- 31 Ağustos 2012
- 22.062
- 35.271
- 798
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #12.061
Daha iyi olacaksın inşallah, anneler hep güçlü olurCanım daha iyiyim şükürler olsun teşekkür ederim yavaş yavaş gözüm açılıyor ama hala ateşim normal kendi seyrinde değil
Ff de ateş girdiğin yerin hemen altında temperature discarded seçeneği var onu isaretliyorsunisaretliyorsunDiscard nasıl ediliyor canım
Kapak çizgisinin altında değil gün doğmadan neler doğar
Neden o kısmı işaretliyoruz canm kaçırdım ben biseyii galibaDaha iyi olacaksın inşallah, anneler hep güçlü olur
Ff de ateş girdiğin yerin hemen altında temperature discarded seçeneği var onu isaretliyorsunisaretliyorson
Desteğin için çok teşekkür ederim canım benimDaha iyi olacaksın inşallah, anneler hep güçlü olur
Ff de ateş girdiğin yerin hemen altında temperature discarded seçeneği var onu isaretliyorsunisaretliyorsun
Bakalım gün içinde aktif kanaman başlayabilir ya da yarın biraz daha düşerse yarın başlayabilir. Hayırlısı olsun ama adet olursan bu şekilde adet ateşini öğrenmiş olacağız
Öncelikle desteğin için çok ama çok teşekkür ederim canım benim. Zaten kullandığım vitaminim vardı Mfk nın. Sanırım o hızlı şekilde toparlanmama yardımcı oldu oluyor inşallahİnşallah hasta olmaz gönlünüzü ferah tutun. Analık işte önceliğiniz o insan kendinden önce evladını düşünüyorbenim işim de rahat olduğu için sıkıntı yaşamadım dinlenebildim eşimle aynı iş zaten rahatız ikimizde yatabildik şansımız oydu ama hem hasta olup hem çalışmak zorunda kalmak birde çocuk varsa onun ihtiyaçları tabi öyle olunca dinlenmek gerçekten zor olur. Ama umarım en kısa zamanda toparlarsınız c vitamini hapı içmiştim bide karamürver özü onlarda iyi gelmişti bide pekmez de yiyordum bir kaşık gücüm yerine geliyordu deneyebilirsiniz
Balım 9. Günde testte gözükmüyor en erken 10. Günde gözüküyor ve 20 hcg ile bak sana atayım 20 hcg nin nasıl gözüktüğünü 9. Gün negatifti testim sen niye bu kadar erken test yaptın dayanamadın yaGunaydın bebısleeer9 gun gectı yumurtlamadan ve yıne negatıf artık umudum kalmadı malesef.bıda yapmam test zaten çarsamba persembe adet olcam.bu ay cok umutluydum ya herseyı uyguladm oysakı.Mıllet nasıl hemen ılk aydan tak dıye hamıle kalıyor arkadas allah allah şaşıp kalıyorum valla ya melegim can T TASUU savascii Mervenur277 ve dıger arkadaslarım
Daha varmış kuzum bekle bugün çıkmaz yarın çıkar 10 12 gün geçsin bakalım ateşin düştümü ölçmedin miGunaydın bebısleeer9 gun gectı yumurtlamadan ve yıne negatıf artık umudum kalmadı malesef.bıda yapmam test zaten çarsamba persembe adet olcam.bu ay cok umutluydum ya herseyı uyguladm oysakı.Mıllet nasıl hemen ılk aydan tak dıye hamıle kalıyor arkadas allah allah şaşıp kalıyorum valla ya melegim can T TASUU savascii Mervenur277 ve dıger arkadaslarım
Dün predıctor da yaptm negatıf cıkınca umudum kalmadı,adetım cok yaklastı ya ondan erken yaptım.her sabah moralım bozuluyor yapmayacagım artık.ne diyim sağol kuzucum inşallah dedıgın gıbı olur persembe adet olmamBalım 9. Günde testte gözükmüyor en erken 10. Günde gözüküyor ve 20 hcg ile bak sana atayım 20 hcg nin nasıl gözüktüğünü 9. Gün negatifti testim sen niye bu kadar erken test yaptın dayanamadın ya
İlk resim 10. Gün
İkinci resim 11. Gün 20 hcg
Canım çatlamadan sonra diye sayıyorsun demi? Yarında test yap yine negatif çıkarsa karalar bağlıyalım ama bugüna dikkate almaDün predıctor da yaptm negatıf cıkınca umudum kalmadı,adetım cok yaklastı ya ondan erken yaptım.her sabah moralım bozuluyor yapmayacagım artık.ne diyim sağol kuzucum inşallah dedıgın gıbı olur persembe adet olmam
Yok düşmedi bitanem ateşim.hayırlısı bakalım artık.Daha varmış kuzum bekle bugün çıkmaz yarın çıkar 10 12 gün geçsin bakalım ateşin düştümü ölçmedin mi
Bende öyle perşembe felan olmazsam haftasınuna mutlaka olmam lazım ama test yapmadım beklicem artık almıyorun alırsam yaparım çünkü benim ateş de 36.6 bugünYok düşmedi bitanem ateşim.hayırlısı bakalım artık.zaten çarsamba yada persembe adet olcam bekleyım artık
Ayın 8 iyle 11 i arasındakı ovu testlerım kuzum.hafıf sılıklesmeye basladıgı gunu baz almıstım 10 unu.11 ını baz alırsam çarsambayı beklemem lazım ki zaten perşembe adet günümCanım çatlamadan sonra diye sayıyorsun demi? Yarında test yap yine negatif çıkarsa karalar bağlıyalım ama bugüna dikkate alma
Filtreye gerek yok bebegim ben gölge görüyorummmmHayırlı sabahlar, bende yaptım test ilk t dakika içerisinde göründü hafif bir gölge ama bilmiyorum emin olamadım sizlerin burada yaşadıklarından sonra, artık batın geçmesini bekleyeceğim
pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 Mervenur277 melisaa93 ekimm24 Safransari savascii @Deepblues imagination forever Veziir Cey1an Bir hayale yolculuk bebekheyecani ve diğer canım kızlar...
Hadi bakalım başlasın şaşı bak şaşı görfiltre bekliyorum en afillisindennn
Ayy gunaydın askm bende gordum golgeyı gerek yok fıltreyeHayırlı sabahlar, bende yaptım test ilk t dakika içerisinde göründü hafif bir gölge ama bilmiyorum emin olamadım sizlerin burada yaşadıklarından sonra, artık batın geçmesini bekleyeceğim
pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 Mervenur277 melisaa93 ekimm24 Safransari savascii @Deepblues imagination forever Veziir Cey1an Bir hayale yolculuk bebekheyecani ve diğer canım kızlar...
Kız filtreye ne hacet bebito el sallıyor elHayırlı sabahlar, bende yaptım test ilk t dakika içerisinde göründü hafif bir gölge ama bilmiyorum emin olamadım sizlerin burada yaşadıklarından sonra, artık batın geçmesini bekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?