- 5 Temmuz 2022
- 2.092
- 3.073
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.181
Ben düzensiz içiyorum hatta gebe olmadığımdan emin olunca bırakıyorumKızlar folik asit hergün alıyor musunuz kaç aydır kullanıyorsunuz ben gebelik düşündüğümden beri nisandan beri 9 aydır içiyorum bu ara baktım >22 çıktı siz değerlerinizi biliyormusunuz be bilim fazlası da zarar vermez mi doktora yazdım oda içmeye devam et dedi ama tuhaf geldi bana
Hayır öyle etme canım..aksine at çöpe yeniden başla..eski aydan bir şey saklamaAtmayacam artik her ay silik çıktığını görüp diyecem geçen ay da silikti ana gebelikte yoktu
Çatlamadan sonra 9. gün bugün.. 6 gün var o zaman herhalde. Ama bugün yumurtlar gibi ağrım çok oldu sancı gibi batıyor ara ara.. 4 5 gündür de kremsi akıntı vardı bugün yok ama o..Amiiiiin amin bata kaç gün var canım
HoşgeldinMerhaba arkadaşlar ben 3 ay önce ölü doğum yaptım maalesef 24 haftalık bebeğimi 1 Eylülde bebeğimi kaybettim. Bu ay eşimle korunmayı bıraktık hemen olmaz diye. Yumurtlamayı ovülsyon testi ile takip etmedik ancak uygulamaya göre o günleri değerlendirdik. SAT 8 Kasım BAT 5 Aralık. Ama ben de hiç bir adet belirtisi yok üç gün önce gebelik testi yaptım ancak negatif çoktı prodoctor marka test. Ben de bu tabloya katılmak istiyorum. Sizce erken gebelik testi yanılmış olabilir mi adetimden üç beş gün önce akıntım kesilirdi ama şuan çok beyaz akıntım var inşallah hepimizin kucakları dolsun bebişleri sağlıkla dünyaya gelsin
Daha çok var yaBenim de 11 günüm var şimdi neyse de son günlere yaklaştık a hiç geçmiyor zaman :)
Bende bıraktım bir haftadır içmiyorumBen düzensiz içiyorum hatta gebe olmadığımdan emin olunca bırakıyorumama doktor bırakma demişti. Bide vücutta depolanmiyor diye biliyorum
Test yapsanız çıkar aslındaEvet benim 3 günüm kaldi ortalama saat gecmiyor gün değil
Ya ben yıllardır sağlıklı besleniyorum asla abur cubur paketli ürün gazlı hazır içeçek türevlerini tüketmiyorum daha çok protein ağırlıklı besleniyorum iki yılı geçkindir haftada 3-4 gün olmak üzere ağırlık ağırlıl antrenmanı, pilates, cardio programlı evde sporumu yapıyorum yani her türlü bağışıklığım da iyidir vs ama 6 aydır deniyoruz daha olmadı son iki ay da kimyasal oldu düştüEki Görüntüle 3170601
İyi akşamlar canım bende 2 3 aydır inofolic combi kullaniyordum sağlıklı besleniyorm. Bata 3 gün kaldı test yaptim 2 gün arayla bak sonuç böyle
Amin inşallah Allah razı olsunÇok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum
Ama şimdi aşılama tedavisine başladığım için aksatmiyorum ne olur ne olmazBende bıraktım bir haftadır içmiyorum
Bende de hiç olmaz o yüzden ne ve nasıl olduğunu asla bilmiyorumKızlar saflığımı maruz görün de bu göğüslerde hassasiyet nasıl oluyorkendini dinliyorum diye midir nedir var sanki bugün :) Kaç aydır hiç hissetmedim ama sanki bugün bir dolu gibiler. Arada yoklamak için elliyorum bağri bir şey hissetmiyorum ama dolular. Dokununca ucunun etrafındaki minik minik noktalar kabarık kabarık oluyor. Ben mi yoruyorum böyle belli belirsiz mi oluyor yoksa "hassas olsa bariz net direk kesin anlarsın" mı dersiniz :):)
Yarın başlim madem internet te fazlasıda zararlı yazıyorAma şimdi aşılama tedavisine başladığım için aksatmiyorum ne olur ne olmazistersen adet zamanlarinda ara verebilirsin
Evet ben de okudum bazı yazıları ama Allah'a bırakmaktan başka çaremiz yok. İçmemek daha kötü sonuçlara yol açabilir İnşallah sağlıklı bebeklerimiz olurYarın başlim madem internet te fazlasıda zararlı yazıyor
Bende bu ay olmazsa aşılama istiyorum etmek..ama nasıl doktora öncedenmi gidiyorsun?test istiyormu?bu işlemleri tam olarak bilmiyorumAma şimdi aşılama tedavisine başladığım için aksatmiyorum ne olur ne olmazistersen adet zamanlarinda ara verebilirsin
Ya ben yıllardır sağlıklı besleniyorum asla abur cubur paketli ürün gazlı hazır içeçek türevlerini tüketmiyorum daha çok protein ağırlıklı besleniyorum iki yılı geçkindir haftada 3-4 gün olmak üzere ağırlık ağırlıl antrenmanı, pilates, cardio programlı evde sporumu yapıyorum yani her türlü bağışıklığım da iyidir vs ama 6 aydır deniyoruz daha olmadı son iki ay da kimyasal oldu düştü3 ay daha deneyin gelin dedi doktor ama ben şeyden şüpheleniyorum ilk doğumda sezeryandan kalan bir açıklık varmış sanırım o da enfeksiyon yaparmış. Bu ay fitil kullandım artık ne zaman olur Allahım takdiri diyorum
İnşallah bitanem. Bide üstüne bişey alerji yaptı ürtiker oldum beş gündür bu kaşıntıları çekiyorum gece gündüzEvet ben de okudum bazı yazıları ama Allah'a bırakmaktan başka çaremiz yok. İçmemek daha kötü sonuçlara yol açabilir İnşallah sağlıklı bebeklerimiz olur
Dışarıdaydım canım yeni geldim eve hemen attımResim atsana bi cnm
Daha önce çatlatma tedavisi gördün mü? Detaylı yazacağım ondan soruyorumBende bu ay olmazsa aşılama istiyorum etmek..ama nasıl doktora öncedenmi gidiyorsun?test istiyormu?bu işlemleri tam olarak bilmiyorum
Zaten ne zaman gebeliğe karar verilse hep başka şeyler çıkar hiç şaşmiyor buİnşallah bitanem. Bide üstüne bişey alerji yaptı ürtiker oldum beş gündür bu kaşıntıları çekiyorum gece gündüz