arkadaşlar beta hcg sonucum cıktııı 78,97 cıktıyani mercimek tanesi bebeğim benimleeeeeeeeeeeeeeeeee
canım sen kaç günde bir adet oluyosun ki ya, sat 16 kasımsa bugünde 16 kasım, adet mi olcan yoksa :18: ondan mı çıktı ki ateşin? yumurtlama zamanın sanki geçmiş oluyor ama kaç günde bir oluyosun onu bilmek lazım
ne yapıyosunuz kızlar
iyiyiz şekerimde sen napıyon gız örgümü örüyon yoksa
bu aralar düzensiz gidiyoruz canım kestiremiyorm mesela eylül 5, ekim 18, kasım 16 oldum son üç ay böyle. eylülen öncesinde iki ay düzensizlik yaşadım. adet oluncagı zaman ateş düşmüş olması gerekmıyo mu
bende iyi sayılırım ama boğaz ağrım ve diş ağrım var damağım şişmiş dişim bi türlü çıkmadı gitti ya
örgüyü bilirim de örmüyorum çoktandır
geçmiş olsun kuzum.20 lik dişmiçıkarıyon.o mahvediyor zaten.bende 2 . yi çıkardımbende örüyorum ara sıra.malum bebek yolu gözleyecez diye sıyıracaz yakında.en iyisi oyalanmak
sağol canım evet ya daha tam olarak çıkmadı
oooo kolay gelsin bi ara görmek isterim tatlım ördüklerini
bende çok beğendiklerimi örüyorum yoksa annem çoktan yaptı bana bişeyler
mrb canım anladığım kadarıyla ateşin yüksek senin dimi:26: hamilelikte ateş yüksek olur
facen varmı.varsa ekleyim seni buraya resim atmayı beceremiyorumzaten lif oya öyle şeyler.oda arada :)
var canım özelden link atarım sana:13:
lifi çok güzel yaparım ben heeediğer örgü türlerinide bilirim anneme çekmişim azıcık hamaratlıkta
sabah ölçecektim unuttm. ateşimi normalde takip etmiyorm ara ara akşamları bakıyordm öylesine. dün bi bakim dedim 36.8-36.9 gibi serediyordu bugünde 37 oldu. ama dediğim gibi sabah aynı saatte ölçmek gerekiyormuş öyle yapmadım. umudum da yoktu da bu ateş işi tekrar körükledi umudumu. 1hafta gecikme oluo bazen hala adet olcam diye düşünüyorm :18:
canım o zaman kendine bi hafta zaman ver ve her sabah aynı anda ölç ateşini.. inşallah hasta filan olmazsın.. adetine daha varmış gibi düşün sabredemezsen de 2 gün sonra test yap olur mu
aynen öyle tatlım bu arada özel msj attım bak bi:13:tamam tatlım.eee iç anadolunun kızlarıyık biz marifetliyikövünmek gibi olmasında
acaba grip mi oluyorum diye de düşünmedim değil. tmm canım öyle yapim en iyisi
aynen öyle tatlım bu arada özel msj attım bak bi:13:
hadi bakalım inşallah güzel haberlerini duyarızbu ilk mi olacak bide kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?