Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

Birlikte hamilelik bekleyelim mi dediğim günler ❤️

Çok şükür evladım oldu kızlar
Hepinizi özledim
İnşallah herkes muradına ermiştir

Birlikte hamilelik bekleyelim mi dediğim günler ❤️

Çok şükür evladım oldu kızlar
Hepinizi özledim
İnşallah herkes muradına ermiştir

Aaa çok sevindim güle güle büyüt inşallah bende o yılın eylülünde hamile kaldım.Su an 4 yaşında :) :) zaman çok çabuk geçiyor
Eski üye adım radyologg:)

Aaa çok sevindim güle güle büyüt inşallah bende o yılın eylülünde hamile kaldım.Su an 4 yaşında :) :) zaman çok çabuk geçiyor
Eski üye adım radyologg:)
Ay canım ya çok mutlu oldum bunu duyduğuma :) bizim ki daha 8 buçuk aylık teyzesi:) Allah bağışlasın hepimizinkini

Kızlar yardım edin lütfen :KK43: biliyorum bi çoğunuz bu testte 2.çizgiyi göremeyeceksiniz resimde belli olmuyor ama ben görüyorum test şuan elimde 2.çizgi garip bi renkle var açık gri gibi bi renk o yüzden emin olamıyorum test pozitifimi negatifimi anlayamadım . Normalde 2.çizginin pembe renkde olması gerekmiyormu ? :110: Yani bu bahsettiğim açık gri beyaz 2.çizgi acaba her testte varmı ? Of...

Eklentiler

• 2014D7C4-3B68-4A2C-B049-BA1EA9B31B87.jpeg
    2014D7C4-3B68-4A2C-B049-BA1EA9B31B87.jpeg
    61,6 KB · Görüntüleme: 55
  • 9CD6784A-CAC2-437B-AC5A-EE4B2732C98C.jpeg
    9CD6784A-CAC2-437B-AC5A-EE4B2732C98C.jpeg
    27 KB · Görüntüleme: 63
  • C4E5BD7C-3FDF-4C79-B0E8-F9A64E915B96.jpeg
    C4E5BD7C-3FDF-4C79-B0E8-F9A64E915B96.jpeg
    10,5 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar yardım edin lütfen :KK43: biliyorum bi çoğunuz bu testte 2.çizgiyi göremeyeceksiniz resimde belli olmuyor ama ben görüyorum test şuan elimde 2.çizgi garip bi renkle var açık gri gibi bi renk o yüzden emin olamıyorum test pozitifimi negatifimi anlayamadım . Normalde 2.çizginin pembe renkde olması gerekmiyormu ? :110: Yani bu bahsettiğim açık gri beyaz 2.çizgi acaba her testte varmı ? Of...
bende göremedim canım en iyisi kan vermen

Kan testi ver günün geçtiyse. Hayırlı haber bekliyoruz:KK66:

Kızlar birileri bana yardım etsin :KK43: 11 temmuzda yumurtam çatladı (ovulasyon testi kullandığım için biliyorum) bugün adet olmam gerekiyordu olmadım . Hani yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunurmuş ya bu acaba doğrumu tam 14 gün sonramı adet olunuyor ? Eğer öyle ise ben hala neden adet olmadım yumurtam çatladıktan 8 gün sonra kan verdim 0.16 idi yani negatif. Dün idrar testi yaptım yani adetime 1 gün kala yine negatifdi . Anlamadım ben şimdi hiçbirşey .

Kızlar birileri bana yardım etsin :KK43: 11 temmuzda yumurtam çatladı (ovulasyon testi kullandığım için biliyorum) bugün adet olmam gerekiyordu olmadım . Hani yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunurmuş ya bu acaba doğrumu tam 14 gün sonramı adet olunuyor ? Eğer öyle ise ben hala neden adet olmadım yumurtam çatladıktan 8 gün sonra kan verdim 0.16 idi yani negatif. Dün idrar testi yaptım yani adetime 1 gün kala yine negatifdi . Anlamadım ben şimdi hiçbirşey .
Son durum ne canım

26temmuzda catlatma ignesi vuruldum acaba kacgun sonra idrarda test yapsam cikar birde igne vuruldugum gunu sayacakmiyim

X