• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Çatlama günü ateş yüksek olur genelde hani grip olunca yükselir ya öyle sonraki gün düşer bir anda kasıkta elektrik çarpması gibi batmalar olur akıntı da yoğun olur ben böyle anlıyorum artık ha ısı adete 4 5 gün kala yükselmeye başlarsa bir ihtimal hamile olabilirsin
Yani kasık ağrısı olduğu gün çatlama mı diyosun canm ısıdan çok anlamıyorum ben ya ölçmüyorum ama bügün çok sıcaklanıyorum nedense ve aşırı derece de kasıkda dolgunluk ve yanma hissediyorum bugün ❤️ senin yumurtlamadan önceki günde mi gebelik olmuştu günü önemli değil yani❤️❤️

Aynen öyle vallahi cnm kendimizi kandiriryoruz bile bile malesef bende de oluyor cnm benmde ya bugün catlamistir yada yarın catlycak ister istemez yaşıyoruz belirtilerini benm göğüs sizlamaya basladımı en çokta ordan anlıyorum catladigini ve ateşin yükselmesinden mesela bugün catlasada catlamasada yarın ilişki yasamiycaz bugün iki defa istedik sabah ve öğleden sonra oldu tamamen kendiliğinden yani hatta deneme yaptığımızdaan beri isteksiz yaptığımızı fark ettik hayırlısı olsun bu ay hemen hemen aynı oldu sanırım ikimizin ki inşallah bu ayda bize uğurlu gelir🥰🤲
İnşallah ya ikimizin de saldığı bı ay oldu canm senin ilişkiden sonra uyguladığın bi yöntem var mı ?

Şuan seni okdar iyi anlıyorum ki bende iş yerinde aksam yapmıştım idrar filan beklememistim damlar damlamaz giderken belirli verdi ve ben şok olmuştum ellerim tirtir titredi 5 tane daha yapmıştım üstüne aynı böyleydi ertesi günde hastanede kan vermiştim doktor 3.hafta 4 günlük demisti hiç unutmuyorum o anı ☺️
Ben kan vermedim daha ilk gebeliğimde de veremedim deprem bölgesi sorunsalı yeni hastanenin açılmasını bekledik mecbur 10 gün geçmiş oldum direk kese ve kalp atışı gördük ama küçük dedi daha bir hafta sonra net gördük ama nasibi yokmuş onun dünyada inşallah bu defa sağlıkla doğacak minnoşum 😂😂

Şuan seni okdar iyi anlıyorum ki bende iş yerinde aksam yapmıştım idrar filan beklememistim damlar damlamaz giderken belirli verdi ve ben şok olmuştum ellerim tirtir titredi 5 tane daha yapmıştım üstüne aynı böyleydi ertesi günde hastanede kan vermiştim doktor 3.hafta 4 günlük demisti hiç unutmuyorum o anı ☺️
Senin bat ne zamandı var mı belirti

Yani kasık ağrısı olduğu gün çatlama mı diyosun canm ısıdan çok anlamıyorum ben ya ölçmüyorum ama bügün çok sıcaklanıyorum nedense ve aşırı derece de kasıkda dolgunluk ve yanma hissediyorum bugün ❤️ senin yumurtlamadan önceki günde mi gebelik olmuştu günü önemli değil yani❤️❤️
Ölçmeye gerek yok sen ya çatladın yada üzeresin benim çatlama öncesi ve sonrası oldu. Bir önce ve sonra olunca zaten içerde sperm oluyor illa denk gelir ♥️

Eger doğruysa bu da ispatı olur inşallah bu gün yaptım akşam üzeri

Eklentiler

• IMG_20250210_222352.webp
    IMG_20250210_222352.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 50
Ölçmeye gerek yok sen ya çatladın yada üzeresin benim çatlama öncesi ve sonrası oldu. Bir önce ve sonra olunca zaten içerde sperm oluyor illa denk gelir ♥️
İnşallah canm çok iyi geldi söylediklerin Allah razı olsun inşallah bu ay müjdeli haberi alırım çok ihtiyacım var bu habere ❤️

Ben kan vermedim daha ilk gebeliğimde de veremedim deprem bölgesi sorunsalı yeni hastanenin açılmasını bekledik mecbur 10 gün geçmiş oldum direk kese ve kalp atışı gördük ama küçük dedi daha bir hafta sonra net gördük ama nasibi yokmuş onun dünyada inşallah bu defa sağlıkla doğacak minnoşum 😂😂
Kuzummmmm tebrik ederimmmm sonundaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin♥️♥️♥️♥️♥️

Back