- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #12.081
Predıctor yap kuzucum al bugunden yarın sabah ılk ıdrarla yaparsın.en hassas o dıyor eczacılar onların yalancısıyımVarsa sağlıkla huzurla gelsin bebiş ve tüm isteyenlere nasip etsin en hayırlı vakitlerdetest alıp yapayım mı gaza getirmeyin beni ayy ateşimi de doğru ölçmedim. Tocam gece oğlanın ateşini ölüçüp orada bırakmış. Kalktım adaya gidip ölçtüm 36.7çıktı bilemedim
Canım senin net olarak 11 ini baz alman lazım 11 inden sonraki 10. Günde testinde pozitifi göreceksin daha öncesinde pozitif göremezsinAyın 8 iyle 11 i arasındakı ovu testlerım kuzum.hafıf sılıklesmeye basladıgı gunu baz almıstım 10 unu.11 ını baz alırsam çarsambayı beklemem lazım ki zaten perşembe adet günümgenelde bır gun oncesınden cok hafıf leke gelır.gun kalmadı.ama hayırlısı dıyorum vardır bır hayır. iyi işler hepımıze guzel bır hafta olsun
Bebeğimmmm beklemen hataaa bu belırsizlik mahfediyooo erken gebelik testi al hemen yap bizide meraktan çatlatmaaaHayırlı sabahlar, bende yaptım test ilk t dakika içerisinde göründü hafif bir gölge ama bilmiyorum emin olamadım sizlerin burada yaşadıklarından sonra, artık batın geçmesini bekleyeceğim
@pozitifbiriPapatyamaviss @fnd_50 Mervenur277 @melisaa93 ekimm24 @Safransari savascii @Deepblues imagination forever @Veziir @Cey1an @Bir hayale yolculuk bebekheyecani ve diğer canım kızlar...
Hadi bakalım başlasın şaşı bak şaşı görfiltre bekliyorum en afillisindennn
Tamam çarşamba sana ıthafen yapacagım sabah test yarını pas gecıyorumCanım senin net olarak 11 ini baz alman lazım 11 inden sonraki 10. Günde testinde pozitifi göreceksin daha öncesinde pozitif göremezsin
Bebiş hemen yılmak yok 9. Gün diyorsun ki genelde 10. Günden sonra öneriliyor test ki oda kişiye göre değişebiliyor sıkma sen tatlı canını erken henüz görünmemesi normalGunaydın bebısleeer9 gun gectı yumurtlamadan ve yıne negatıf artık umudum kalmadı malesef.bıda yapmam test zaten çarsamba persembe adet olcam.bu ay cok umutluydum ya herseyı uyguladm oysakı.Mıllet nasıl hemen ılk aydan tak dıye hamıle kalıyor arkadas allah allah şaşıp kalıyorum valla ya melegim can T TASUU savascii Mervenur277 ve dıger arkadaslarım
Orada bir karartı bir gölge bende gördüm sankiiiHayırlı sabahlar, bende yaptım test ilk t dakika içerisinde göründü hafif bir gölge ama bilmiyorum emin olamadım sizlerin burada yaşadıklarından sonra, artık batın geçmesini bekleyeceğim
@pozitifbiriPapatyamaviss @fnd_50 Mervenur277 @melisaa93 ekimm24 @Safransari savascii @Deepblues imagination forever @Veziir @Cey1an @Bir hayale yolculuk bebekheyecani ve diğer canım kızlar...
Amiinn inşaallah canımBende hamile kaldığımda hamile olduğumu test olmadan çok emin olarak hissetmiştim. Sanki Allah içine o hissi tarifsizce veriyor. Ne güzel ikisi birlikte büyümüş oluyorlar. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah benimde ilk olacak inşallah çok aratmadan nasip olur.❤
Cok sevindim canim insallah dahada koyu cikarHayırlı sabahlar, bende yaptım test ilk t dakika içerisinde göründü hafif bir gölge ama bilmiyorum emin olamadım sizlerin burada yaşadıklarından sonra, artık batın geçmesini bekleyeceğim
Sen mi diyorsun bunuuuuBebeğimmmm beklemen hataaa bu belırsizlik mahfediyooo erken gebelik testi al hemen yap bizide meraktan çatlatmaaa
Bak bu çok doğru tabloya göre Benin ateşim 9 da düştü yani yumurta çatlamış, kızlardan öğrendiğim bugün 19 u varsa gerçekse çok silik çıktı.Canım senin net olarak 11 ini baz alman lazım 11 inden sonraki 10. Günde testinde pozitifi göreceksin daha öncesinde pozitif göremezsin
Ya kesınlıklr benımde prodoctor du anındaa iki net çizgi cıkmıstıı bende 40 tl ye almıstımPredıctor yap kuzucum al bugunden yarın sabah ılk ıdrarla yaparsın.en hassas o dıyor eczacılar onların yalancısıyım50 tl ye almıstım en son bu hafta
HahahhaaSen mi diyorsun bunuuuu
Ayy kuzucumTamam çarşamba sana ıthafen yapacagım sabah test yarını pas gecıyorumpozıtıfı gorursemde sana bı hedıye yollayacagım ıcımden geldı sımdı moralımı duzelttın ya bıraz
Bak bu çok doğru tabloya göre Benin ateşim 9 da düştü yani yumurta çatlamış, kızlardan öğrendiğim bugün 19 u varsa gerçekse çok silik çıktı.
Şuan ateşin yüksek mi hala canım baktın mıBak bu çok doğru tabloya göre Benin ateşim 9 da düştü yani yumurta çatlamış, kızlardan öğrendiğim bugün 19 u varsa gerçekse çok silik çıktı.
Canım benim bildiğim 10-12 günden önce idrarda çıkmayabilirGunaydın bebısleeer9 gun gectı yumurtlamadan ve yıne negatıf artık umudum kalmadı malesef.bıda yapmam test zaten çarsamba persembe adet olcam.bu ay cok umutluydum ya herseyı uyguladm oysakı.Mıllet nasıl hemen ılk aydan tak dıye hamıle kalıyor arkadas allah allah şaşıp kalıyorum valla ya melegim can T TASUU savascii Mervenur277 ve dıger arkadaslarım
Hayırlı sabahlar, bende yaptım test ilk t dakika içerisinde göründü hafif bir gölge ama bilmiyorum emin olamadım sizlerin burada yaşadıklarından sonra, artık batın geçmesini bekleyeceğim
Yaaa sabah ateş ölçer başımda değildi tocam oğlanın odasında bırakmış gidip ölçtüm. 36.7 çıktı. Bana göre düşük ama bilemiyorumŞuan ateşin yüksek mi hala canım baktın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?