- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.001
yedik kafaları temelli vallaAnalık delilik derler bence bu süreç içine dahil hepimiz birer deliyiz ve mutluyuz bundan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yedik kafaları temelli vallaAnalık delilik derler bence bu süreç içine dahil hepimiz birer deliyiz ve mutluyuz bundan
Gayet iyi canım sağlıkla büyüsün inşallahKızlar tekrardan merhaba 29 kasımda beta 10.93 bu sabah tekrar ettim sonuç 85.39 çıkmış normal mi sizce
Canım çocuğun hasta olacağını hissettiğin an suya yaşına uygun bir şekilde damlatıp içiriyorsun. Eczanede satılıyor. Hastalığın önünü kesiyor ya da hafif geçirmesini sağlıyor. Büyükler de içebilir. Dün verdim meselaNe den görmedim canım ya bana bazı bildirimler gelmiyor tek tek girip bakmak zorunda kalıyorum bazen umca nedir aydınlat
Canım göremedim zaten daha çok erken bekle biraz daha olsada çıkmaz. Sıkma canını adetin gelene kadar hep ümit vardırKızlar benim de çatalamadan sonra 9. Gün yada 10. Gün.. Bugün kasıklarımda batma ve ağrı oluyor ara ara.. dün de oldu ama bugün arttı. BAT 5 yada 7 Kasım.. yumurtalamada bir karışıklık oldu hangisi bende anlamadım çünkü :) Dün 8. Gündü. Erken olduğunu bile bile yurt dışındaydıl oradayken öğrenirsem güzel anı olur diye yaptım ama bence yok.. Yine moral bozuldu her ay erken yapmayacam diyom ama bir neden çıkıyor. Sizce de yok dimi? Konuşmak için erken biliyorum bekliyorum Bat'ı ama herkes sorunca bende sorayım dedim
Ah nerdee ama biz 5.30 çıkışa kabul ettirdik patronları zamanla alışmak zorunda kalıyorlar yadırgamıyorlarmemeurmusun 17.3 da cıktıgına gore
Daha erken canım yoka inandırma kendini moraller yüksek olsun yaklaşınca yenilersin testiKızlar benim de çatalamadan sonra 9. Gün yada 10. Gün.. Bugün kasıklarımda batma ve ağrı oluyor ara ara.. dün de oldu ama bugün arttı. BAT 5 yada 7 Kasım.. yumurtalamada bir karışıklık oldu hangisi bende anlamadım çünkü :) Dün 8. Gündü. Erken olduğunu bile bile yurt dışındaydıl oradayken öğrenirsem güzel anı olur diye yaptım ama bence yok.. Yine moral bozuldu her ay erken yapmayacam diyom ama bir neden çıkıyor. Sizce de yok dimi? Konuşmak için erken biliyorum bekliyorum Bat'ı ama herkes sorunca bende sorayım dedim
Ben göremedim canım inşallah vardır ama regli gelmeden umut var demektirKızlar benim de çatalamadan sonra 9. Gün yada 10. Gün.. Bugün kasıklarımda batma ve ağrı oluyor ara ara.. dün de oldu ama bugün arttı. BAT 5 yada 7 Kasım.. yumurtalamada bir karışıklık oldu hangisi bende anlamadım çünkü :) Dün 8. Gündü. Erken olduğunu bile bile yurt dışındaydıl oradayken öğrenirsem güzel anı olur diye yaptım ama bence yok.. Yine moral bozuldu her ay erken yapmayacam diyom ama bir neden çıkıyor. Sizce de yok dimi? Konuşmak için erken biliyorum bekliyorum Bat'ı ama herkes sorunca bende sorayım dedim
Bazılarında adet tarihi geçtikten sonra çıkabiliyor canımbirde ben şeyi merak ediyorum yeniyim kusura bakmayın adete 1 gün kala test yaptım hiç bişey yook adet günü adet olmadım diyelim ki silik çizgi çıktı böyle bir ihtimal yok mu yani gebelik varsa bile adetten bir gün önce silik dahi olsa çıkmazmıydı ?
Amin inşallah canım benimGayet iyi canım sağlıkla büyüsün inşallah
Canım göremedim zaten daha çok erken bekle biraz daha olsada çıkmaz. Sıkma canını adetin gelene kadar hep ümit vardır
Daha erken canım yoka inandırma kendini moraller yüksek olsun yaklaşınca yenilersin testi
Evet kızlar bende çok erken olduğunu biliyordum da işte belki güzel bir anı olur dedim orada öğrenmek olmadı Benim genelde adetten 3 4 gün önceden silik lekelenme şeklinde adet başlardı o da yok henüz bakalım 7sine kadar beklemeye devamke :)Ben göremedim canım inşallah vardır ama regli gelmeden umut var demektir
Güzel canım sağlıkla ilerlesinKızlar tekrardan merhaba 29 kasımda beta 10.93 bu sabah tekrar ettim sonuç 85.39 çıkmış normal mi sizce
Bu ay iki günden bir olduk..sanirım öyle devam edicemKızlar ne sıklıkla ilişkiye giriyorsunuz?
Ve jelimsi akıntı gelmesede yumurta çatlamış olabilir mi?
Xoş geldin canımKızlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum
Hoşbuldum teşekkür ederimXoş geldin canım