• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar örnek olsun die bişey anlatıcam
Bu ay ilk ama ilk defa tamam mı
Öbür aylar ömrümde yaşamadığım bişey oldu
Göğsüme iğne Batar gibi sızlıyo 3-5 saniye devam edio
Ama fos çıktı :))
Adet oldum
Geçen ay da ilk kez yaşadığım olay ve hâlâ şaşkınım
Göğsümde üç dört damar kocaman belirdi
Hamilelik belirtisi olduğunu hiç duymadım Kİ piskolojik olsun
Netten baktım hamilelik belirtisiymiş
Sonuç yine regl oldum
O damarda var bişey vücudum hazırlanıyor desem iki ay oldu anlamadım bu işi

Adet oldum
Sonuç yine regl oldum

Canım olsun hiiic kaybetme umudunu o damarlar benim gorumcemde de çıktı 4 5 ay sonra hamile kaldı gercekten vücut hazırlıyo kendini yaklastin inşallah :) :dua:

Canım olsun hiiic kaybetme umudunu o damarlar benim gorumcemde de çıktı 4 5 ay sonra hamile kaldı gercekten vücut hazırlıyo kendini yaklastin inşallah :) :dua:
Bunu söylediğin iyi oldu sağol canım
Meryem ana otu içmiştim geçen ay iki üç gün
Bi de göğsümde taşıdım
Başka farklı bişey yapmadım
Şimdi de hacdan gelen sert kabuklu meyvenin suyunu içiyorum sabahları aç karnına

Meryem Ana otunu bende denemistim kışın ama bana faydasi olmadı ya da doğru kullanamadim bilmiyorum ne duysak deniyoruz ışte bir umut :(
Inşallah o meyve vesile olur artık bat 26 haziran seninde inşallah gelmez :dua:

evet catlatma ignesi oldugum haldr catlamayip kist olustu hemde 43gun sonra igneden adet oldum s[kturucu igne bile vurdum 14gun sonra etki etti acayip bir seydi bu son tedavim

Benim de az sonra randevum. Geçen ay kist oldu, bu ay igne yapıldı, offf insallah catlamistir.

Meryem Ana otunu bende denemistim kışın ama bana faydasi olmadı ya da doğru kullanamadim bilmiyorum ne duysak deniyoruz ışte bir umut :KK43:
İnşallah canım ☺️☺️
Benim yeni bitti
Bir gün bile şaşmaz reglim
Hayırlısı olsun hakkımızda ❤️❤️

:) haklısın, hayatımız yumurtaların etrafında dönüyor kuzum, kendimi tavuk gibi hissediyorum ama civcivsiz tavuk :)
Gerçekten öyle bir kac yılda kadın dogumcularla yarışacak kadar çok şey öğrendik herskfe eşimi görsen o bile biliyo artık çoğu şeyi :) civcivlerimiz bize doğru geliyo sadece sabrımızı deniyo iste :) Allahım inşallah bu ay bu topikteki herkes sevinir :dua:

Gerçekten öyle bir kac yılda kadın dogumcularla yarışacak kadar çok şey öğrendik herskfe eşimi görsen o bile biliyo artık çoğu şeyi :) civcivlerimiz bize doğru geliyo sadece sabrımızı deniyo iste :) Allahım inşallah bu ay bu topikteki herkes sevinir :dua:

İnsallah canim ya, gelsinler artık hayırlısıyla

Meryem Ana otunu bende denemistim kışın ama bana faydasi olmadı ya da doğru kullanamadim bilmiyorum ne duysak deniyoruz ışte bir umut :KK43:
Canım senin bat 9 Haziran değilmiydi ben yanlışmi anladım

geçmiş olsun canım benim de geçen ay ilk defa çatlatma iğnesi oldu ve ilk defa kist oldu soğan kürünü ihmal etme derim adetin bitince
kist oldugunda adetinle hemen o ay gittimi kistin ins. giderde tedaviye devam ederim

Adet oldum
Sonuç yine regl oldum
2ay adetim gecmisti ustune senin dediklerinin aynisini yasadim bendede fos cikti ins. diger aylarda tutar
Benim de az sonra randevum. Geçen ay kist oldu, bu ay igne yapıldı, offf insallah catlamistir.
kist olduktansonraki reglinde hemen gittimi kistin

kist oldugunda adetinle hemen o ay gittimi kistin ins. giderde tedaviye devam ederim

2ay adetim gecmisti ustune senin dediklerinin aynisini yasadim bendede fos cikti ins. diger aylarda tutar

Evet 3. Gün gittim 3.5mm kist oluşmuş ,kendi kendine küçülür dedi gönderdi ama kistin şu sıkıntısı var o küçülmediği müddetçe yeni yumurtalar gelişemiyor

Ha sorunu şimdi anladım , sanırım adetle gitti çünkü 10.gün tekrar gittiğimde baya küçülmüş demişti

Back