- 11 Ekim 2022
- 465
- 638
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.041
Crp hafif enfekte olduğunu gösterir canım.ama 10cok anlamlı değil korkmakızlar günaydın dün hastaneye gittim moralim çok bozuldu vajinal ultrasonda bende bi tane miyom varmış küçük ceviz kadar rahim dışında dedi doktor hamileliliğe bi engel degil dedi yumurtalıklar iyi bi sıkıntı yok ama ben biraz internetten baktım hamile kalınca oda buyuyormuş hatta düşüge sebep oluyormus erken doguma çok üzüldüm ayrıca akşam tahlillerimde cıktı baktım D vitanım cok düşük bide anlamadığım C.R.P diye bi test de 10 cıkmış oda yüksek sonucları pazartesi gösterecem ama çok kötü oldum böyle bişey yaşayan sağlıklı bebeği olan olmuşmudur
Ben almak istiyorum..aslında ben aldım sonra hamile kaldım ve verdim başka arkadaşıma..şimdi yeniden sipariş etmek istiyorumGeçen biri bi jelden bahsediyordu kimdiiiiii
Yumurtlamaya kqdar 2 günde 3 günde 1, yumurtlama döneminde her gün :) 4 gün filan üst üste olabiliyor yani o dönemde wonra yine 2 günde 1 filanKızlar ne sıklıkla ilişkiye giriyorsunuz?
Ve jelimsi akıntı gelmesede yumurta çatlamış olabilir mi?
Ne almıştın ben şu bir ebenin günlüğündekinden almak istiyorumBen almak istiyorum..aslında ben aldım sonra hamile kaldım ve verdim başka arkadaşıma..şimdi yeniden sipariş etmek istiyorum
Benim miğde yanmamla baş ağrım hiç geçmedi 1 haftadır. Akşam yemek yemiyorum kaç gündür.Benimde midem yanmıştı ben ben 5 gün kala yaptım çıkmadı bir gün sonra tekrar yaptım çıkmıştı gölge gibi. 1 gün dahi çok önemli
Dur belki lazım olmazNe almıştın ben şu bir ebenin günlüğündekinden almak istiyorumdün akşam eşime söyledim hemen sipariş ver dedi de bekliyorum. Adet olmazsam almama gerek kalmaz diye
ben sipariş verdim bakalm hayırlısıNe almıştın ben şu bir ebenin günlüğündekinden almak istiyorumdün akşam eşime söyledim hemen sipariş ver dedi de bekliyorum. Adet olmazsam almama gerek kalmaz diye
Aynen bekliyorum bakalımDur belki lazım olmazEskiden trendyolda vardır..şimdi kaldırmışlar sanırım bulamıyorum .ama sipariş etsem bende bir gebenin günlüğunden edicem
Aaaa hadi bakalım kullan da bize de söyle yorumlarınıben sipariş verdim bakalm hayırlısı
Az kaldı zaten..bende sabah erken gebelik testi yapıcam sonra bakıcam doktora gitmeği düşünüyorumAynen bekliyorum bakalımeşime söylemedim tabi maaş yatsın alırım dedim pazartesiye kadar Allah ın izniyle belli olur zaten
Sürekli soruyorum galiba bunu ama unutuyorum bu ara herşeyi. Ne zaman bat senin yavrumAz kaldı zaten..bende sabah erken gebelik testi yapıcam sonra bakıcam doktora gitmeği düşünüyorum
nerden sipariş vermiştin adı ne bende almak istiyorumben sipariş verdim bakalm hayırlısı
bakalım deneyelim duydğumuzu deniyoruz zatenAaaa hadi bakalım kullan da bize de söyle yorumlarını
Kız ben isimleri bile unutuyorum..her kese aynı soruyu vermekten utanıyorumSürekli soruyorum galiba bunu ama unutuyorum bu ara herşeyi. Ne zaman bat senin yavrum
Ama var daha ya azcık daha bekle belki belli olur yaKız ben isimleri bile unutuyorum..her kese aynı soruyu vermekten utanıyorumsat 8 bende..erken bekliyorum ben
instagramdan bir gebenin günlüğünden ben zatn jel tarzı birşey almak istiyordum bunu sipariş verdim bakalm daha gelmedinerden sipariş vermiştin adı ne bende almak istiyorum
Nebilim ya..hiç sanmıyorum nedense..kaşki olsa ne deyim kuzumAma var daha ya azcık daha bekle belki belli olur ya
Önce olması daha iyi ihtimal daha fazla olurmuş hadi bakalım bu ay güzel haber gelir ins.Günaydın ateş kardeşliği. Çizgiyi çekti bizimki. İlişki değerlendirmesi bir gün önce ve bir gün sonra olmuş. Bakalım yakalamış mıyızPapatyamaviss @pozitifbiri @Deepblues @TASUU
hoş geldin canımmm :)Kızlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum