- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #12.101
İnşallah öyledir canımAteş düşüşte bakalım yerleşme düşüşü mü göreceğizumut dünyası
Bebeğim Rabbimin takdiri işte kimse bilemiyor ki Allahtan başka .bak bende beklemıyordım mesela bir adım atalm kornmayı bırkaalım dedik hopp bize bir süprayzzz . uzun süre saskınlıgımı atamadım ama iştee bilemiyosun Rabbim ol diyince oluveriyor çok gecte olabilirdi hiç olmayadabilirdi hep hayırlı zamanda hayırlı evlat diye dua ettım ben .Sen böyle düşünüp buna takılma eminim doğru zaman gelmemiştir simdiye kadar ama suan hiçbişey belli değil gercekten erken yapmıssın hemen umutsuzluga kapılmaaa bir bakmıssın yarın öbür günnn bize hayırlı haberi vermişssinn inşallahGunaydın bebısleeer9 gun gectı yumurtlamadan ve yıne negatıf artık umudum kalmadı malesef.bıda yapmam test zaten çarsamba persembe adet olcam.bu ay cok umutluydum ya herseyı uyguladm oysakı.Mıllet nasıl hemen ılk aydan tak dıye hamıle kalıyor arkadas allah allah şaşıp kalıyorum valla ya melegim can T TASUU @savascii @Mervenur277 ve dıger arkadaslarım
Evet ben çoook titiz bir ev hanımı değilim hatta fazla üşengecimdir. Bana bile 6 sene gitti Marathon. Canavar gibiydi rahmetliHer supurgede kullanıldıkça yıllara sari performans kaybı olur ama bunun ne kadar hızlı olduğu önemlidir. Birde kullananların kullanım sıklığı, makineye bakımı, evin durumu yani halı çok mu vs. önemli makinenin filtresini kirli şekilde muhafaza etmemeniz gerek. üşengeç bir ev hanımının eline en kral makineyi de versen 1 senede pert eder. Bu şartlarda titiz davranirsan uzun süre kullanabilecegin bir makine maraton.
AKşamm ateşinizi dikkate almayın. Beni de yanıltmıştı.Canım böyle durumlarda düzenli takip etmen en doğrusu hiç değilse yanılma ihtimalimiz çok olmazpozitifbiri bu arada akşam atesim 36.3 çıktı neler oluyor
Hayır bebişko :)Akşam ölçüm yapılıyor mu
aaaa ne bu üstündeki ölü toprağını at bakam. Benim 9. gün negatifti 10. gün silikti ne çabuk unuttunuz ayolGunaydın bebısleeer9 gun gectı yumurtlamadan ve yıne negatıf artık umudum kalmadı malesef.bıda yapmam test zaten çarsamba persembe adet olcam.bu ay cok umutluydum ya herseyı uyguladm oysakı.Mıllet nasıl hemen ılk aydan tak dıye hamıle kalıyor arkadas allah allah şaşıp kalıyorum valla ya melegim can T TASUU @savascii @Mervenur277 ve dıger arkadaslarım
Valla ben de gördüm sanki kııızzzzHayırlı sabahlar, bende yaptım test ilk t dakika içerisinde göründü hafif bir gölge ama bilmiyorum emin olamadım sizlerin burada yaşadıklarından sonra, artık batın geçmesini bekleyeceğimpozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Mervenur277 melisaa93 ekimm24 Safransari @savascii @Deepblues imagination forever @Veziir @Cey1an @Bir hayale yolculuk @bebekheyecani ve diğer canım kızlar...
