- 7 Temmuz 2010
- 2.395
- 238
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hic deneme durumum olmadi ama olabilir mantikli. bazi laboratuvarlarda cikmayip bi baskasinda cikabiliyomushcg yükselmesini takip amaçlı 2 günde 1 tekrarlamak gerekiyor ya, farklı merkezlerde tekrarlanırsa değerler farklı çıkabilir diye okudum. yani takibi hep aynı yerde ölçtürün deniyor. deneyimleyen var mı kızlar? fikriniz var mı bu konuda?
Kan mı vermek lazım o zaman iki üç günde birhcg yükselmesini takip amaçlı 2 günde 1 tekrarlamak gerekiyor ya, farklı merkezlerde tekrarlanırsa değerler farklı çıkabilir diye okudum. yani takibi hep aynı yerde ölçtürün deniyor. deneyimleyen var mı kızlar? fikriniz var mı bu konuda?
Yani kanama denir mi bilmiyorum. suphelendim testi o gunden kac gun sonra yapmaliyim sizce? erken gebelik testim var
Kan mı vermek lazım o zaman iki üç günde bir
ya hayir o sekilde degildi. seffaf akintinin icinde bulgur tanesi kadar noktacik gibi kahverengiler vardi. ama seffaf daha fazlaydi elimde bakmasam gormem. bu tahmini yumurtlamadan 8 gun sonra oldu. bu lekeden 2 gun sonra erken gebelik yaptim cikmadi. umutsuz vakayim bence ben :))Hafif peceteye silince gelen kahve suluysa yerleşme. Bende de oldu 9.gün oldu yumurtlamadan. Adet olacam sandim sancılandı karnım. Bir parça leke o şekilde geldi devamı olmadi. Adete bir gün kala ancak (yani 13.gun) idrar testinde cıktı. Sonra ertesi günkü testte çıkmadı. Kan testi yaptırmadım emin olamadığım için. Adetim de 4 gün geçti. Sonra da kimyasal gebelikle düştü. Benim tecrübem böyle. O yüzden dikkat et adete yakın yap.
Kızlar değerim iki gün önce 175 di. Bugün 315 çıktı tam iki kat artmamış. Moralim bozuldu sizce kötü mü
hafif golgemsi gorunuyor sanki. 5 gun varmis 2 gun sonra tekrarla bakalim koyulasacak miEki Görüntüle 2133047 Buradaki çizgiyi yine bir tek ben mi görüyorum delirmeye başlamış olabilirim. Gerçi bir kere adet olmadan bi kaç dakika önce de çizgi çıkmıştı. Adet mi olacağım acaba? Ama daha 5 gün var...
ya hayir o sekilde degildi. seffaf akintinin icinde bulgur tanesi kadar noktacik gibi kahverengiler vardi. ama seffaf daha fazlaydi elimde bakmasam gormem. bu tahmini yumurtlamadan 8 gun sonra oldu. bu lekeden 2 gun sonra erken gebelik yaptim cikmadi. umutsuz vakayim bence ben :))
Beklemeyi bilmiyoruz biz ne yazık ki ama başka çare de yok. Dediğin gibi iki gün sonra tekrar edeyim ben.hafif golgemsi gorunuyor sanki. 5 gun varmis 2 gun sonra tekrarla bakalim koyulasacak mi
Eki Görüntüle 2133047 Buradaki çizgiyi yine bir tek ben mi görüyorum delirmeye başlamış olabilirim. Gerçi bir kere adet olmadan bi kaç dakika önce de çizgi çıkmıştı. Adet mi olacağım acaba? Ama daha 5 gün var...
Bu normal gebelik testiydi. Ucuz olanlardan. Yarın sabah bi de erken gebelik deneyeyim en iyisi benCanım sabah ilk idrarınla yap, hcg hormonu sabah daha çok toplanıyormuş idrarda.
Öyle sürekli nereye kan verilirki yaAynen canım 2 günde bir kan verip, hcg değeri her ölçümde 2 kat artmalıymış, sağlıklı gebelikte.
Canım ben göremedimEki Görüntüle 2133047 Buradaki çizgiyi yine bir tek ben mi görüyorum delirmeye başlamış olabilirim. Gerçi bir kere adet olmadan bi kaç dakika önce de çizgi çıkmıştı. Adet mi olacağım acaba? Ama daha 5 gün var...
Kötü değil nerdeyse iki katı telaş yapma canım sağlıkla gelir inşallah bebişinizKızlar değerim iki gün önce 175 di. Bugün 315 çıktı tam iki kat artmamış. Moralim bozuldu sizce kötü mü
yok yarinla beraber 3 kaliyor. yok ya cumartesiye kadar beklicem bakalimBen 4 günde gördüm testte. Bata 4 gün mu var. 2 gün daha bekle yap bence. Ya da ucuz testlerden al her sabah ilk idrarla yap.
Doğrudur. Psikolojik de olabilir. Göz görmek istediğini görüyorsa demek kiCanım ben göremedim
Öyle sürekli nereye kan verilirki ya