- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
peki sen normal testlerde mi gordun?Ben 4 günde gördüm testte. Bata 4 gün mu var. 2 gün daha bekle yap bence. Ya da ucuz testlerden al her sabah ilk idrarla yap.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki sen normal testlerde mi gordun?Ben 4 günde gördüm testte. Bata 4 gün mu var. 2 gün daha bekle yap bence. Ya da ucuz testlerden al her sabah ilk idrarla yap.
Çok akıllıca :)Hastane acili :) ben dün yaptırmıştım biliyosun, yarın gene gidicez eşimle akşam. Zaten aşırı kalabalık oluyor bizim gittiğimiz hastane, hayatta tanıyıp habire geliyor bunlar falan demezler
Cok silik cizgi var bencede bende 5 gün once yatım yani dün hiç çizgi yoktu hatta nerdeyse kontrol çizgisi bile çıkmayacaktıbugün rahatsızlandim ateşlendim bademciklerim enfeksiyon kapmış kan verdim negatif adete de dort gün var bence sen Hamile olabilirsinEki Görüntüle 2133047 Buradaki çizgiyi yine bir tek ben mi görüyorum delirmeye başlamış olabilirim. Gerçi bir kere adet olmadan bi kaç dakika önce de çizgi çıkmıştı. Adet mi olacağım acaba? Ama daha 5 gün var...
Evet normal testti canım.peki sen normal testlerde mi gordun?
yaa o zaman ben negatifim umutlar mayisa kaldiEvet normal testti canım.
Cok silik cizgi var bencede bende 5 gün once yatım yani dün hiç çizgi yoktu hatta nerdeyse kontrol çizgisi bile çıkmayacaktıbugün rahatsızlandim ateşlendim bademciklerim enfeksiyon kapmış kan verdim negatif adete de dort gün var bence sen Hamile olabilirsin
Aaaaaaa olmaması fark yaratır belki canım :) Peki çocuğun var mıBen de aynen öyleyim yaş 32 her ay sanki gebelik gibi belirtiler :) bu ay ilk defa gebelik istedik onda da bata 4 gün var hiç bir belirti Yok:)))))
Hayırlısı canım sağlıkla hamile kalırsın bir an önce inşallahBenide alın araniza klomen kullanıyorum salı yumurta takibin var yumurtam varsa catlatma iğnesi yapılacak 28 Nisan bat.
Teşekkürler canım 6ay önce ikizlerimi kaybettim acim hala derin tek çaresi yeni bebek yeni umut.... Allah hepimize nasip etsinHayırlısı canım sağlıkla hamile kalırsın bir an önce inşallah
Banada serum taktılar igne ilaç kanda negatif çıkınca iciyorum bende napim ama az önce kasıklarim sizladi wc ye gittim minicik kahverengi akıntı geldi genelde adet olacağım zamanda boyle olur ama şimdilik devamı yok ilaçları icmeyede korktum simdi ya cok sinirlerim bozuk hayir bebek yoksa tamam no problem ama ya varsa korkusu başladı şimdide kafayı yiyeceğim her yerim sızliyor ağrıdan korkudan ilaç içemiyorum ya seninde gecmiş günün sendemi içmesen acabaAyni benim gibi olmuşsun. Boğaz enfeksiyonu geciriyorum bende. İğne verdi bi de doktor. Dünde benim bat günümdü. 1 gun geçti ama az evvel test yaptım negatif.
Cok uzuldum canım Allah tez zamanda tesellini versin inşallah benimde ikiz erkeklerim var 9 yaşindalar Rabbim sanada versin inşallahTeşekkürler canım 6ay önce ikizlerimi kaybettim acim hala derin tek çaresi yeni bebek yeni umut.... Allah hepimize nasip etsin
Oooo masalllah Allah bağışlasın. Benim hiç yok bir sene önce 6 haftalık düşük yaptım tam bir sene sonra 6.aya yeni giren bebeklerimi kaybettim. Senin varmış yine şükürCok uzuldum canım Allah tez zamanda tesellini versin inşallah benimde ikiz erkeklerim var 9 yaşindalar Rabbim sanada versin inşallah
Çok şükür Rabbime ama inan çocuklarımı her sabah okula gönderirken Rabbim diyorum tum çocukları bebekleri koru anneler evlat acısı yaşmasın isteyen herkese bunu tattır sonrada benim kuzularımi koru diyorum. Çocukları cok seviyorum ve dünya ayaktaysa Rabbim bize yiyecek yemek as ev veriyorsa cocukların sayesinde Rabbim tez zamanda sizede versin inşallahOooo masalllah Allah bağışlasın. Benim hiç yok bir sene önce 6 haftalık düşük yaptım tam bir sene sonra 6.aya yeni giren bebeklerimi kaybettim. Senin varmış yine şükür
Allah sabır versin çok zor tabi ama yeni kapılar açar RabbimTeşekkürler canım 6ay önce ikizlerimi kaybettim acim hala derin tek çaresi yeni bebek yeni umut.... Allah hepimize nasip etsin
AminnÇok şükür Rabbime ama inan çocuklarımı her sabah okula gönderirken Rabbim diyorum tum çocukları bebekleri koru anneler evlat acısı yaşmasın isteyen herkese bunu tattır sonrada benim kuzularımi koru diyorum. Çocukları cok seviyorum ve dünya ayaktaysa Rabbim bize yiyecek yemek as ev veriyorsa cocukların sayesinde Rabbim tez zamanda sizede versin inşallah
Amin hepimize nasip etsinAllah sabır versin çok zor tabi ama yeni kapılar açar Rabbim
Yarın sabah erken gebelik yapayım da içim rahatlasın bari. Beklemek çok zor gerçektenCok silik cizgi var bencede bende 5 gün once yatım yani dün hiç çizgi yoktu hatta nerdeyse kontrol çizgisi bile çıkmayacaktıbugün rahatsızlandim ateşlendim bademciklerim enfeksiyon kapmış kan verdim negatif adete de dort gün var bence sen Hamile olabilirsin
Banada serum taktılar igne ilaç kanda negatif çıkınca iciyorum bende napim ama az önce kasıklarim sizladi wc ye gittim minicik kahverengi akıntı geldi genelde adet olacağım zamanda boyle olur ama şimdilik devamı yok ilaçları icmeyede korktum simdi ya cok sinirlerim bozuk hayir bebek yoksa tamam no problem ama ya varsa korkusu başladı şimdide kafayı yiyeceğim her yerim sızliyor ağrıdan korkudan ilaç içemiyorum ya seninde gecmiş günün sendemi içmesen acaba