• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Bu sabah yaptim regle iki gun var 🥹

Eklentiler

• IMG_20221219_075446.jpg
    IMG_20221219_075446.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 72
Varsa sağlıkla huzurla gelsin bebiş ve tüm isteyenlere nasip etsin en hayırlı vakitlerde🤲🤲 test alıp yapayım mı gaza getirmeyin beni😅🤣😭😬 ayy ateşimi de doğru ölçmedim. Tocam gece oğlanın ateşini ölüçüp orada bırakmış. Kalktım adaya gidip ölçtüm 36.7çıktı🤔😔 bilemedim
Predıctor yap kuzucum al bugunden yarın sabah ılk ıdrarla yaparsın.en hassas o dıyor eczacılar onların yalancısıyım😀50 tl ye almıstım en son bu hafta🥲

Ayın 8 iyle 11 i arasındakı ovu testlerım kuzum.hafıf sılıklesmeye basladıgı gunu baz almıstım 10 unu.11 ını baz alırsam çarsambayı beklemem lazım ki zaten perşembe adet günüm 🥲genelde bır gun oncesınden cok hafıf leke gelır.gun kalmadı.ama hayırlısı dıyorum vardır bır hayır.🌸😘iyi işler hepımıze guzel bır hafta olsun💕
Canım senin net olarak 11 ini baz alman lazım 11 inden sonraki 10. Günde testinde pozitifi göreceksin daha öncesinde pozitif göremezsin🥲

Hayırlı sabahlar, bende yaptım test ilk t dakika içerisinde göründü hafif bir gölge ama bilmiyorum emin olamadım sizlerin burada yaşadıklarından sonra, artık batın geçmesini bekleyeceğim 🤲
@pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss @fnd_50 Mervenur277 Mervenur277 @melisaa93 ekimm24 ekimm24 @Safransari savascii savascii @Deepblues imagination forever imagination forever @Veziir @Cey1an @Bir hayale yolculuk bebekheyecani bebekheyecani ve diğer canım kızlar...
Hadi bakalım başlasın şaşı bak şaşı gör 🤪🤪🤪filtre bekliyorum en afillisindennn
Bebeğimmmm beklemen hataaa bu belırsizlik mahfediyooo erken gebelik testi al hemen yap bizide meraktan çatlatmaaa😍😍😍😍

Canım senin net olarak 11 ini baz alman lazım 11 inden sonraki 10. Günde testinde pozitifi göreceksin daha öncesinde pozitif göremezsin🥲
Tamam çarşamba sana ıthafen yapacagım sabah test yarını pas gecıyorum😊pozıtıfı gorursemde sana bı hedıye yollayacagım🥰ıcımden geldı sımdı moralımı duzelttın ya bıraz😊

Gunaydın bebısleeer🌸9 gun gectı yumurtlamadan ve yıne negatıf artık umudum kalmadı malesef.bıda yapmam test zaten çarsamba persembe adet olcam.bu ay cok umutluydum ya herseyı uyguladm oysakı.Mıllet nasıl hemen ılk aydan tak dıye hamıle kalıyor arkadas allah allah şaşıp kalıyorum valla ya melegim can melegim can T TASUU savascii savascii Mervenur277 Mervenur277 ve dıger arkadaslarım🌸
Bebiş hemen yılmak yok 9. Gün diyorsun ki genelde 10. Günden sonra öneriliyor test ki oda kişiye göre değişebiliyor sıkma sen tatlı canını erken henüz görünmemesi normal 😍😘

Hayırlı sabahlar, bende yaptım test ilk t dakika içerisinde göründü hafif bir gölge ama bilmiyorum emin olamadım sizlerin burada yaşadıklarından sonra, artık batın geçmesini bekleyeceğim 🤲
@pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss @fnd_50 Mervenur277 Mervenur277 @melisaa93 ekimm24 ekimm24 @Safransari savascii savascii @Deepblues imagination forever imagination forever @Veziir @Cey1an @Bir hayale yolculuk bebekheyecani bebekheyecani ve diğer canım kızlar...
Orada bir karartı bir gölge bende gördüm sankiii 😍

Bende hamile kaldığımda hamile olduğumu test olmadan çok emin olarak hissetmiştim. Sanki Allah içine o hissi tarifsizce veriyor. Ne güzel ikisi birlikte büyümüş oluyorlar. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah benimde ilk olacak inşallah çok aratmadan nasip olur. 🤲🤗
Amiinn inşaallah canım 🤲🥰❤️

Cok sevindim canim insallah dahada koyu cikar 🥰💃

Gunaydinnn kizlar pozitif gorenleri teprik ediyorum cok sevindimm insallah saglikli hayirli bir gebelik gecirirsiniz dun dikkatimi cekti sorucaktim ama misafirim vardi soramadim pepapp uygulamasini kullaniyorum 30_31 gunde adet goruyorum 20 kasim regl gunu 7 aralikda uzayan kalim seffaf akinti gordum hesaplamalarima gire 14 gun ekledim ve 20 aralik gibi regl baslangici ama suan pepapp uygulamasina gore daha 4 gun var uygulamami hatali anlam veremedim yardimci olurmusunuz

Bak bu çok doğru tabloya göre Benin ateşim 9 da düştü yani yumurta çatlamış, kızlardan öğrendiğim bugün 19 u varsa gerçekse çok silik çıktı.

Tamam çarşamba sana ıthafen yapacagım sabah test yarını pas gecıyorum😊pozıtıfı gorursemde sana bı hedıye yollayacagım🥰ıcımden geldı sımdı moralımı duzelttın ya bıraz😊
Ayy kuzucum 😍 hamiş çık bize en büyük hediye😍 bende çok heyecanlıyım ya daha çatlamanın 2. Günündeyim

Gunaydın bebısleeer🌸9 gun gectı yumurtlamadan ve yıne negatıf artık umudum kalmadı malesef.bıda yapmam test zaten çarsamba persembe adet olcam.bu ay cok umutluydum ya herseyı uyguladm oysakı.Mıllet nasıl hemen ılk aydan tak dıye hamıle kalıyor arkadas allah allah şaşıp kalıyorum valla ya melegim can melegim can T TASUU savascii savascii Mervenur277 Mervenur277 ve dıger arkadaslarım🌸
Canım benim bildiğim 10-12 günden önce idrarda çıkmayabilir

Bebişim gölge görüyorum inşallah koyulaşır kaç gün var bata 😊

Back