• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-19-06-12-38-045_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    Screenshot_2022-12-19-06-12-38-045_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 76
Canım daha iyiyim şükürler olsun teşekkür ederim yavaş yavaş gözüm açılıyor ama hala ateşim normal kendi seyrinde değil
Daha iyi olacaksın inşallah, anneler hep güçlü olur ;)
Discard nasıl ediliyor canım
Ff de ateş girdiğin yerin hemen altında temperature discarded seçeneği var onu isaretliyorsunisaretliyorsun

Daha iyi olacaksın inşallah, anneler hep güçlü olur ;)

Ff de ateş girdiğin yerin hemen altında temperature discarded seçeneği var onu isaretliyorsunisaretliyorsun
Desteğin için çok teşekkür ederim canım benim ❤️ zaten bana hep evladım güç verdi nasıl oluyor bilmiyorum ama başarıyorum. Hallettim dünkü ateşi discarded yaptım bugün ateşim şükür normale döndü😇

İnşallah hasta olmaz gönlünüzü ferah tutun. Analık işte önceliğiniz o insan kendinden önce evladını düşünüyor😊 benim işim de rahat olduğu için sıkıntı yaşamadım dinlenebildim eşimle aynı iş zaten rahatız ikimizde yatabildik şansımız oydu ama hem hasta olup hem çalışmak zorunda kalmak birde çocuk varsa onun ihtiyaçları tabi öyle olunca dinlenmek gerçekten zor olur. Ama umarım en kısa zamanda toparlarsınız💕 c vitamini hapı içmiştim bide karamürver özü onlarda iyi gelmişti bide pekmez de yiyordum bir kaşık gücüm yerine geliyordu deneyebilirsiniz😊
Öncelikle desteğin için çok ama çok teşekkür ederim canım benim. Zaten kullandığım vitaminim vardı Mfk nın. Sanırım o hızlı şekilde toparlanmama yardımcı oldu oluyor inşallah 🤲🏻 Allah yaşatmasın bir daha kimseyecok zor gerçekten

Gunaydın bebısleeer🌸9 gun gectı yumurtlamadan ve yıne negatıf artık umudum kalmadı malesef.bıda yapmam test zaten çarsamba persembe adet olcam.bu ay cok umutluydum ya herseyı uyguladm oysakı.Mıllet nasıl hemen ılk aydan tak dıye hamıle kalıyor arkadas allah allah şaşıp kalıyorum valla ya melegim can melegim can T TASUU savascii savascii Mervenur277 Mervenur277 ve dıger arkadaslarım🌸

Eklentiler

• B8A069A8-4938-4DC4-81E2-64034055BB8D.jpeg
    B8A069A8-4938-4DC4-81E2-64034055BB8D.jpeg
    24,6 KB · Görüntüleme: 79
Gunaydın bebısleeer🌸9 gun gectı yumurtlamadan ve yıne negatıf artık umudum kalmadı malesef.bıda yapmam test zaten çarsamba persembe adet olcam.bu ay cok umutluydum ya herseyı uyguladm oysakı.Mıllet nasıl hemen ılk aydan tak dıye hamıle kalıyor arkadas allah allah şaşıp kalıyorum valla ya melegim can melegim can T TASUU savascii savascii Mervenur277 Mervenur277 ve dıger arkadaslarım🌸
Balım 9. Günde testte gözükmüyor en erken 10. Günde gözüküyor ve 20 hcg ile bak sana atayım 20 hcg nin nasıl gözüktüğünü 9. Gün negatifti testim sen niye bu kadar erken test yaptın dayanamadın ya 🤦
İlk resim 10. Gün
İkinci resim 11. Gün 20 hcg

Eklentiler

• IMG_20220909_064926.jpg
    IMG_20220909_064926.jpg
    105 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20220908_081108.jpg
    IMG_20220908_081108.jpg
    104,5 KB · Görüntüleme: 90
Daha varmış kuzum bekle bugün çıkmaz yarın çıkar 10 12 gün geçsin bakalım ateşin düştümü ölçmedin mi

