Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

Birlikte hamilelik bekleyelim mi dediğim günler

Çok şükür evladım oldu kızlar
Hepinizi özledim
İnşallah herkes muradına ermiştir

Birlikte hamilelik bekleyelim mi dediğim günler

Çok şükür evladım oldu kızlar
Hepinizi özledim
İnşallah herkes muradına ermiştir

Aaa çok sevindim güle güle büyüt inşallah bende o yılın eylülünde hamile kaldım.Su an 4 yaşında :) :) zaman çok çabuk geçiyor
Eski üye adım radyologg:)

Aaa çok sevindim güle güle büyüt inşallah bende o yılın eylülünde hamile kaldım.Su an 4 yaşında :) :) zaman çok çabuk geçiyor
Eski üye adım radyologg:)
Ay canım ya çok mutlu oldum bunu duyduğuma :) bizim ki daha 8 buçuk aylık teyzesi:) Allah bağışlasın hepimizinkini

ayyy teşekkür ederim =) evet oğlum vardı kızım geliyor Allah nasip ederse
Maşallah canım :) Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :) benimde kızım oldu :)

Kızlar yardım edin lütfen biliyorum bi çoğunuz bu testte 2.çizgiyi göremeyeceksiniz resimde belli olmuyor ama ben görüyorum test şuan elimde 2.çizgi garip bi renkle var açık gri gibi bi renk o yüzden emin olamıyorum test pozitifimi negatifimi anlayamadım . Normalde 2.çizginin pembe renkde olması gerekmiyormu ? Yani bu bahsettiğim açık gri beyaz 2.çizgi acaba her testte varmı ? Of...

Eklentiler

• 2014D7C4-3B68-4A2C-B049-BA1EA9B31B87.jpeg
    61,6 KB · Görüntüleme: 55
  • 9CD6784A-CAC2-437B-AC5A-EE4B2732C98C.jpeg
    27 KB · Görüntüleme: 63
  • C4E5BD7C-3FDF-4C79-B0E8-F9A64E915B96.jpeg
    10,5 KB · Görüntüleme: 58
bende göremedim canım en iyisi kan vermen

Kan testi ver günün geçtiyse. Hayırlı haber bekliyoruz

Kızlar birileri bana yardım etsin 11 temmuzda yumurtam çatladı (ovulasyon testi kullandığım için biliyorum) bugün adet olmam gerekiyordu olmadım . Hani yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunurmuş ya bu acaba doğrumu tam 14 gün sonramı adet olunuyor ? Eğer öyle ise ben hala neden adet olmadım yumurtam çatladıktan 8 gün sonra kan verdim 0.16 idi yani negatif. Dün idrar testi yaptım yani adetime 1 gün kala yine negatifdi . Anlamadım ben şimdi hiçbirşey .

Son durum ne canım

26temmuzda catlatma ignesi vuruldum acaba kacgun sonra idrarda test yapsam cikar birde igne vuruldugum gunu sayacakmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…