- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
- Konu Sahibi rainbow4607
-
İnşallah ne diyim :)))Ayyy öyle mi olur dersin ya inşallah olmaz bakalim benim bu sabah belim çok agriyo ve sağ kasigim sızlıyo gerci belirtiler hep ayni ama bakalım :) umutsuz olmayalım <3
inşallah hepimizin bu topik ugurlu gelsin sıra sıra werelim güzel haberleriAmiiin canım Rabbim gonlune göre versin inşallah
Kızlar örnek olsun die bişey anlatıcam
Bu ay ilk ama ilk defa tamam mı
Öbür aylar ömrümde yaşamadığım bişey oldu
Göğsüme iğne Batar gibi sızlıyo 3-5 saniye devam edio
Ama fos çıktı :))
Adet oldum
Geçen ay da ilk kez yaşadığım olay ve hâlâ şaşkınım
Göğsümde üç dört damar kocaman belirdi
Hamilelik belirtisi olduğunu hiç duymadım Kİ piskolojik olsun
Netten baktım hamilelik belirtisiymiş
Sonuç yine regl oldum
O damarda var bişey vücudum hazırlanıyor desem iki ay oldu anlamadım bu işi
Bunu söylediğin iyi oldu sağol canımCanım olsun hiiic kaybetme umudunu o damarlar benim gorumcemde de çıktı 4 5 ay sonra hamile kaldı gercekten vücut hazırlıyo kendini yaklastin inşallah :)
evet catlatma ignesi oldugum haldr catlamayip kist olustu hemde 43gun sonra igneden adet oldum s[kturucu igne bile vurdum 14gun sonra etki etti acayip bir seydi bu son tedavim
İnşallah canımMeryem Ana otunu bende denemistim kışın ama bana faydasi olmadı ya da doğru kullanamadim bilmiyorum ne duysak deniyoruz ışte bir umut
Inşallah o meyve vesile olur artık bat 26 haziran seninde inşallah gelmez
Inşallah canım olumlu düşün strese sokma yumoşlarını :)Benim de az sonra randevum. Geçen ay kist oldu, bu ay igne yapıldı, offf insallah catlamistir.
Inşallah canım olumlu düşün strese sokma yumoşlarını :)
Gerçekten öyle bir kac yılda kadın dogumcularla yarışacak kadar çok şey öğrendik herskfe eşimi görsen o bile biliyo artık çoğu şeyi :) civcivlerimiz bize doğru geliyo sadece sabrımızı deniyo iste :) Allahım inşallah bu ay bu topikteki herkes sevinir:) haklısın, hayatımız yumurtaların etrafında dönüyor kuzum, kendimi tavuk gibi hissediyorum ama civcivsiz tavuk :)
Gerçekten öyle bir kac yılda kadın dogumcularla yarışacak kadar çok şey öğrendik herskfe eşimi görsen o bile biliyo artık çoğu şeyi :) civcivlerimiz bize doğru geliyo sadece sabrımızı deniyo iste :) Allahım inşallah bu ay bu topikteki herkes sevinir
Sana çook katılıyorum :)Amiiiiin inşallah canım inşallah bu listedeki herkes bu ay sevinir :) bat demeyelim artık BEKLENMEYEN ADET TARIHI diyelim :))) inşallah hiiiic gelmez =))
Canım senin bat 9 Haziran değilmiydi ben yanlışmi anladımMeryem Ana otunu bende denemistim kışın ama bana faydasi olmadı ya da doğru kullanamadim bilmiyorum ne duysak deniyoruz ışte bir umut
Inşallah o meyve vesile olur artık bat 26 haziran seninde inşallah gelmez
kist oldugunda adetinle hemen o ay gittimi kistin ins. giderde tedaviye devam ederimgeçmiş olsun canım benim de geçen ay ilk defa çatlatma iğnesi oldu ve ilk defa kist oldu soğan kürünü ihmal etme derim adetin bitince
2ay adetim gecmisti ustune senin dediklerinin aynisini yasadim bendede fos cikti ins. diger aylarda tutarKızlar örnek olsun die bişey anlatıcam
Bu ay ilk ama ilk defa tamam mı
Öbür aylar ömrümde yaşamadığım bişey oldu
Göğsüme iğne Batar gibi sızlıyo 3-5 saniye devam edio
Ama fos çıktı :))
Adet oldum
Geçen ay da ilk kez yaşadığım olay ve hâlâ şaşkınım
Göğsümde üç dört damar kocaman belirdi
Hamilelik belirtisi olduğunu hiç duymadım Kİ piskolojik olsun
Netten baktım hamilelik belirtisiymiş
Sonuç yine regl oldum
O damarda var bişey vücudum hazırlanıyor desem iki ay oldu anlamadım bu işi
kist olduktansonraki reglinde hemen gittimi kistinBenim de az sonra randevum. Geçen ay kist oldu, bu ay igne yapıldı, offf insallah catlamistir.
Aminnkist oldugunda adetinle hemen o ay gittimi kistin ins. giderde tedaviye devam ederim
2ay adetim gecmisti ustune senin dediklerinin aynisini yasadim bendede fos cikti ins. diger aylarda tutar
kist olduktansonraki reglinde hemen gittimi kistin
Evet 3. Gün gittim 3.5mm kist oluşmuş ,kendi kendine küçülür dedi gönderdi ama kistin şu sıkıntısı var o küçülmediği müddetçe yeni yumurtalar gelişemiyorkist oldugunda adetinle hemen o ay gittimi kistin ins. giderde tedaviye devam ederim
2ay adetim gecmisti ustune senin dediklerinin aynisini yasadim bendede fos cikti ins. diger aylarda tutar
Ha sorunu şimdi anladım , sanırım adetle gitti çünkü 10.gün tekrar gittiğimde baya küçülmüş demiştikist oldugunda adetinle hemen o ay gittimi kistin ins. giderde tedaviye devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?