- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.884
- 723
- Konu Sahibi rainbow4607
-
canim benimde normalde hic akintim olmazdi ama bu ay cok akintim vardi hatta hep hastalandim sanip kontrol ediyordum ana yumurtam catlamayip kist olmus ondan kaynakliymis benimki ins. seninki gebeliktendirçokta ümitlenmek istemiyorum baya araştırdım böyle akıntı yaşayıp regl olanda varmış hayırlısı diyelim napalım kısmette ne varsa o olcak. :)
Bende anlamıyorum canım çok takmamak lazımvucüdumz bize oyun mu oynuyor napıyor benim hiiiçççç olmaz adetten 1gün önce beyaz akıntı gelir we adet olrdum öncesinde hep kuru geçerdi. Şimdi sanki yumurtlama günümde gibiyim
E nasıl direk klomen veriyo bizi deneme tahtası olarak mu görüyolar anlamadım yayok hormonlarima bakmadi benim catlamadigini kontrolde degil adetim gecikince ogrendik oyuzden yapilamazdi tekrar igne. rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
ben yillar once cektirdim 2kizim var nasip olursa 3.yu istiyorum ilk kizimda asilama tup bebek yaptim olmadi 3.5yil sonra bir klomen catlatma ignesiz ilk ay nasip oldu 2.yide dr gittim ilkay klomen catlatma ignesinde yine nasip oldu ama bunda olmadi bakalim nasipte nezaman var. bu arada ben pkos oldugumdan ilac kullanmadan yumurtlamam olmuyor
bilmiyorumki her dr farkli strateji uyguluyor belki ben klomene 2defa yanit verdigimden yapmamistir diyecegim ama sonucta yillar gecti hormonlar ayni kalmiyorE nasıl direk klomen veriyo bizi deneme tahtası olarak mu görüyolar anlamadım ya
Aynen var mı çocuğunbilmiyorumki her dr farkli strateji uyguluyor belki ben klomene 2defa yanit verdigimden yapmamistir diyecegim ama sonucta yillar gecti hormonlar ayni kalmiyor
2tane kizim var 1asilama 2tup bebek sonrasi dr degistirdim klomenle 3.5yil sonra ilk ay oldu sonra 2.kizimda tekrar ayni dr gittim klomen catlatma ignesi yine ilk ay oldu 5yil oldu simdi 3.istiyorum ama sehir degistirdigimden dr uma gidemedim farkli dr gittim budefa ilk ayda olmadi nasipte bakalim nezaman var .senin ilkmi olacakAynen var mı çocuğun
Allah basip ederse evet :) allah bağışlasın inşallah 3.ye en kısa zamanda kavuşursun2tane kizim var 1asilama 2tup bebek sonrasi dr degistirdim klomenle 3.5yil sonra ilk ay oldu sonra 2.kizimda tekrar ayni dr gittim klomen catlatma ignesi yine ilk ay oldu 5yil oldu simdi 3.istiyorum ama sehir degistirdigimden dr uma gidemedim farkli dr gittim budefa ilk ayda olmadi nasipte bakalim nezaman var .senin ilkmi olacak
amin rabbim emeklerimizi bosa cikarmasinAllah basip ederse evet :) allah bağışlasın inşallah 3.ye en kısa zamanda kavuşursun
Aminnamin rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
yok hormonlarima bakmadi benim catlamadigini kontrolde degil adetim gecikince ogrendik oyuzden yapilamazdi tekrar igne. rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
ben yillar once cektirdim 2kizim var nasip olursa 3.yu istiyorum ilk kizimda asilama tup bebek yaptim olmadi 3.5yil sonra bir klomen catlatma ignesiz ilk ay nasip oldu 2.yide dr gittim ilkay klomen catlatma ignesinde yine nasip oldu ama bunda olmadi bakalim nasipte nezaman var. bu arada ben pkos oldugumdan ilac kullanmadan yumurtlamam olmuyor
fındık fıstık kaju ceviz antep fıstığı badem hepsini toz haline getiriyosun ve keçi boynuzu tozu, öğütülmüş üzüm çekirdeği. Bu saydıklarımı bal ile karıştırıp macun haline getiriyosun sabah akşam aç yenilecekmiş birer tatlı kaşığı eşinle beraber. birisi önerdi bunu yiyen ilk ay gebe kalıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ben düzenli kullanamadım açıkçası 10 gün kullanabildim :/Ben geçen ay regl olur olmaz incir kürüne regl bitiminden iki gün sonra soğan kürüne başlamıştım sanırım etkisi olmuştu Dr şaşırmıştı bi önceki aya göre daha hızlı geliştiğini söylemişti kürleri söyleyince iyi yapmışsın devam et demişti eşime de keçi boynuzu kürü uygulamıştım sonuç boş tabi ama bu ay yine yapsammı bilemiyorum sizlerden uygulayan fikri olan var mı yada başka bişeyler
Baya güçlü bi karışım erkeğe faydası olacağı kesin denenebilir üzüm çekirdeği ve keçi boynuzu tozunu nerden buluruz aktarlarda olur herhalde dimifındık fıstık kaju ceviz antep fıstığı badem hepsini toz haline getiriyosun ve keçi boynuzu tozu, öğütülmüş üzüm çekirdeği. Bu saydıklarımı bal ile karıştırıp macun haline getiriyosun sabah akşam aç yenilecekmiş birer tatlı kaşığı eşinle beraber. birisi önerdi bunu yiyen ilk ay gebe kalıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ben düzenli kullanamadım açıkçası 10 gün kullanabildim :/
Kereviz kürü ne hiç duymadımİlk hamileliğimde eşime kereviz kürü yapmıştık ben de Allah ne verdiyse:) hangisi faydalı oldu bilemicem He bı de Meryem suresi okumuştum 40 gün
ben simdi reglim ama guzel fikir kimin duasi kabul olacagi bilinmezYa gruptaki arkadaşlardan katılmak isteyen olursa aramızda paylaşıp ilk batı olanın gününe kadar 41 Meryem süresi tamamlasak nasıl olur toplu olanın daha bir makbulü olur diye düşünüyorum
Meryem suresi 41 gün boyunca bir kez okunmali değil mi ben öyle duymuştum?Ya gruptaki arkadaşlardan katılmak isteyen olursa aramızda paylaşıp ilk batı olanın gününe kadar 41 Meryem süresi tamamlasak nasıl olur toplu olanın daha bir makbulü olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?