı
ayy çok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu kaçıncı denemendi kuzucumm
canım sen kaç günde bir adet oluyosun ki ya, sat 16 kasımsa bugünde 16 kasım, adet mi olcan yoksa :18: ondan mı çıktı ki ateşin? yumurtlama zamanın sanki geçmiş oluyor ama kaç günde bir oluyosun onu bilmek lazım
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr günaydınnnn... heeeeyyy beni dinleyin... dayanamadım gittim idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördümmmmmhala kırmızılar gelmedi. bu gün 15. gün çok ağrım war 3 gündür.. tık yok. gelmesiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn gelmesiiiiiiiiinnnnnnn
3.Denememdi canım.. dha doğrusu klomen tedavisiyle 3.denemem. yoksa evlendiğimzden beri korunmuyordukkçok heycanlıyımmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?