• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım mide bulantısına kadar hepsini regli öncesi yaşıyorum ayırmak hiç mümkün olmuyor benim 2-3 gün öncesinden reglim lekelenmelerle başlıyor çok sinir bozucu rabbim inşallah mucizesini verir bizlere
Aaaay canim ayni ben.Bende de bulanti,bas donmeso hepsi oluyo.Ve yine vaar.Bu ayda olmadi onuncin.((((

benim yaşım 33. İkinci çocuğu istiyoruz. Kızıom 9 yaşında. Onda hiç böyle olmamıştım. Zaten beklemediğim bir anda olmuştu. Şimdi 4 aydır bütün hamilelik belirtileri var ama hamilelik yok :KK12:

canım galiba o yerleşme kanaması. Yerleşme kanamasından sonra degeri 0 çıkan bile var. Canını sıkma inşallah 2 güne artar. Zaten esas artış gecikmeden sonra oluyor

Amin canım inşallah heycanla bekliyorum :dua:

Ben de aynen öyleyim yaş 32 her ay sanki gebelik gibi belirtiler :) bu ay ilk defa gebelik istedik onda da bata 4 gün var hiç bir belirti Yok:)))))
Kızlar merhaba yaşı benim gibi 32 olup her ay hamilelik belirtisi gibi regli olan varmı? Yaş ilerleyince regli belirtilerim resmen tavan yaptı :kızgın:

Canım yerleşmeden sonra değil döllenmeden sonra hcg oranı artmaya başlıyor.
Beta Hcg hormonu 8 hücreli olduğu için bu hücrelerin vasıtasıyla üretilir ama embriyo annenin rahim duvarında yerleşme yapmadığı zaman kadının kanında tespit edilmesi mümkün değildir.
alinti yaptim

yok testin hassasiyetine bagli bence. bende bat 7 nisan 5 gun kala yaptim negatifti. bir daha bat gunu yapicam erken gebelik testi ikisi de. bir umut 5 gun kala cikmamis olabilir mi onu arastiriyorum:bicak:
Yerleşme kanamam mi oldu. Yumurtlamadan 7 ile 10 gün içinde oluyormuş yerleşme kanaması. Yerleşme kanamam olduysa şayet bekle biraz daha.

Back