Hadi bakalım başlasın şaşı bak şaşı görfiltre bekliyorum en afillisindennn
Ateş son günlerde düşünce ben de adet bekliyordum hatırlarsan iki gün sonra 36.9 olduyduAteş düşüşte bakalım yerleşme düşüşü mü göreceğizumut dünyası
Canım ben o uygulamayı bilmiyorum ama sen kendi adet döngünü biliyosan uygulamayı bosver bence 20aralık regl baslangıcı demıssın varmı bi belirtin falanGunaydinnn kizlar pozitif gorenleri teprik ediyorum cok sevindimm insallah saglikli hayirli bir gebelik gecirirsiniz dun dikkatimi cekti sorucaktim ama misafirim vardi soramadim pepapp uygulamasini kullaniyorum 30_31 gunde adet goruyorum 20 kasim regl gunu 7 aralikda uzayan kalim seffaf akinti gordum hesaplamalarima gire 14 gun ekledim ve 20 aralik gibi regl baslangici ama suan pepapp uygulamasina gore daha 4 gun var uygulamami hatali anlam veremedim yardimci olurmusunuz
Kasiklarimda ve alt karnima ani sancilar giriyir goguslerim bianda sisti ve cok aciyor normalde adete yakin olirdu ama bu derece olmazdiCanım ben o uygulamayı bilmiyorum ama sen kendi adet döngünü biliyosan uygulamayı bosver bence 20aralık regl baslangıcı demıssın varmı bi belirtin falan
Canoooo ben de görüyorum inşallah bebişin seninledirHayırlı sabahlar, bende yaptım test ilk t dakika içerisinde göründü hafif bir gölge ama bilmiyorum emin olamadım sizlerin burada yaşadıklarından sonra, artık batın geçmesini bekleyeceğim
pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Mervenur277 melisaa93 ekimm24 Safransari @savascii @Deepblues imagination forever @Veziir @Cey1an @Bir hayale yolculuk @bebekheyecani ve diğer canım kızlar...
Aklıma ne geldı bence 50 tl teste vercegıne gıt ozelde bır hcg testı ver garantı olsun.hemde bır saat ıcınde sonuc cıkıyorHayırlı sabahlar, bende yaptım test ilk t dakika içerisinde göründü hafif bir gölge ama bilmiyorum emin olamadım sizlerin burada yaşadıklarından sonra, artık batın geçmesini bekleyeceğim
pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Mervenur277 melisaa93 ekimm24 Safransari @savascii @Deepblues imagination forever @Veziir @Cey1an @Bir hayale yolculuk @bebekheyecani ve diğer canım kızlar...
Testte yaptim canim. Negatif.Kapak çizgisinin altında değil gün doğmadan neler doğar
Yaaa hayirli olsunnnn saglikla hayirlarla gelsinnnnKızlar sonuc çıkmıs sımdi baktımdasanırım artık tescillendi
Canım görüyorum ben t de gölge var sonradan pembelesti mi? Ay inşallah seni de hamislerimizin yanına göndeririz çok mutlu olurum kuzum,Hayırlı sabahlar, bende yaptım test ilk t dakika içerisinde göründü hafif bir gölge ama bilmiyorum emin olamadım sizlerin burada yaşadıklarından sonra, artık batın geçmesini bekleyeceğim
Hayırlısı olsun canım ocak ayı uğur getirsin ins.Testte yaptim canim. Negatif.
Ay maşaAllahKızlar sonuc çıkmıs sımdi baktımdasanırım artık tescillendi
Maşallah canım saglıkla ilerlesin inşallahKızlar sonuc çıkmıs sımdi baktımdasanırım artık tescillendi
Son iki resimde hafif bir gölge var gibi inşallah yanılma olmaz. Bir kaç güne yine yap olmadı emin olalım öyle sevinelim canım.Hayırlı sabahlar, bende yaptım test ilk t dakika içerisinde göründü hafif bir gölge ama bilmiyorum emin olamadım sizlerin burada yaşadıklarından sonra, artık batın geçmesini bekleyeceğim
Bende gölgeyi görüyorum İnşAllah gitgide koyulaşır sağlıklı gebeliğin olurHayırlı sabahlar, bende yaptım test ilk t dakika içerisinde göründü hafif bir gölge ama bilmiyorum emin olamadım sizlerin burada yaşadıklarından sonra, artık batın geçmesini bekleyeceğim
Kuzum 1500 altı keseyi göremez haftaya giderse hem keseyi hem bebişi görürAy maşaAllahbugün doktora gitsen keseyi görebilirsin
Bu testi cuma günü verdi şimdiye 3000e yaklaşmıştırKuzum 1500 altı keseyi göremez haftaya giderse hem keseyi hem bebişi görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?