• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var kasıklarım aşırı derecede batma var muhtemelen bugün yumurtlama oldu takip etmiyorum ovulasyon la fln dün akşam üstü değerlendirdik bugün yumurtlamaysa eğer yarın değerlendirsek olur mu eşim rahatsız uyuyor şu anda ne yapsam bilemedim yardım edin ya dünkü ilişki ile bugünü kaçırmış olur muyum yarın yapsam çok mu geç olur muhtemelen yarın gece olacak sizce elimde bir tane ovülasyon testi var birazdan onu yapsam yumurtlama olduğunu anlar mıyım? Sancım çok fazla🤔🤔❤️

Ya ne güzel bir haber bu evet pozitif inşallah cnm yarın birdaha test yap yada kan ver gözün aydın çok sevindim 🙏🏻🥰
Perşembe günü verebilirim en erken sağlık ocağı yıkıldı şimdi konteyner de hizmet veriyor kan alma günleri var onların. Yakındaki hastanelerde kadın doğum yok diye kan almıyor namussuzlar

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var kasıklarım aşırı derecede batma var muhtemelen bugün yumurtlama oldu takip etmiyorum ovulasyon la fln dün akşam üstü değerlendirdik bugün yumurtlamaysa eğer yarın değerlendirsek olur mu eşim rahatsız uyuyor şu anda ne yapsam bilemedim yardım edin ya dünkü ilişki ile bugünü kaçırmış olur muyum yarın yapsam çok mu geç olur muhtemelen yarın gece olacak sizce elimde bir tane ovülasyon testi var birazdan onu yapsam yumurtlama olduğunu anlar mıyım? Sancım çok fazla🤔🤔❤️
Olur canım benim öyle tutmuştu

Bencede 😊 29 ocak catlatma ıgnesi oldu 22.00 da.31 ocak da aşılama olmustum.en erken ne zaman testte cıkar sence canım
12.gunde cnm bebek tamamen yerleşmiş oluyor silikte olsa illaki çıkar çatlama günün belli çünkü inşaallah bebeğin seninledir 🙏🏻

Cnm lütfen takılma yumurtlamadan 2 gün önceki ilişkilerde hamilen kalan oldu bizler takip edip tam o günde yaptık ve olmadı illa Ogün olacak diye kendini strese sokma dogsl akışına bırak bende buay bıraktım canımız istedikçe sadece ilişki yaşadım takip etmedim rabbim ol derse olcak catlıyorsa zaten catlamadan önce içerdeki sprem önemli çatlama sonrası pekte bir önemi kalmıyor varsa içerde zaten çoktan karşılaşmıştır şimdi yapsanda boş eşinde rahatsız miş bak bebek hiç ummadığın anca gelecek inan buna🙏🏻

Perşembe günü verebilirim en erken sağlık ocağı yıkıldı şimdi konteyner de hizmet veriyor kan alma günleri var onların. Yakındaki hastanelerde kadın doğum yok diye kan almıyor namussuzlar
Olsun bekle zaten erken öğrenince hiçte iyi olmuyor cnm biraz daha değer yükselmiş olur sen hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun bu arada

Benim esimde inanmamişti hatta ikinci testi yaptm kanda gorene kadar inanmam demişti💙tebrikler ekim annesi oldun cnim💙
Hadi inşallah canım ya ben bu markanın testinden bir sürü yaptım hem negatif çıkmıştı ilk defa pozitif çıkardı inşallah bozuk değildir. Keseyi görmeden benim bile inanasım gelmiyor birde çatlamanın 10. Günü böyle çıktı.

Cnm lütfen takılma yumurtlamadan 2 gün önceki ilişkilerde hamilen kalan oldu bizler takip edip tam o günde yaptık ve olmadı illa Ogün olacak diye kendini strese sokma dogsl akışına bırak bende buay bıraktım canımız istedikçe sadece ilişki yaşadım takip etmedim rabbim ol derse olcak catlıyorsa zaten catlamadan önce içerdeki sprem önemli çatlama sonrası pekte bir önemi kalmıyor varsa içerde zaten çoktan karşılaşmıştır şimdi yapsanda boş eşinde rahatsız miş bak bebek hiç ummadığın anca gelecek inan buna🙏🏻
Haklısın canm Allah razı olsun hepinizden bügüne kadar yumurtlama günü yaptık ta noldu sanki olmayınca olmuyo demekki hayırlısı olsun hepimiz için akişina bırakmaya çalıştıkça minicik bi sızlama yanma bile acaba mı dedirtiyor insana bakalım hayırlısı ❤️

Hadi inşallah eşimde inansa keşke inanamadı bir türlü garibim
Benim esimde inanmamişti hatta ikinci testi yaptm kanda gorene kadar inanmam demişti💙tebrikler ekim annesi oldun cnim
Hadi inşallah canım ya ben bu markanın testinden bir sürü yaptım hem negatif çıkmıştı ilk defa pozitif çıkardı inşallah bozuk değildir. Keseyi görmeden benim bile inanasım gelmiyor birde çatlamanın 10. Günü böyle çıktı.
Maşallah canim hangi test bu🌸

Bebek 7.gun ve 10 günde tam yerleşiyor 12.gune kadar idrara geçiyor cnm demekki senin minnosta 7.gunde yerleşmiş ve 10.gunde idrara geçmiş hcg

İnşallah ya bu ay saldım zevke göre yaptım ama az çok anlıyorum yumurtlama olduğunu kasık sancılarımdan hayırlısı olsun bebeğim olsun ❤️❤️ 5 6 aydır deniyoruz ümütsizim bu ay ama iyi düşüneyim iyi olsun ❤️
Çatlama günü ateş yüksek olur genelde hani grip olunca yükselir ya öyle sonraki gün düşer bir anda kasıkta elektrik çarpması gibi batmalar olur akıntı da yoğun olur ben böyle anlıyorum artık ha ısı adete 4 5 gün kala yükselmeye başlarsa bir ihtimal hamile olabilirsin

Haklısın canm Allah razı olsun hepinizden bügüne kadar yumurtlama günü yaptık ta noldu sanki olmayınca olmuyo demekki hayırlısı olsun hepimiz için akişina bırakmaya çalıştıkça minicik bi sızlama yanma bile acaba mı dedirtiyor insana bakalım hayırlısı ❤️
Aynen öyle vallahi cnm kendimizi kandiriryoruz bile bile malesef bende de oluyor cnm benmde ya bugün catlamistir yada yarın catlycak ister istemez yaşıyoruz belirtilerini benm göğüs sizlamaya basladımı en çokta ordan anlıyorum catladigini ve ateşin yükselmesinden mesela bugün catlasada catlamasada yarın ilişki yasamiycaz bugün iki defa istedik sabah ve öğleden sonra oldu tamamen kendiliğinden yani hatta deneme yaptığımızdaan beri isteksiz yaptığımızı fark ettik hayırlısı olsun bu ay hemen hemen aynı oldu sanırım ikimizin ki inşallah bu ayda bize uğurlu gelir🥰🤲

Eklentiler

• 17392223502236898055434690779862.webp
    17392223502236898055434690779862.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 27
Ellerim titriyor heyecandan ilk idrar bile değildi akşam üzeri yaptım
Şuan seni okdar iyi anlıyorum ki bende iş yerinde aksam yapmıştım idrar filan beklememistim damlar damlamaz giderken belirli verdi ve ben şok olmuştum ellerim tirtir titredi 5 tane daha yapmıştım üstüne aynı böyleydi ertesi günde hastanede kan vermiştim doktor 3.hafta 4 günlük demisti hiç unutmuyorum o anı ☺️

Back