Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle cnm rabbim zamanı geldiginde bizlerede nasip edicekBiz her ne kadar yumurtlama takip edip birliktelik yaşayip butun kurallara uysakta tibbi acidan hic bir problem yokken olmuyorsa belkide herseyin bi vakti saati var vaktin den önce cicek acmaz derler hic ummadigmz anda umarim çicekler açar hayatimzda Rabbimin izni ile zor bi sinav ama eminim hepimz sabrimizin meyvelerini yicez inşallah
Ay çok güzel maşallahBide Muhtemelen boşverme evresine geldiginiz icin kafaniz rahatken olmuş biz cok yipratiyoruz kendimizi bi salsak kndimizi başka seylere versek ztn vuctta rahatlyck Saglicakla kucagina al canim bizede dua et Hayirli olsunÇok teşekkür ederim canım. Adet gecikmesi ve göğüs ucu hassasiyeti oldu. Evet gecikince kan verdim. 1 yıldır istiyorduk. Rahim filmi çektirdim, hormon testi verdim, eşim test verdi her şey normal dedi. Adet düzenli. Yine de olmadı sonra letu kullandım birkaç ay olmadı, daha üst aşamaya geçmek istiyoruz dedik gonal f kullandım bir ay çatlatma iğnesi falan yine olmadı. 2 ay önce aşılama denedik tutmadı. Geçen ay tüp bebek fiyat almak için doktora bile gittik. Bu ay artık dedim ne iğne ne ilaç kullanıcam dinlenicem bu ay. Bu ay kendiliğinden bişey kullanmadan oldu şoktayım o kadar şey denemiştik. Gerçekten herşeyin vakti zamanı varmış o vakit gelince kendiliğinden oluyor
Sanki bugün daha belirgin olmuş cnmKizlar testim koyulaşmiş mi
Ne kadar zamandr deniyorsun kuzum benim uzun zaman oldugu icin ben artik tedaviye baslamayi dusunyrm bu aydan sonra Hayirlisi olsnÇok teşekkür ederim ben de farkındayım psikolojik olduğumunun inşallah bu ay gebelik haberinizi verirsiniz sizde
Hayır canım 22 ocak yaptım. Bu ovu testi değil. Gebelik testiBugunmu başladin canim yapmaya
Ah kiyamam sanaa. Konu komsu falan da yoktur. Simdiki binalarda komsuluk yok zaten. Aslinda en iyisi yalnizlik ama bence. Cik yürüyüş yap üstünü kalın giyin açık havada bi yürüyüş yolunda biraz yürü iyi gelir. Veya bir magaza falan gez. Kendine eziyet etme de stres yaparak ne yaparsan yap.Yok regl belirtim yok sadece çok akıntım var iki gündür bir de ara ara kasık batması oluyor çok ayakta falan kalınca. Arkadaşım yok burda ailemden çok uzağa gelim geldim ben
Evet rahat olmak önemli. Teşekkür ediyorum canım layığıyla anne-baba olmayı yerine getirebilecek, gönülden isteyen herkese Allah nasip etsin inşallahAy çok güzel maşallahBide Muhtemelen boşverme evresine geldiginiz icin kafaniz rahatken olmuş biz cok yipratiyoruz kendimizi bi salsak kndimizi başka seylere versek ztn vuctta rahatlyck Saglicakla kucagina al canim bizede dua et Hayirli olsun
Teşekkür eserimama çatlama tarihim belli zaten adet olmayı bekliyorumAh kiyamam sanaa. Konu komsu falan da yoktur. Simdiki binalarda komsuluk yok zaten. Aslinda en iyisi yalnizlik ama bence. Cik yürüyüş yap üstünü kalın giyin açık havada bi yürüyüş yolunda biraz yürü iyi gelir. Veya bir magaza falan gez. Kendine eziyet etme de stres yaparak ne yaparsan yap.
Belki tutunuyordur canim hic belli olmaz
Teşekkür eserimama çatlama tarihim belli zaten adet olmayı bebekliyorum
Canim tiroid gebelik düşünmeye baslayinca kontrol sltina alinmasi gereken bir deger. Ben tiroid icin ilac kullaniyorum. Cok yüksek degil benim ama dr 2 seviyesinin altinda tutalim gebelik icon demisti. Sen ilac kullaniyor musunKızlar tiroidle ilgili bir sıkıntısı olan var mı acaba bende haşimato var gebelikle ilgili sorun oluşuyor mu
Selam canim hosgeldin hadi bakalim sende ilk aydan bebisi tutturan sanslilardan olursun umarim. Hic muayene fln oldun muKızlar merhaba, ilk kez üye oldum bebiş düşünmeye başladığımız için aklıma direk burası geldii :') 27 yaşındayım 2 bucuk senelik evliyim şimdiye kadar korunuyorduk. bugün yarın regl olacağım ve bu reglimden sonra denemek istiyorum. İnşallah hayırlısıyla, sağlıkla ve gönlümüzce olur
Benimki oynuyor sürekli bi 5 oluyor bi 2 oluyor. Doktor gebeliğe engel olacak bi durum yok ne zaman hamile kalırsan ilaç kullanmaya başlarız dedi ama aklıma takıldı yine de şu an ilaç kullanmıyorum vermedi yaniCanim tiroid gebelik düşünmeye baslayinca kontrol sltina alinmasi gereken bir deger. Ben tiroid icin ilac kullaniyorum. Cok yüksek degil benim ama dr 2 seviyesinin altinda tutalim gebelik icon demisti. Sen ilac kullaniyor musun
Aynen öyle canim. Bebisleri dünyaya getirmek icin bizler birer aracıyız. Allahım nasip edecek bizde dünyaya getirip bakip büyüteceğiz. Elbet bir zamani var aslinda bunu hepimiz de cok iyi biliyoruz ama iste denemeler yaparken insan sabırsızlanıyor. Bir an önce olsun bebegimizi kucagimiza alalim istiyor. Bunlar da cok normal insani şeyler.Biz her ne kadar yumurtlama takip edip birliktelik yaşayip butun kurallara uysakta tibbi acidan hic bir problem yokken olmuyorsa belkide herseyin bi vakti saati var vaktin den önce cicek acmaz derler hic ummadigmz anda umarim çicekler açar hayatimzda Rabbimin izni ile zor bi sinav ama eminim hepimz sabrimizin meyvelerini yicez inşallah
Canim hasimato durumu varsa ozellikle , ilac kullanman gerekir diye biliyorum.Benimki oynuyor sürekli bi 5 oluyor bi 2 oluyor. Doktor gebeliğe engel olacak bi durum yok ne zaman hamile kalırsan ilaç kullanmaya başlarız dedi ama aklıma takıldı yine de şu an ilaç kullanmıyorum vermedi yani
Çok tebrik ederim saglikla güzellikle büyüsün inşallah bebisiniz bizlere de bol bol dua et olur muuuKızlar dün verdiğim sonucum beta 371 çıkmışşş