Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar cok sağolun ya inşallah sılacım bu ay sendende bekliyorum bi performans. rüyalarım cıktı resmen bana ipucu vermiş bebeğim . ayyy ben şimdi annemi olcam

Cannıımm hayırlı uğurlu olsunnn Allah kucağına almayıda nasip etsin darısı başımıza

canım karemelim gözün aydın sağlıkla doğsun meleğin çok sevindim inanki

slm canlarım nasılsınız karamelcım gozunaydın sagsalım kucagına almakta nasıp olsunn bu arada buschy dogum yapmıs

nasıl geçti acaba doğumu canım yaa ama şimdi çok mutludur miniğiyle...

slm canlarım nasılsınız karamelcım gozunaydın sagsalım kucagına almakta nasıp olsunn bu arada buschy dogum yapmıs

canım benim gözün aydın.çok sevindim senin adına.inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın.biz fos çıktık bu ay ne güzel bebeğin çok bekletmedi seni annesi

Cannıımm hayırlı uğurlu olsunnn Allah kucağına almayıda nasip etsin darısı başımıza

canım karemelim gözün aydın sağlıkla doğsun meleğin çok sevindim inanki

nasıl geçti acaba doğumu canım yaa ama şimdi çok mutludur miniğiyle...

hepiciğinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlarım. gerçekten mutluluğma mutluluk kattınız. iyiki varsınız. herşey gönlümüzce olur inşallahh... darısı tüm isteyenlerin başınaaaa

gelmedi valla. ama düzensizlikten gelmediğini düşünüyorum.

ayrıca ben de bu ara çoook değişik rüyalar görüyorum. bi de bebek emziriyorum çoğunlukla. hayır olsun :44::44::44::44::44:

inşallah o yüzden değildir canım ya
hayırdır inşallah canım ya bende bugün gördüm hatta iki gündür görüyorum..
bugün rüyamda doğum yapmışım dünya tatlısı bi oğlum olmuştu ama nasıl tatlı teyzesi anlatamam.. hiç inanamıyorduk ya eşimle bu bizim mi diyorduk resmen

Son düzenleme:

bizimki biraz psikolojik rüya. uğraşıyoruz ya o yüzden bence.

hayır olsun rüyan inşallah müjdendir :)

canım o zaman kendine bi hafta zaman ver ve her sabah aynı anda ölç ateşini.. inşallah hasta filan olmazsın.. adetine daha varmış gibi düşün sabredemezsen de 2 gün sonra test yap olur mu

bu sabah 7de ölçtüm 36.1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…