• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam hatunlarr.. nabersinizz?
dünden beri bu baş ağrısı öldürdü beni yaa.. 2 parol aldım enseme buz koydum başımı bağladım yattım ama banamısın demedi..
bu arada pazartesi günü ayrıntılı usg miz var inşallah güzel haberlerle gelirizz teyzelerii..
bakalım büyümüş mü bizim cimcime :)

ahh canım yaa bi dinlenemiyosunki elbet ağrır heryerin dikkat et kendine yat dinlen iyice ilacada fazla yüklenme lütfen...
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inş yerim ben o cimcimeyi ısırırım valla:nazar::nazar:

rose16 naptın canım adet oldunmu olmadıysan test yaptınmı

Herkese mutlu pazarlar.kimsecikler yok galiba.yoksa kocişleri kolunuza takıp gezmeye mi gittiniz.çok kısknırım ama benim kociş işte :1:

selam hatunlarr.. nabersinizz?
dünden beri bu baş ağrısı öldürdü beni yaa.. 2 parol aldım enseme buz koydum başımı bağladım yattım ama banamısın demedi..
bu arada pazartesi günü ayrıntılı usg miz var inşallah güzel haberlerle gelirizz teyzelerii..
bakalım büyümüş mü bizim cimcime :)

İyi haberlele gel canımm.. Allah acil şifalar versin, baş ağrısı çekene çok acıyorum ya bende de migren var ne derttir o :5: :5:

ahh canım yaa bi dinlenemiyosunki elbet ağrır heryerin dikkat et kendine yat dinlen iyice ilacada fazla yüklenme lütfen...
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inş yerim ben o cimcimeyi ısırırım valla:nazar::nazar:

Canom nasılsın, sen naptın ne durumda tedaviniz? eşin ne yaptı ameliyata gerek duyuldu mu en son?

İyi haberlele gel canımm.. Allah acil şifalar versin, baş ağrısı çekene çok acıyorum ya bende de migren var ne derttir o :5: :5:

Canom nasılsın, sen naptın ne durumda tedaviniz? eşin ne yaptı ameliyata gerek duyuldu mu en son?

iyiyim bebegim sen nasilsin..
Yok canim ameliyata gerek yokmus ama ileri hizli sayisinda düsüklük cikti bogazina bakicaz artik :-) bende carsamba hormonlari yinelicem adet oluncada klomene baslicam ins

merhaba kızlar satım 16 kasımdı. az önce ateşimi ölçtüm 36.9 çıktı. yaklaşık 10 gün önce 36.5 di. 1 haftadır 36.5in üstünde. ateş ilk kez takip ediyorm yardımcı olabilecek olan var mı ?

iyiyim bebegim sen nasilsin..
Yok canim ameliyata gerek yokmus ama ileri hizli sayisinda düsüklük cikti bogazina bakicaz artik :-) bende carsamba hormonlari yinelicem adet oluncada klomene baslicam ins

Artık hiçbişeyin çaresizliği yok canım, Allahım a şükür tıp çok ilerledi, insanlar artık her bilgiyi bulabiliyor, her ilaca daha çabuk ulaşabiliyor, Dua edelim sende kocana keçiboynuzu pekmezini içir canım bol bol :9: iyi bak adama, Allah tez zamanda hayırı bir haber vermeyi nasip etsin canımmm :54: Moralini yüksek tut olacak inşallah :16:

olmadım canım ya test de yapmadım. yarın sabah yapsam mı ki?

yap canım merak ediyorum güzel haber ver bize...

Artık hiçbişeyin çaresizliği yok canım, Allahım a şükür tıp çok ilerledi, insanlar artık her bilgiyi bulabiliyor, her ilaca daha çabuk ulaşabiliyor, Dua edelim sende kocana keçiboynuzu pekmezini içir canım bol bol :9: iyi bak adama, Allah tez zamanda hayırı bir haber vermeyi nasip etsin canımmm :54: Moralini yüksek tut olacak inşallah :16:

amin canım sizlerin desteği olunca kendimi daha iyi hissediyorum birbirimizin dualarıyla herşey daha güzel olucak...

günaydınnlarrrr:3::3::3:

sılamm sınavın nasıl geçti kuzummm:16::16:

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr günaydınnnn... heeeeyyy beni dinleyin... dayanamadım gittim idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördümmmmm :52::52::52::52: hala kırmızılar gelmedi. bu gün 15. gün çok ağrım war 3 gündür.. tık yok. gelmesiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn gelmesiiiiiiiiinnnnnnn :47::47::47::47:

beta verdimmmm şimdi.. öğleden sonra çıkıcaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr günaydınnnn... heeeeyyy beni dinleyin... dayanamadım gittim idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördümmmmm :52::52::52::52: hala kırmızılar gelmedi. bu gün 15. gün çok ağrım war 3 gündür.. tık yok. gelmesiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn gelmesiiiiiiiiinnnnnnn :47::47::47::47:

yaaa inanmıyorumm yaa süper bir haber bu...
kız çirt çizgii gördüysen hamişsinnn işteee...ne kırmızısııııı:46::46::46::46::46:

ayy çok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:24::24::24::32::32::32::32::32::32:
bu kaçıncı denemendi kuzucumm

merhaba kızlar satım 16 kasımdı. az önce ateşimi ölçtüm 36.9 çıktı. yaklaşık 10 gün önce 36.5 di. 1 haftadır 36.5in üstünde. ateş ilk kez takip ediyorm yardımcı olabilecek olan var mı ?

boş geçirmeyin canım, muhtemelen yumurtladın dün, bugün yumurtan duruyodur sanırım :16: :16: :16:

canım sen kaç günde bir adet oluyosun ki ya, sat 16 kasımsa bugünde 16 kasım, adet mi olcan yoksa :18: ondan mı çıktı ki ateşin? yumurtlama zamanın sanki geçmiş oluyor ama kaç günde bir oluyosun onu bilmek lazım

yaaa inanmıyorumm yaa süper bir haber bu...
kız çirt çizgii gördüysen hamişsinnn işteee...ne kırmızısııııı:46::46::46::46::46:

ayy çok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:24::24::24::32::32::32::32::32::32:
bu kaçıncı denemendi kuzucumm
3.Denememdi canım.. dha doğrusu klomen tedavisiyle 3.denemem. yoksa evlendiğimzden beri korunmuyordukk :49::49: çok heycanlıyımmmmmmmmmmmm :49::49::52::52::52::52:

ayyyyy karamel harika haber bu ya cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaa

hadi hayırlı olsun...allah kucagına aldırsın inş tatlım ya:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

bat ne zaman senin canım ?

huhhhhhhhhhuuuuuuuuuu Hayırlı olsun tatlımmm, haydi halayaaaa millettt :52: :52: :52: :52:

:64: :64: :64: :64: :64: :64:

Back