Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah analı babalı büyütsün =)Birlikte hamilelik bekleyelim mi dediğim günler
Çok şükür evladım oldu kızlar
Hepinizi özledim
İnşallah herkes muradına ermiştir
Amin canım :)Allah analı babalı büyütsün =)
Birlikte hamilelik bekleyelim mi dediğim günler
Çok şükür evladım oldu kızlar
Hepinizi özledim
İnşallah herkes muradına ermiştir
Ay canım ya çok mutlu oldum bunu duyduğuma :) bizim ki daha 8 buçuk aylık teyzesi:) Allah bağışlasın hepimizinkiniAaa çok sevindim güle güle büyüt inşallah bende o yılın eylülünde hamile kaldım.Su an 4 yaşında :) :) zaman çok çabuk geçiyor
Eski üye adım radyologg:)
Ay canım ya çok mutlu oldum bunu duyduğuma :) bizim ki daha 8 buçuk aylık teyzesi:) Allah bağışlasın hepimizinkini
Aynen öyle canım:) inşallah aminMaşallah önemli olan sonuca ulasmakti ki sende ulasmissin gerisi önemsiz :) sağlıkla büyüsün inşallah
ayyy teşekkür ederim =) evet oğlum vardı kızım geliyor Allah nasip ederseAmin canım :)
Senin ikinci mi geliyor çok sevindim gözünaydın
Maşallah canım :) Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :) benimde kızım oldu :)ayyy teşekkür ederim =) evet oğlum vardı kızım geliyor Allah nasip ederse
bende göremedim canım en iyisi kan vermenKızlar yardım edin lütfen biliyorum bi çoğunuz bu testte 2.çizgiyi göremeyeceksiniz resimde belli olmuyor ama ben görüyorum test şuan elimde 2.çizgi garip bi renkle var açık gri gibi bi renk o yüzden emin olamıyorum test pozitifimi negatifimi anlayamadım . Normalde 2.çizginin pembe renkde olması gerekmiyormu ? Yani bu bahsettiğim açık gri beyaz 2.çizgi acaba her testte varmı ? Of...
Kan testi ver günün geçtiyse. Hayırlı haber bekliyoruzKızlar yardım edin lütfen biliyorum bi çoğunuz bu testte 2.çizgiyi göremeyeceksiniz resimde belli olmuyor ama ben görüyorum test şuan elimde 2.çizgi garip bi renkle var açık gri gibi bi renk o yüzden emin olamıyorum test pozitifimi negatifimi anlayamadım . Normalde 2.çizginin pembe renkde olması gerekmiyormu ? Yani bu bahsettiğim açık gri beyaz 2.çizgi acaba her testte varmı ? Of...
Allah bağışlasın sağlıcakla uzun ömür nasip etsin canımMaşallah canım :) Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :) benimde kızım oldu :)
Amin canım inşallah cümlemizinkini :)Allah bağışlasın sağlıcakla uzun ömür nasip etsin canım
Son durum ne canımKızlar birileri bana yardım etsin 11 temmuzda yumurtam çatladı (ovulasyon testi kullandığım için biliyorum) bugün adet olmam gerekiyordu olmadım . Hani yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunurmuş ya bu acaba doğrumu tam 14 gün sonramı adet olunuyor ? Eğer öyle ise ben hala neden adet olmadım yumurtam çatladıktan 8 gün sonra kan verdim 0.16 idi yani negatif. Dün idrar testi yaptım yani adetime 1 gün kala yine negatifdi . Anlamadım ben şimdi hiçbirşey .