- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Aminn cümlemizerabbim hayırlısını versin canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn cümlemizerabbim hayırlısını versin canım..
Üzülme diycem ama insanın elinde değil allahım tez zamanda dualarımızı kabul etsin inşallahBenim yas 30.Kendimi bildim bileli regl oldugumda hep hamilelik belirtileri gibi oluyo.Bu ayda olmadi.Çok üzgünüm.
Çok teşekkür ederim canım :)Kendi isteğimle gebelik testi yaptırabilir miyim dedim direk, neden falan deselerdi migrenim var ilaç almam lazım dicektim ama direk evet dediler ve işleme aldılar, benim kayıt işlemim yapılırken arkamdan bir çift daha geldi kadın direk, “bende çift çizgi çıktı da test yaptırmak istiyorum” dedi
İnşallah canım benim amin
Henüz gelen yok bende çok şükür dualarnız işe yarıyor11)@114 4 NİSAN
12)@inatçı bebis annesi 4 NİSAN
Senella 4 NİSAN
kızlarrrrrr Hayırlı haberler verin bize...Mutlu olmaya ihtiyacımız war..
canım benim testler geldi , tarıhınde falan bi sıkıntı yok söyleyim dedimAminn cümlemize
benimde bat 9 , bende dayanamayıp yaptım ama negatıf biz sabırsızlarrRica ederim canm daha var evet benimde 8 nisan bugün eşimin israrıyla test yaptım negatif çıktı ama erken çıkmaz diyorlar adetin 1 gün geçmesi en doğru sonucu verir diyorlar bazende 3 gün önce ogrenilebiliyir ama işte ne zaman döllenme olduguna göre değişiyor caresiz bekleyeceğiz
İnsan bir umut yapıyor işte ben düşük yapmadan önce tahmini yumurtlamadan bir hafta sonra test yapmıştım negatif çıkmıştı. Adete üç gün kala kaşık agrısından dolayı doktora gitmiştim o şekilde hamile olduğumu öğrendim. Adete bir gün kala bi de idrar testinde bakayım dedim hemen ikinci çizgi çıktı ortaya inşallah seninde bebek vardır da testte bir haftaya çıkar :)benimde bat 9 , bende dayanamayıp yaptım ama negatıf biz sabırsızlarr
inşallah keşke ama sanki adetim gelcek gibi hissediyorum bağırsaklarım bi haraketledni cunku, senin ilkinde nasıl dı canım genelde kabızlık diyolar amaİnsan bir umut yapıyor işte ben düşük yapmadan önce tahmini yumurtlamadan bir hafta sonra test yapmıştım negatif çıkmıştı. Adete üç gün kala kaşık agrısından dolayı doktora gitmiştim o şekilde hamile olduğumu öğrendim. Adete bir gün kala bi de idrar testinde bakayım dedim hemen ikinci çizgi çıktı ortaya inşallah seninde bebek vardır da testte bir haftaya çıkar :)
Benim kabızlık olmadı gayet her zamanki gibiydi benim en büyük belirti yumurtlama döneminde başlayıp devam eden kaşık batması oldu. Bi de ara ara okulda hafif baş dönmesi gibi yaşardım açlıktan falan diye düşünürdüm. Genelde adete bir hafta kala bel ağrılarım göğüs hassasiyetim olur. O zaman da bir hafta kala olmuştu. Ama bi baktım göğüslerim gün geçtikçe daha hassas oluyor eşimle sarılırken o kadar acıyordu dokunamıyordum bile. Kasık agrım devam edince adete üç gün kala doktora gittim o zaman test istedi. Sonucu akşam e nabızdan bakınca gördüm. Adete bir gün kala YOk dedim kesin test yanlış çünkü her an adet olacak gibiydim. O yüzden bi de idrara bakayım dedim. Haftasonu olduğu için doktora gidemedim. O zaman emin oldum. :)inşallah keşke ama sanki adetim gelcek gibi hissediyorum bağırsaklarım bi haraketledni cunku, senin ilkinde nasıl dı canım genelde kabızlık diyolar ama
Amiiiin.Üzülme diycem ama insanın elinde değil allahım tez zamanda dualarımızı kabul etsin inşallah
çok ilginçmiş ya keşke bakalım,adeti beklicez yani anlaşılan ne bileyim bazen 4 gün kala 5 gün kala öğreniyolar ya bende öyle olsa diye düşünüyorum.Sonra da işte üzülüyorum:)))Benim kabızlık olmadı gayet her zamanki gibiydi benim en büyük belirti yumurtlama döneminde başlayıp devam eden kaşık batması oldu. Bi de ara ara okulda hafif baş dönmesi gibi yaşardım açlıktan falan diye düşünürdüm. Genelde adete bir hafta kala bel ağrılarım göğüs hassasiyetim olur. O zaman da bir hafta kala olmuştu. Ama bi baktım göğüslerim gün geçtikçe daha hassas oluyor eşimle sarılırken o kadar acıyordu dokunamıyordum bile. Kasık agrım devam edince adete üç gün kala doktora gittim o zaman test istedi. Sonucu akşam e nabızdan bakınca gördüm. Adete bir gün kala YOk dedim kesin test yanlış çünkü her an adet olacak gibiydim. O yüzden bi de idrara bakayım dedim. Haftasonu olduğu için doktora gidemedim. O zaman emin oldum. :)
Biz o şanslılardan değiliz demek ki :) ben de bu kez adet gününü bekleyeceğim kararlıyım :) bence de de bekle bakalım hem erkenden moralimizi bozmamış oluruz olumlu düşünelimçok ilginçmiş ya keşke bakalım,adeti beklicez yani anlaşılan ne bileyim bazen 4 gün kala 5 gün kala öğreniyolar ya bende öyle olsa diye düşünüyorum.Sonra da işte üzülüyorum:)))
artık sabırla su 5 günü geçirelim ya, bide seyi sorucam son zamanarda akıntın var mıydı yokmuydu nasıldı.Biz o şanslılardan değiliz demek ki :) ben de bu kez adet gününü bekleyeceğim kararlıyım :) bence de de bekle bakalım hem erkenden moralimizi bozmamış oluruz olumlu düşünelim
Ben hamile olduğumu düşünmediğim ve belirtileri tam bilmediğim için ona hiç dikkat etmemişimartık sabırla su 5 günü geçirelim ya, bide seyi sorucam son zamanarda akıntın var mıydı yokmuydu nasıldı.
Benim canımbat 13 nisan olan varmı :)