Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canım daha iyiyim şükürler olsun teşekkür ederim yavaş yavaş gözüm açılıyor ama hala ateşim normal kendi seyrinde değil
Daha iyi olacaksın inşallah, anneler hep güçlü olur
Discard nasıl ediliyor canım
Ff de ateş girdiğin yerin hemen altında temperature discarded seçeneği var onu isaretliyorsunisaretliyorsun

Daha iyi olacaksın inşallah, anneler hep güçlü olur

Ff de ateş girdiğin yerin hemen altında temperature discarded seçeneği var onu isaretliyorsunisaretliyorsun
Desteğin için çok teşekkür ederim canım benim zaten bana hep evladım güç verdi nasıl oluyor bilmiyorum ama başarıyorum. Hallettim dünkü ateşi discarded yaptım bugün ateşim şükür normale döndü

Öncelikle desteğin için çok ama çok teşekkür ederim canım benim. Zaten kullandığım vitaminim vardı Mfk nın. Sanırım o hızlı şekilde toparlanmama yardımcı oldu oluyor inşallah Allah yaşatmasın bir daha kimseyecok zor gerçekten

Gunaydın bebısleeer9 gun gectı yumurtlamadan ve yıne negatıf artık umudum kalmadı malesef.bıda yapmam test zaten çarsamba persembe adet olcam.bu ay cok umutluydum ya herseyı uyguladm oysakı.Mıllet nasıl hemen ılk aydan tak dıye hamıle kalıyor arkadas allah allah şaşıp kalıyorum valla ya melegim can T TASUU savascii Mervenur277 ve dıger arkadaslarım

Eklentiler

• B8A069A8-4938-4DC4-81E2-64034055BB8D.jpeg
    24,6 KB · Görüntüleme: 79
Balım 9. Günde testte gözükmüyor en erken 10. Günde gözüküyor ve 20 hcg ile bak sana atayım 20 hcg nin nasıl gözüktüğünü 9. Gün negatifti testim sen niye bu kadar erken test yaptın dayanamadın ya
İlk resim 10. Gün
İkinci resim 11. Gün 20 hcg

Eklentiler

• IMG_20220909_064926.jpg
    105 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20220908_081108.jpg
    104,5 KB · Görüntüleme: 90
Daha varmış kuzum bekle bugün çıkmaz yarın çıkar 10 12 gün geçsin bakalım ateşin düştümü ölçmedin mi

Dün predıctor da yaptm negatıf cıkınca umudum kalmadı,adetım cok yaklastı ya ondan erken yaptım.her sabah moralım bozuluyor yapmayacagım artık.ne diyim sağol kuzucum inşallah dedıgın gıbı olur persembe adet olmam

Canım çatlamadan sonra diye sayıyorsun demi? Yarında test yap yine negatif çıkarsa karalar bağlıyalım ama bugüna dikkate alma

Yok düşmedi bitanem ateşim.hayırlısı bakalım artık.zaten çarsamba yada persembe adet olcam bekleyım artık
Bende öyle perşembe felan olmazsam haftasınuna mutlaka olmam lazım ama test yapmadım beklicem artık almıyorun alırsam yaparım çünkü benim ateş de 36.6 bugün

Eklentiler

• 20221219_074147.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 88
  • 20221219_074101.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 81
  • 20221219_074130.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 79
  • 20221219_074120.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 84
Canım çatlamadan sonra diye sayıyorsun demi? Yarında test yap yine negatif çıkarsa karalar bağlıyalım ama bugüna dikkate alma
Ayın 8 iyle 11 i arasındakı ovu testlerım kuzum.hafıf sılıklesmeye basladıgı gunu baz almıstım 10 unu.11 ını baz alırsam çarsambayı beklemem lazım ki zaten perşembe adet günüm genelde bır gun oncesınden cok hafıf leke gelır.gun kalmadı.ama hayırlısı dıyorum vardır bır hayır.iyi işler hepımıze guzel bır hafta olsun

Eklentiler

• 5F93D4D2-A981-4849-9F59-739A89DAFB39.jpeg
    93,7 KB · Görüntüleme: 66
Filtreye gerek yok bebegim ben gölge görüyorummmm

Ayy gunaydın askm bende gordum golgeyı gerek yok fıltreyeerken gebelık testı alda yap bugun ya predıctoru varsa onda kesın cıkar ınsallahhhhh dogrudur bu tes

Kız filtreye ne hacet bebito el sallıyor el oy maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…