Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar beta hcg sonucum cıktııı 78,97 cıktı yani mercimek tanesi bebeğim benimleeeeeeeeeeeeeeeeee

canım benim gözün aydın.çok sevindim senin adına.inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın.biz fos çıktık bu ay ne güzel bebeğin çok bekletmedi seni annesi

bu aralar düzensiz gidiyoruz canım kestiremiyorm mesela eylül 5, ekim 18, kasım 16 oldum son üç ay böyle. eylülen öncesinde iki ay düzensizlik yaşadım. adet oluncagı zaman ateş düşmüş olması gerekmıyo mu

Merhaba arkadaşlar bende hamile kalmaya çalışıyorum. Daha 1 hafta oldu ama paylaşmak istedim. Tam da emin değilim aslında Umarım tüm isteyenlerin allah gönlüne göre verir.

slm canlarım nasılsınız karamelcım gozunaydın sagsalım kucagına almakta nasıp olsunn bu arada buschy dogum yapmıs

karamel_sosuuuuuuuuuu canım benim allahım ne güzel bi haber bu. ağlayasım geldi. o kadar çok sevindim ki canım. allah tamamına erdirsin nazarlardan korusun. çooooooooooook dikkat et kendine. benim kırmızılardan sonra o kadar moral oldun ki şimdi sen bana :)))

iyiyiz şekerimde sen napıyon gız örgümü örüyon yoksa

bende iyi sayılırım ama boğaz ağrım ve diş ağrım var damağım şişmiş dişim bi türlü çıkmadı gitti ya
örgüyü bilirim de örmüyorum çoktandır

mrb canım anladığım kadarıyla ateşin yüksek senin dimi:26: hamilelikte ateş yüksek olur

bende iyi sayılırım ama boğaz ağrım ve diş ağrım var damağım şişmiş dişim bi türlü çıkmadı gitti ya
örgüyü bilirim de örmüyorum çoktandır

geçmiş olsun kuzum.20 lik dişmiçıkarıyon.o mahvediyor zaten.bende 2 . yi çıkardım bende örüyorum ara sıra.malum bebek yolu gözleyecez diye sıyıracaz yakında.en iyisi oyalanmak

geçmiş olsun kuzum.20 lik dişmiçıkarıyon.o mahvediyor zaten.bende 2 . yi çıkardım bende örüyorum ara sıra.malum bebek yolu gözleyecez diye sıyıracaz yakında.en iyisi oyalanmak

sağol canım evet ya daha tam olarak çıkmadı
oooo kolay gelsin bi ara görmek isterim tatlım ördüklerini
bende çok beğendiklerimi örüyorum yoksa annem çoktan yaptı bana bişeyler

sağol canım evet ya daha tam olarak çıkmadı
oooo kolay gelsin bi ara görmek isterim tatlım ördüklerini
bende çok beğendiklerimi örüyorum yoksa annem çoktan yaptı bana bişeyler

facen varmı.varsa ekleyim seni buraya resim atmayı beceremiyorum zaten lif oya öyle şeyler.oda arada :)

mrb canım anladığım kadarıyla ateşin yüksek senin dimi:26: hamilelikte ateş yüksek olur

sabah ölçecektim unuttm. ateşimi normalde takip etmiyorm ara ara akşamları bakıyordm öylesine. dün bi bakim dedim 36.8-36.9 gibi serediyordu bugünde 37 oldu. ama dediğim gibi sabah aynı saatte ölçmek gerekiyormuş öyle yapmadım. umudum da yoktu da bu ateş işi tekrar körükledi umudumu. 1hafta gecikme oluo bazen hala adet olcam diye düşünüyorm :18:

facen varmı.varsa ekleyim seni buraya resim atmayı beceremiyorum zaten lif oya öyle şeyler.oda arada :)

var canım özelden link atarım sana:13:
lifi çok güzel yaparım ben heee diğer örgü türlerinide bilirim anneme çekmişim azıcık hamaratlıkta

var canım özelden link atarım sana:13:
lifi çok güzel yaparım ben heee diğer örgü türlerinide bilirim anneme çekmişim azıcık hamaratlıkta

tamam tatlım.eee iç anadolunun kızlarıyık biz marifetliyik övünmek gibi olmasında

canım o zaman kendine bi hafta zaman ver ve her sabah aynı anda ölç ateşini.. inşallah hasta filan olmazsın.. adetine daha varmış gibi düşün sabredemezsen de 2 gün sonra test yap olur mu

canım o zaman kendine bi hafta zaman ver ve her sabah aynı anda ölç ateşini.. inşallah hasta filan olmazsın.. adetine daha varmış gibi düşün sabredemezsen de 2 gün sonra test yap olur mu

acaba grip mi oluyorum diye de düşünmedim değil. tmm canım öyle yapim en iyisi

tamam tatlım.eee iç anadolunun kızlarıyık biz marifetliyik övünmek gibi olmasında
aynen öyle tatlım bu arada özel msj attım bak bi:13:
acaba grip mi oluyorum diye de düşünmedim değil. tmm canım öyle yapim en iyisi

hadi bakalım inşallah güzel haberlerini duyarız bu ilk mi olacak bide kaç yaşındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…