• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ateş düşüşte bakalım yerleşme düşüşü mü göreceğiz 🤣😅 umut dünyası

Eklentiler

• Screenshot_20221219-090201_My Tracker.jpg
    Screenshot_20221219-090201_My Tracker.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 37
Gunaydın bebısleeer🌸9 gun gectı yumurtlamadan ve yıne negatıf artık umudum kalmadı malesef.bıda yapmam test zaten çarsamba persembe adet olcam.bu ay cok umutluydum ya herseyı uyguladm oysakı.Mıllet nasıl hemen ılk aydan tak dıye hamıle kalıyor arkadas allah allah şaşıp kalıyorum valla ya melegim can melegim can T TASUU @savascii @Mervenur277 ve dıger arkadaslarım🌸
Bebeğim Rabbimin takdiri işte kimse bilemiyor ki Allahtan başka .bak bende beklemıyordım mesela bir adım atalm kornmayı bırkaalım dedik hopp bize bir süprayzzz . uzun süre saskınlıgımı atamadım ama iştee bilemiyosun Rabbim ol diyince oluveriyor çok gecte olabilirdi hiç olmayadabilirdi hep hayırlı zamanda hayırlı evlat diye dua ettım ben .Sen böyle düşünüp buna takılma eminim doğru zaman gelmemiştir simdiye kadar ama suan hiçbişey belli değil gercekten erken yapmıssın hemen umutsuzluga kapılmaaa bir bakmıssın yarın öbür günnn bize hayırlı haberi vermişssinn inşallah😍😍🙏 sadece dua et hayırlısını iste eminim ki burda ki onca insanin birbirine duası bosa degıl ınsallah sendende guzel haberleri alalımm hadi bakalım 😍😍🥰🙏🙏

Her supurgede kullanıldıkça yıllara sari performans kaybı olur ama bunun ne kadar hızlı olduğu önemlidir. Birde kullananların kullanım sıklığı, makineye bakımı, evin durumu yani halı çok mu vs. önemli makinenin filtresini kirli şekilde muhafaza etmemeniz gerek. üşengeç bir ev hanımının eline en kral makineyi de versen 1 senede pert eder. Bu şartlarda titiz davranirsan uzun süre kullanabilecegin bir makine maraton.
Evet ben çoook titiz bir ev hanımı değilim hatta fazla üşengecimdir. Bana bile 6 sene gitti Marathon. Canavar gibiydi rahmetli 😂 ama ata biner gibi kullandım desem yeridir 😂

Canım böyle durumlarda düzenli takip etmen en doğrusu hiç değilse yanılma ihtimalimiz çok olmaz pozitifbiri pozitifbiri bu arada akşam atesim 36.3 çıktı neler oluyor 😂
AKşamm ateşinizi dikkate almayın. Beni de yanıltmıştı.

Akşam ölçüm yapılıyor mu
Hayır bebişko :)

Gunaydın bebısleeer🌸9 gun gectı yumurtlamadan ve yıne negatıf artık umudum kalmadı malesef.bıda yapmam test zaten çarsamba persembe adet olcam.bu ay cok umutluydum ya herseyı uyguladm oysakı.Mıllet nasıl hemen ılk aydan tak dıye hamıle kalıyor arkadas allah allah şaşıp kalıyorum valla ya melegim can melegim can T TASUU @savascii @Mervenur277 ve dıger arkadaslarım🌸
aaaa ne bu üstündeki ölü toprağını at bakam. Benim 9. gün negatifti 10. gün silikti ne çabuk unuttunuz ayol 😂)

Hayırlı sabahlar, bende yaptım test ilk t dakika içerisinde göründü hafif bir gölge ama bilmiyorum emin olamadım sizlerin burada yaşadıklarından sonra, artık batın geçmesini bekleyeceğim 🤲 pozitifbiri pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss fnd_50 fnd_50 @Mervenur277 melisaa93 melisaa93 ekimm24 ekimm24 Safransari Safransari @savascii @Deepblues imagination forever imagination forever @Veziir @Cey1an @Bir hayale yolculuk @bebekheyecani ve diğer canım kızlar...
Hadi bakalım başlasın şaşı bak şaşı gör 🤪🤪🤪filtre bekliyorum en afillisindennn
Valla ben de gördüm sanki kııızzzz 😍😍😍