Balım 9. Günde testte gözükmüyor en erken 10. Günde gözüküyor ve 20 hcg ile bak sana atayım 20 hcg nin nasıl gözüktüğünü 9. Gün negatifti testim sen niye bu kadar erken test yaptın dayanamadın ya 🤦
İlk resim 10. Gün
İkinci resim 11. Gün 20 hcg
Dün predıctor da yaptm negatıf cıkınca umudum kalmadı,adetım cok yaklastı ya ondan erken yaptım.her sabah moralım bozuluyor yapmayacagım artık.ne diyim sağol kuzucum inşallah dedıgın gıbı olur persembe adet olmam💕💕💕

Dün predıctor da yaptm negatıf cıkınca umudum kalmadı,adetım cok yaklastı ya ondan erken yaptım.her sabah moralım bozuluyor yapmayacagım artık.ne diyim sağol kuzucum inşallah dedıgın gıbı olur persembe adet olmam💕💕💕
Canım çatlamadan sonra diye sayıyorsun demi? Yarında test yap yine negatif çıkarsa karalar bağlıyalım ama bugüna dikkate alma

Yok düşmedi bitanem ateşim.hayırlısı bakalım artık.🌸💕zaten çarsamba yada persembe adet olcam bekleyım artık
Bende öyle perşembe felan olmazsam haftasınuna mutlaka olmam lazım ama test yapmadım beklicem artık almıyorun alırsam yaparım çünkü benim ateş de 36.6 bugün

Eklentiler

• 20221219_074147.jpg
    20221219_074147.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 88
  • 20221219_074101.jpg
    20221219_074101.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 81
  • 20221219_074130.jpg
    20221219_074130.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 79
  • 20221219_074120.jpg
    20221219_074120.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 84
Canım çatlamadan sonra diye sayıyorsun demi? Yarında test yap yine negatif çıkarsa karalar bağlıyalım ama bugüna dikkate alma
Ayın 8 iyle 11 i arasındakı ovu testlerım kuzum.hafıf sılıklesmeye basladıgı gunu baz almıstım 10 unu.11 ını baz alırsam çarsambayı beklemem lazım ki zaten perşembe adet günüm 🥲genelde bır gun oncesınden cok hafıf leke gelır.gun kalmadı.ama hayırlısı dıyorum vardır bır hayır.🌸😘iyi işler hepımıze guzel bır hafta olsun💕

Eklentiler

• 5F93D4D2-A981-4849-9F59-739A89DAFB39.jpeg
    5F93D4D2-A981-4849-9F59-739A89DAFB39.jpeg
    93,7 KB · Görüntüleme: 66
Hayırlı sabahlar, bende yaptım test ilk t dakika içerisinde göründü hafif bir gölge ama bilmiyorum emin olamadım sizlerin burada yaşadıklarından sonra, artık batın geçmesini bekleyeceğim 🤲
pozitifbiri pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss fnd_50 fnd_50 Mervenur277 Mervenur277 melisaa93 melisaa93 ekimm24 ekimm24 Safransari Safransari savascii savascii @Deepblues imagination forever imagination forever Veziir Veziir Cey1an Cey1an Bir hayale yolculuk Bir hayale yolculuk bebekheyecani bebekheyecani ve diğer canım kızlar...
Hadi bakalım başlasın şaşı bak şaşı gör 🤪🤪🤪filtre bekliyorum en afillisindennn
Filtreye gerek yok bebegim ben gölge görüyorummmm ♥️♥️

Hayırlı sabahlar, bende yaptım test ilk t dakika içerisinde göründü hafif bir gölge ama bilmiyorum emin olamadım sizlerin burada yaşadıklarından sonra, artık batın geçmesini bekleyeceğim 🤲
pozitifbiri pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss fnd_50 fnd_50 Mervenur277 Mervenur277 melisaa93 melisaa93 ekimm24 ekimm24 Safransari Safransari savascii savascii @Deepblues imagination forever imagination forever Veziir Veziir Cey1an Cey1an Bir hayale yolculuk Bir hayale yolculuk bebekheyecani bebekheyecani ve diğer canım kızlar...
Ayy gunaydın askm bende gordum golgeyı gerek yok fıltreye😊erken gebelık testı alda yap bugun ya predıctoru varsa onda kesın cıkar ınsallahhhhh dogrudur bu tes💕💕

Kız filtreye ne hacet bebito el sallıyor el 😍😍😍 oy maşallah

Back