Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim olmadim.Ama baya reglin tuuuum belirtileri var.Inshallah rabbim tez zamanda kismet eder isteyen her keze.

ben ilk gebeliğimde hep adet olacak gibiydim karnım sivilcelerim herşeyim vardı bir regl yoktu 3 gün geçince test yapıp çıkmıştı.. bekleyelim bakalım kırmızı kartı görmezsin inşallah..

Kızlar merhaba yaşı benim gibi 32 olup her ay hamilelik belirtisi gibi regli olan varmı? Yaş ilerleyince regli belirtilerim resmen tavan yaptı :kızgın:
benim yaşım 33. İkinci çocuğu istiyoruz. Kızıom 9 yaşında. Onda hiç böyle olmamıştım. Zaten beklemediğim bir anda olmuştu. Şimdi 4 aydır bütün hamilelik belirtileri var ama hamilelik yok :KK12:

Canım günaydın sonuc 4.00 çıkmış benim, hiç bilmiyorum şimdi ne demek. Sanırım hamile değilim yada daha bat a zaman olduğu için mi böyle çıktı acaba :110:
canım galiba o yerleşme kanaması. Yerleşme kanamasından sonra degeri 0 çıkan bile var. Canını sıkma inşallah 2 güne artar. Zaten esas artış gecikmeden sonra oluyor

ben ilk gebeliğimde hep adet olacak gibiydim karnım sivilcelerim herşeyim vardı bir regl yoktu 3 gün geçince test yapıp çıkmıştı.. bekleyelim bakalım kırmızı kartı görmezsin inşallah..
Ay inşallah canim.Test yaptim bu gun.Tabi ki negativ.Onunçin hiç umudum yox.Oturup reglimi bekliyorum.

Sabah ateşlendim hastaneye gittik bademcikler iltihaplanmiş tabi bu rada hgc de bakıldı sonuç sıfırlarda yani hamile degilim bata 4 gun kaldı ama ben yarın adet olurum. Bekleyenlere bol şans diliyorum

benim yaşım 33. İkinci çocuğu istiyoruz. Kızıom 9 yaşında. Onda hiç böyle olmamıştım. Zaten beklemediğim bir anda olmuştu. Şimdi 4 aydır bütün hamilelik belirtileri var ama hamilelik yok :KK12:

canım galiba o yerleşme kanaması. Yerleşme kanamasından sonra degeri 0 çıkan bile var. Canını sıkma inşallah 2 güne artar. Zaten esas artış gecikmeden sonra oluyor
Canim benim de 12nisanda yas 30olucak.Kizim var 9yasinda.Bizde 2ciyi istiyoruz.Ama 5yili aşkin bi suredir olmuyo.Kizim tam umudumu kesdiyim bu vakitde gelmisdi.Inşallah rabbim yine kismet eder o guzel duyguyu.

E esmarslan 5yildir tum hamilelik belirtilerini yasiyorum.Ama ne fayda.Eylulde kimyasal gebelik gecirdim.Tam oldu derken uçtu gitdi ellerimin arasinda.Hayirlisi inşallah.Rabbim en güzel zamanda kismet eder inşallah.Allahim kimsenin kucaģini boş birakmasin.Her kesin de evlatlarinu korusun inşallah.Kafani şişirdim))))Içim baya dolmuş(((

11)@114 4 NİSAN:anneadayı:
12)@inatçı bebis annesi 4 NİSAN:anneadayı:
Senella Senella 4 NİSAN :anneadayı:

kızlarrrrrr Hayırlı haberler verin bize...:anneadayı::dua:Mutlu olmaya ihtiyacımız war..:KK200::dua:

Selam canım ben hasta olmadım henüz. Olacak gibi belirtimde yok. Belki de yarın olurum. Normal dongum 26 günde bir. Ama 5 gün önce betahcg ve progesteron olcturdum. Beta hcg 1.2 altı progesteron 0.14 cıktı. Yani bişey yok o yüzden rahatım. Tahlilde sonra hiç testte yapmadım. Bilmiyorum durumum nedir, inşallah topigin uğurlu gelirde benim için bir mucize gerçekleşir.

varmı canım belirti ya da senın hissettiğin bişiler:) umarım hamile oluruz
İnşallah Allahım nasip eder bu ay canım... Benim yumurtlama sorunum var bu ay ilginç olarak reglinin 3.günü yumurta beyazı akıntım oldu akşamını değerlendirdik şimdi kasıklarımda ağrı ver göğüslerim acıyor bilmiyorum ki regli belirtisimi sende varmı

İnşallah Allahım nasip eder bu ay canım... Benim yumurtlama sorunum var bu ay ilginç olarak reglinin 3.günü yumurta beyazı akıntım oldu akşamını değerlendirdik şimdi kasıklarımda ağrı ver göğüslerim acıyor bilmiyorum ki regli belirtisimi sende varmı
ya benim psikolojikmi yoksa gerçekten belirtimi bilmiyorum ama belim çok ağrıyo. inşallah bi belirtidir. sabırla beklemeye çalışıorum ama sabır nerdeee:)

ya geçen ay belirti aradım hep forumdaki yazılarla karşılaştırdım fakat olmamıştı bu ay sadece sağ kasıkta bir sızı var inceden kimi zaman farkedilmiyor bile başka birşey yok hissettiğim şeyleri ona yormamaya çalışıyorum üzülmemek için bgnde bitiyor :> yeni bir gün belki gerçekten bir belirti fark ederiz hepimiz
Ruya Naz0 Ruya Naz0

ya geçen ay belirti aradım hep forumdaki yazılarla karşılaştırdım fakat olmamıştı bu ay sadece sağ kasıkta bir sızı var inceden kimi zaman farkedilmiyor bile başka birşey yok hissettiğim şeyleri ona yormamaya çalışıyorum üzülmemek için bgnde bitiyor :> yeni bir gün belki gerçekten bir belirti fark ederiz hepimiz
Ruya Naz0 Ruya Naz0
İnşallah canım mide bulantısına kadar hepsini regli öncesi yaşıyorum ayırmak hiç mümkün olmuyor benim 2-3 gün öncesinden reglim lekelenmelerle başlıyor çok sinir bozucu rabbim inşallah mucizesini verir bizlere

E esmarslan 5yildir tum hamilelik belirtilerini yasiyorum.Ama ne fayda.Eylulde kimyasal gebelik gecirdim.Tam oldu derken uçtu gitdi ellerimin arasinda.Hayirlisi inşallah.Rabbim en güzel zamanda kismet eder inşallah.Allahim kimsenin kucaģini boş birakmasin.Her kesin de evlatlarinu korusun inşallah.Kafani şişirdim))))Içim baya dolmuş(((
estağfurullah canım dertlesiyoruz burada. İnsan rahatlıyor. Allah en kisa zamanda sağlıklı bebisler versin inşallah

X