- 16 Kasım 2022
- 496
- 1.227
- 26
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.021
3 günde bir beş günde bir bazen hiç canım bu ay 2 günde bir oldu olabilir canım akıntıya bağlıyoruz ama bazen hiç akıntı olmadanda yumurta çatlayabiliyorKızlar ne sıklıkla ilişkiye giriyorsunuz?
Ve jelimsi akıntı gelmesede yumurta çatlamış olabilir mi?
şaka yapıyorsun nasıl oldu iş bize imkansız,,, sabah 8 aksam 6.30 du benım bıde dusun cocugun okulu 8 de baslıyor fln fılan dıye dıye 8.30 geldık zar zorAh nerdee ama biz 5.30 çıkışa kabul ettirdik patronlarızamanla alışmak zorunda kalıyorlar yadırgamıyorlar
Hayırlısı ile güzel haberi alırsın inşallah canım az kalmış zatenEvet kızlar bende çok erken olduğunu biliyordum da işte belki güzel bir anı olur dedim orada öğrenmek olmadıBenim genelde adetten 3 4 gün önceden silik lekelenme şeklinde adet başlardı o da yok henüz bakalım 7sine kadar beklemeye devamke :)
Anladım canım teşekkür ederim bende öyle başladım yumurtlamada da 3-4gün üst üste yaparım dediydim bakalım.Bu ay iki günden bir olduk..sanirım öyle devam edicem
Yok kuzum silmedim
Ayy inşallah canım aminnn aminn aminnn3 günde bir beş günde bir bazen hiç canım bu ay 2 günde bir oldu olabilir canım akıntıya bağlıyoruz ama bazen hiç akıntı olmadanda yumurta çatlayabiliyorah bu ay inşallah grup toptan hamile olur
Valla biz bizim bölümde 3 kişiyiz hep birlikte hadi iyi akşamlar deyip çıka çıka alıştırdıkşaka yapıyorsun nasıl oldu iş bize imkansız,,, sabah 8 aksam 6.30 du benım bıde dusun cocugun okulu 8 de baslıyor fln fılan dıye dıye 8.30 geldık zar zor
ne mesleği yapıyordunValla biz bizim bölümde 3 kişiyiz hep birlikte hadi iyi akşamlar deyip çıka çıka alıştırdık4 ten sonra zaten yatış resmen onlarda farkında öyle kabullendiler herkeste mutlu
Marshall Boya firmasının bayisinde muhasebe işi yapıyorum. Ohoo sizinkiler biraz abartmış sankine mesleği yapıyordunkız biz koskoca firma olarak uc kısıyız bı gunu 10 dk cıktım da dedıler mesaı saatımız daha dolmadı nereye
Benimde midem yanmıştı ben ben 5 gün kala yaptım çıkmadı bir gün sonra tekrar yaptım çıkmıştı gölge gibi. 1 gün dahi çok önemliMidemde yanıyor yemek yiyemiycek derecedeyim
Hoşgeldin canımHoşbuldum teşekkür ederim
benımkıler tam bır felaket felaketMarshall Boya firmasının bayisinde muhasebe işi yapıyorum. Ohoo sizinkiler biraz abartmış sanki
Üst üste hiç yapmadım bu güne kadar..sonuçta bu görev diğilAnladım canım teşekkür ederim bende öyle başladım yumurtlamada da 3-4gün üst üste yaparım dediydim bakalım.
canım degerler yine cıkar da beni üzen şey miyom olması normal dogum artık yapamam hamile kalırsaam ki oda belli degil o durumda oda büyüdüğü için sezeryan ve şimdiden bu sürecleri düşünmek beni çok üzüyor ama sizlein yorumları bi nebze olsun moralimi düzelttiCrp enfeksiyon canım demir inan benim yerler de sadece 3 çıkmış düşün baya kotu b12 vs hepsi berbat çıkmış ilaçla duzelir şeyler bunlar hiç üzülme ben 10 ay igne kullanicam
var sanki canım silik çizgi görünüyor her gün tekrarla testini inşaallah güzel haberi alırsınCanın resmine çok az shpp yaptim yani yapmadan öncede gördüm böylede gorunuyor bilemedim
Hepsinin üstünde yaxıyor aon kullanma tarihleri))kızlar bu hamilelik testlerinin bi kullanma süresi var mı aydınlatın beni. :)
Ben de bi bakayım bari hiç düşünmezdimHepsinin üstünde yaxıyor aon kullanma tarihleri))