- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.191
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.061
8 Aralık dıyorsun yapma yarın çok erken yaNebilim ya..hiç sanmıyorum nedense..kaşki olsa ne deyim kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 Aralık dıyorsun yapma yarın çok erken yaNebilim ya..hiç sanmıyorum nedense..kaşki olsa ne deyim kuzum
Ya ben korkuyorum ondan ya internette kayganlaştırıcıların sperm kalitesini bozabileceği yazıyor ya o korkutuyor. Tabi bunlar özel o iş için geliştirilenlerdir ama ne bileyim korkutuyor beniNe almıştın ben şu bir ebenin günlüğündekinden almak istiyorum dün akşam eşime söyledim hemen sipariş ver dedi de bekliyorum. Adet olmazsam almama gerek kalmaz diye
Bunu özellikle spermi hızlandırsın ve dışarı hemen akmasın diye yapmışlarYa ben korkuyorum ondan ya internette kayganlaştırıcıların sperm kalitesini bozabileceği yazıyor ya o korkutuyor. Tabi bunlar özel o iş için geliştirilenlerdir ama ne bileyim korkutuyor beni
Evet farklı bir agrı oluyır canım migren agrısı gibi bende vajina içinde de yanma çok hissettimBenim miğde yanmamla baş ağrım hiç geçmedi 1 haftadır. Akşam yemek yemiyorum kaç gündür.
Amin inşallah canımGüzel canım sağlıkla ilerlesin
Tabi ki herkes farklı yapıyor kendine göreÜst üste hiç yapmadım bu güne kadar..sonuçta bu görev diğilhem sperm zaten yaşıyor..
Tam benim düşündüğüm gibi yazmışsın canım bende bu sefer öyle denemeyi düşünüyorum bakalım inşallah tutar bu seferYumurtlamaya kqdar 2 günde 3 günde 1, yumurtlama döneminde her gün :) 4 gün filan üst üste olabiliyor yani o dönemde wonra yine 2 günde 1 filan
Kımın bu kuzum senınmıydı
Burada var gibi ya yanılmıyorsam hayaletler geziyor trkn0709
Canım napıyorsun başladın mı ilaca ben başladığımdan beri bir ödem bir şişkinlik davul gibi oldum daha 6. gününde ( biri ekşide yazmıştı havayollarıyla balon gibi uçup işe gidicem diye aynen o moddayım Bir o kadar da iştahımı açtı kendimle savaşıyorum sürekliEvet farklı bir agrı oluyır canım migren agrısı gibi bende vajina içinde de yanma çok hissettim
Yani aslında 7 aralık..ama kasım ayı 30 olduğu için 8 diyorum..ilk gebelikte 3 gün önce gösterdi bende..ama 500 çikmıştı değerim8 Aralık dıyorsun yapma yarın çok erken y
Kızlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum
Hangi ilaç canim ?Canım napıyorsun başladın mı ilaca ben başladığımdan beri bir ödem bir şişkinlik davul gibi oldum daha 6. gününde ( biri ekşide yazmıştı havayollarıyla balon gibi uçup işe gidicem diye aynen o moddayım Bir o kadar da iştahımı açtı kendimle savaşıyorum sürekli
benımkıler tam bır felaket felaket karı-koca patronlarım varsın sen düşün biri ikizler biri başak burcu // bbugun neyı farkettım 1 saat 1 saat gelmediğim zamanları bıle not almıslar programa gelmedı dıye bırlestırıp yıllık ıznımden kesecek herhalde bizimkide inegölde dış ticaret firması üretim falan yok koca bır depomuz var orda mınık bır ofıs vivense usulu düşünebilirsin tek fark yurt içine değil yurt dışına gidiyor bizim ürünler bende dıs tıcaret yapııyorum işte buraya gelene kadar muhasebede bilmezdim şimdi fatura falan kesiyorum işte sağolsunlar etınden kemıgınden sutunden herseyımden yararlanıyorlar mesaiye geldimi onları not almıyolar ama hiç
Hoşbuldum teşekkür ederimHoşgeldin canım
Hoşbuldum teşekkür ederimhoş geldin canımmm :)
Folidoce kullanıyorum benKızlar hangi folik asiti kullanıyosunuz ?
Hoşbuldum teşekkür ederimHoşgeldin canım