• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Evet ben çoook titiz bir ev hanımı değilim hatta fazla üşengecimdir. Bana bile 6 sene gitti Marathon. Canavar gibiydi rahmetli 😂 ama ata biner gibi kullandım desem yeridir 😂

AKşamm ateşinizi dikkate almayın. Beni de yanıltmıştı.

Hayır bebişko :)

aaaa ne bu üstündeki ölü toprağını at bakam. Benim 9. gün negatifti 10. gün silikti ne çabuk unuttunuz ayol 😂)

Valla ben de gördüm sanki kııızzzz 😍😍😍

Ateş son günlerde düşünce ben de adet bekliyordum hatırlarsan iki gün sonra 36.9 olduydu :KK70:
Evet yanılttı maalesef 36.5 çıktı

Bu testi cuma günü verdi şimdiye 3000e yaklaşmıştır ☺️
Ama bıseyı merak edıyorum ben hcg değeri yuksek gibi geldi bana ılk korunmasız 24 kasım oldu ordan bıle hesaplayınca kan verdıgımde 3 hafta olmus oluyor bu hcg ye göre 4-5 dıyor anlamadım 🤩 bilen yorumlayabılır mi aceppp😍🙈

Hayırlı sabahlar, bende yaptım test ilk t dakika içerisinde göründü hafif bir gölge ama bilmiyorum emin olamadım sizlerin burada yaşadıklarından sonra, artık batın geçmesini bekleyeceğim 🤲
@pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss fnd_50 fnd_50 Mervenur277 Mervenur277 melisaa93 melisaa93 ekimm24 ekimm24 @Safransari @savascii @Deepblues @imagination forever @Veziir @Cey1an Bir hayale yolculuk Bir hayale yolculuk bebekheyecani bebekheyecani ve diğer canım kızlar...
Hadi bakalım başlasın şaşı bak şaşı gör 🤪🤪🤪filtre bekliyorum en afillisindennn

Ben görüyorum kuzum 😍

Ama bıseyı merak edıyorum ben hcg değeri yuksek gibi geldi bana ılk korunmasız 24 kasım oldu ordan bıle hesaplayınca kan verdıgımde 3 hafta olmus oluyor bu hcg ye göre 4-5 dıyor anlamadım 🤩 bilen yorumlayabılır mi aceppp😍🙈
Normal kuzum 24 aralık da 5. Haftanda olacaksın yüksek degil yani bitanem çok çok güzel maşallah 🥰🥰

Hayırlı sabahlar, bende yaptım test ilk t dakika içerisinde göründü hafif bir gölge ama bilmiyorum emin olamadım sizlerin burada yaşadıklarından sonra, artık batın geçmesini bekleyeceğim 🤲
@pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss fnd_50 fnd_50 Mervenur277 Mervenur277 melisaa93 melisaa93 ekimm24 ekimm24 @Safransari @savascii @Deepblues @imagination forever @Veziir @Cey1an Bir hayale yolculuk Bir hayale yolculuk bebekheyecani bebekheyecani ve diğer canım kızlar...
Hadi bakalım başlasın şaşı bak şaşı gör 🤪🤪🤪filtre bekliyorum en afillisindennn
Hafif bir gölge var inşallah minicik bi kuzu el sallamiştır😍🤲

T TASUU Bu da benim testim sizce bu testler seviyor mu sevmiyor mu😅😅 çok su içerim normalde gece uyanıp içerim suyu kesince çıkıyor gece içmeyince

Eklentiler

• 20221219_084532.jpg
    20221219_084532.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 62
Back