Ateş düşüşte bakalım yerleşme düşüşü mü göreceğiz 🤣😅 umut dünyası
Ateş son günlerde düşünce ben de adet bekliyordum hatırlarsan iki gün sonra 36.9 olduydu :D

Gunaydinnn kizlar pozitif gorenleri teprik ediyorum cok sevindimm insallah saglikli hayirli bir gebelik gecirirsiniz dun dikkatimi cekti sorucaktim ama misafirim vardi soramadim pepapp uygulamasini kullaniyorum 30_31 gunde adet goruyorum 20 kasim regl gunu 7 aralikda uzayan kalim seffaf akinti gordum hesaplamalarima gire 14 gun ekledim ve 20 aralik gibi regl baslangici ama suan pepapp uygulamasina gore daha 4 gun var uygulamami hatali anlam veremedim yardimci olurmusunuz
Canım ben o uygulamayı bilmiyorum ama sen kendi adet döngünü biliyosan uygulamayı bosver bence 20aralık regl baslangıcı demıssın varmı bi belirtin falan

Canım ben o uygulamayı bilmiyorum ama sen kendi adet döngünü biliyosan uygulamayı bosver bence 20aralık regl baslangıcı demıssın varmı bi belirtin falan
Kasiklarimda ve alt karnima ani sancilar giriyir goguslerim bianda sisti ve cok aciyor normalde adete yakin olirdu ama bu derece olmazdi

Hayırlı sabahlar, bende yaptım test ilk t dakika içerisinde göründü hafif bir gölge ama bilmiyorum emin olamadım sizlerin burada yaşadıklarından sonra, artık batın geçmesini bekleyeceğim 🤲
pozitifbiri pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss fnd_50 fnd_50 @Mervenur277 melisaa93 melisaa93 ekimm24 ekimm24 Safransari Safransari @savascii @Deepblues imagination forever imagination forever @Veziir @Cey1an @Bir hayale yolculuk @bebekheyecani ve diğer canım kızlar...
Canoooo ben de görüyorum inşallah bebişin seninledir❤️❤️❤️❤️❤️ bu hangi test?

Hayırlı sabahlar, bende yaptım test ilk t dakika içerisinde göründü hafif bir gölge ama bilmiyorum emin olamadım sizlerin burada yaşadıklarından sonra, artık batın geçmesini bekleyeceğim 🤲
pozitifbiri pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss fnd_50 fnd_50 @Mervenur277 melisaa93 melisaa93 ekimm24 ekimm24 Safransari Safransari @savascii @Deepblues imagination forever imagination forever @Veziir @Cey1an @Bir hayale yolculuk @bebekheyecani ve diğer canım kızlar...
Aklıma ne geldı bence 50 tl teste vercegıne gıt ozelde bır hcg testı ver garantı olsun.hemde bır saat ıcınde sonuc cıkıyor🥰🥰🥰🙏🙏

Birde testi golgelendirdim daha gonce kac tane test yaptiysam golgelendirdim ve boyle birsey cikmamisti kuruma cizgisi bile yok bu testlerede bilemedim ben bi bakarmisiniz

Eklentiler

• IMG_20221219_093844.jpg
    IMG_20221219_093844.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 78
Canım görüyorum ben t de gölge var sonradan pembelesti mi? Ay inşallah seni de hamislerimizin yanına göndeririz çok mutlu olurum kuzum,😍😍😍

Son iki resimde hafif bir gölge var gibi inşallah yanılma olmaz. Bir kaç güne yine yap olmadı emin olalım öyle sevinelim canım. 🤗😍🤲

Bende gölgeyi görüyorum İnşAllah gitgide koyulaşır sağlıklı gebeliğin olur 🤲🏻😍amiiinnn

Back