Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kızlaar aralıktan bu yana her ay sonraki topiğe taşındım inşallah bu kez son olur :) bat 9 ay sonra inaşallah :)))) dilerim topikteki herkess güzel haberler alırr.
Aynen yaa bu son olsun inş hamileler topiğnde buluşalım artık yalnız ben bat kaç anlamadım 9 Haziran mı

Benide ekler misin canım 2 haziran

Benim bu ay 3. kullanisim
benimde kist giderse 3. kullanisim olacak dr kac ay kullanilabilit dedimi

Ben 2 kez kullandım ama hamile kalamadm
aynen bende ama benim ilk ay yumurta takibine gidemedim 2.kullanisimdada 1defa denedik zaten catlatma ignesi kullandigim halde catlamamisti olmazdida

Kaç kez kullanabiliyoruz bunu bide klımenden önce hangi testleri yaptırdın sen
ben test yapmadim ama bende merak ediyorum kac ay dahs deneyebiliriz

Kızlar ya çok garip adetime 1 hafta var ama kuru olmam gerekirken çok fazla akıntım varrr normalde hiç olmaz böylee... İnşallah bu hamile olacagıma işarettir, adet gelmesinn

Doktor hormonlarına bakmadımı onu soruyorum :) çatlama olmadıysa ikinci kez iğne yapabiliyodu doktor öyle biliyorum beni doktor umutlandırdı çok çatladı dedi sonrasında tekrar kontrole gittim çok iyi gebelik olabilir dedi ama işte nasip değilmiş demek

Kızlar ya çok garip adetime 1 hafta var ama kuru olmam gerekirken çok fazla akıntım varrr normalde hiç olmaz böylee... İnşallah bu hamile olacagıma işarettir, adet gelmesinn
olur öyle benimde aşırı şekilde var bazen kesiliyor bişey anlamıyorum artık

olur öyle benimde aşırı şekilde var bazen kesiliyor bişey anlamıyorum artık
vucüdumz bize oyun mu oynuyor napıyor benim hiiiçççç olmaz adetten 1gün önce beyaz akıntı gelir we adet olrdum öncesinde hep kuru geçerdi. Şimdi sanki yumurtlama günümde gibiyim

Prospektüsünde 3-6 yaziyordu ama doktorlar 3 defadan sonra ara veriyor. Benim bu ay olmazsa rahim filmi çekilecek klomen kullanmayacağız dedi ama sonraki süreci bilmiyorum canim

Ben hep kuru olurum, eger öyle akıntı yasarsam kendimce gebelik diye düşünürüm. Normalden sapmalar bence gebelik. İnsallah senin de öyledir:) olmasa da bosver ümidi yeter :)

Ben hep kuru olurum, eger öyle akıntı yasarsam kendimce gebelik diye düşünürüm. Normalden sapmalar bence gebelik. İnsallah senin de öyledir:) olmasa da bosver ümidi yeter :)
çokta ümitlenmek istemiyorum baya araştırdım böyle akıntı yaşayıp regl olanda varmış hayırlısı diyelim napalım kısmette ne varsa o olcak. :)

yok hormonlarima bakmadi benim catlamadigini kontrolde degil adetim gecikince ogrendik oyuzden yapilamazdi tekrar igne. rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin

Prospektüsünde 3-6 yaziyordu ama doktorlar 3 defadan sonra ara veriyor. Benim bu ay olmazsa rahim filmi çekilecek klomen kullanmayacağız dedi ama sonraki süreci bilmiyorum canim
ben yillar once cektirdim 2kizim var nasip olursa 3.yu istiyorum ilk kizimda asilama tup bebek yaptim olmadi 3.5yil sonra bir klomen catlatma ignesiz ilk ay nasip oldu 2.yide dr gittim ilkay klomen catlatma ignesinde yine nasip oldu ama bunda olmadi bakalim nasipte nezaman var. bu arada ben pkos oldugumdan ilac kullanmadan yumurtlamam olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…