- Konu Sahibi rainbow4607
-
Merhaba beni de ekler misiniz 4 haziraannn olmaz umarımİyi akşamlar
Yeni bir ay başlıyor yeni umutlar
Umutları haziran ayına kalmış anne adayları burda toplanıp birlikte bekleyelim tecrübelerimizi paylaşalım
BAT
@GorTuu 1 Haziran
@Eda3883 3 Haziran
Evrem17 3 Haziran
mavitosbik07 6 Haziran
@heytbengeldim 7 Haziran
@murnur55 8 Haziran
U Umudummmavii 9 Haziran
@Queen21 9 Haziran
@Neic 12 Haziran
rainbow4607 21 Haziran
blackbird87 24 Haziran
eger pkos degilsen yeni yumurtalar olur eltimin oldu hamile kaldi hatta ama bende pkos oldugundan klomensiz yumurta olmuyor o ilacta kist varken kullanilmiyor kistide gelistirir diyeEvet 3. Gün gittim 3.5mm kist oluşmuş ,kendi kendine küçülür dedi gönderdi ama kistin şu sıkıntısı var o küçülmediği müddetçe yeni yumurtalar gelişemiyor
adet olmadan kist gidemez zaten bende sali gunu 5.gunumde gidecegim ins. gitmis olur tedaviye devam ederimHa sorunu şimdi anladım , sanırım adetle gitti çünkü 10.gün tekrar gittiğimde baya küçülmüş demişti
Yumurta oluşsada sağlıklı gelişmez demişti Dreger pkos degilsen yeni yumurtalar olur eltimin oldu hamile kaldi hatta ama bende pkos oldugundan klomensiz yumurta olmuyor o ilacta kist varken kullanilmiyor kistide gelistirir diye
adet olmadan kist gidemez zaten bende sali gunu 5.gunumde gidecegim ins. gitmis olur tedaviye devam ederim
kist oldugunda adetinle hemen o ay gittimi kistin ins. giderde tedaviye devam ederim
2ay adetim gecmisti ustune senin dediklerinin aynisini yasadim bendede fos cikti ins. diger aylarda tutar
kist olduktansonraki reglinde hemen gittimi kistin
ins. daha fazla ugrasmadan gelir bebisler bizeYumurta oluşsada sağlıklı gelişmez demişti Dr
İnş gitmiş olur zaman kaybetmezsin ve hemen çalışmaya başlarsın canım
benimde 3cm di ins. sali gunune yok olur yola devam ederim sogan kuru ramazan oldugundan yapamam zatenGitti canim, 17. gün kontrolde 3 cm olmustu. Progestan verdi, 10 gün kullandım adete kadar. Adetim gelince kontrole gittim, yoktu artık. Soğan kurunu sormuştum doktora, klomen kullandigimiz ay yapma demişti.
Evet canim ilk aşılamam.Amin canim inşallah ilk asilama mi seninde
ins. daha fazla ugrasmadan gelir bebisler bize
benimde 3cm di ins. sali gunune yok olur yola devam ederim sogan kuru ramazan oldugundan yapamam zaten
Inşallah canım olumlu düşün strese sokma yumoşlarını :)
Evet canım arkadasin 26 haziran diye soyledim :)Canım senin bat 9 Haziran değilmiydi ben yanlışmi anladım
Hadi hayırlısı benimde öyleEvet canim ilk aşılamam.
Bak gördün mu ❤ hadi inşallah artık gerisi de hallolurCatlamislar canim çok şükür :)
İnsallah canim, bu ay bizim olur. Adin da ayrı güzel, maviyi çok severim , umudun rengi mavi :)Bak gördün mu ❤ hadi inşallah artık gerisi de hallolur
Ayy inşallah kuzum mavi başka bir renk benim için ya kızım da olsa herseyini mavi yaparim heralde :))) sevincli haber paylasicaz burda ben inanıyorumİnsallah canim, bu ay bizim olur. Adin da ayrı güzel, maviyi çok severim , umudun rengi mavi :)
Hadi inş canım sana Doğum günü hediyesi olsun
Hadi hayırlısı bakalim 3 kisi 9 haziran i beklicez inşallah mutlu haberler veririzselam kızlaar aralıktan bu yana her ay sonraki topiğe taşındım inşallah bu kez son olur :) bat 9 ay sonra inaşallah :)))) dilerim topikteki herkess güzel haberler alırr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?