Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Çok ama çok teşekkür ederim canım benim acayip salgın kime desem ya da sorsam neredeyse herkes olmuş bunu

Safransari ateş tablonu mu paylaştın son durumun ne bir şey kaçırdım mı bir atar mısın bana da
Canim bugün de lekelenmem devam etti.
Kanama tam anlamıyla başlayınca düşecek benim ateş sanırım.
Yerleşme kanamasına çok ihtimal vermiyorum, 3 gün olmaz onun lekelenmesi sanırım.
Yarın da doktor kontrolum var.

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-18-15-07-23-718_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 32
Canım ateşin yükselmesi bir umut. Yarınki ateş çok önemli mutlaka ölç. Doktor kontrolü, ateş ve test yaparsan da beni mutlaka etiketle inşallah gönlüne göre olur

Canım ateşin yükselmesi bir umut. Yarınki ateş çok önemli mutlaka ölç. Doktor kontrolü, ateş ve test yaparsan da beni mutlaka etiketle inşallah gönlüne göre olur
Canim ayarın sabah ateş olcecegim eğer yüksek yada sabit çıkarsa test yapacağım evde.
Doktor kontrolum oglen 1 de.
Reglimin 4. Günü geldim deyince kan testi yapmayacak direk klomen verecek yine çünkü.
Geçen ay öyle yapmıştı.

Ben 25 gunde bır adet oluyorum.normalde11. Gun yumurtlamam gerekırken 14. Gun yumurtlama oldu.ondan sordum sızınkı ne zaman dıye.sızınkı yarın kan versenız varsa cıkar
Sabah bir test daha yapicam ama hastaneye suan tek gitme imkanim yok esimde yanimda degil malesef insallah biraz bekliyim ama rabbim isteyen herkese sizlerle birlikte banada nasip etsin

Teşekkür ederiz haber verdiğin için Biraz üzüldüm ama hala nefes alabiliyorsak umut var demektir herşeyin bir çaresi var bu dünyada
Merhaba kızlar bugün döngümün 48.günü cuma günü ameliyat oldum ondan 2 gün önce 44.günde beta baktırdım bir şey var mı bilmiyorum ama hiç bu kadar gecikmezdi varsa da anestezi ile bir şey olur mu korkusu yaşıyorum tekrar beta vermek için kaç gün daha beklemeliyim zaten 52. güne kadar evdeyim iyileşme süreci için ama içim içimi kemiriyor bakalım bekliyorum

Tamam canım benim mutlaka beni de haber et inşallah güzel hatırlı haberler alırız

Ama bol sıvı alımı ve dinlenmek tek ilacı alabiliyorsanız rapor kesinlikle alın çünkü dinlenmeden geçmiyor kesinlikle.
Ya oğlum var 4.5 yaşında. O sürekli hastalanıyor anaokuluna gidiyordu oradan aldım kendi sınıfıma götürüp getiriyorum ben de okul öncesi öğretmeniyim. Sürekli hasta olduğu için o hasta olduğunda rapor almak önceliğim şimdi benden ona bulaştıysa birkaç güne çıkar zaten şimdi kendim için rapor alırsam bir de o zaman alırsam sıkıntı olabilir içim ee rahat etmez o yüzden idare etmeye çalışıyorum o hasta olunca bırakabileceğim kimse yok benim bakmam lazım. Eşim de askeri personel çok yoğun o çok izin alamıyor zaten. Bu yüzden ben fedakarlık yapmak durumunda kalıyorum. İnşallah o hasta olmasın tek temennim duam bu

İnşallah hasta olmaz gönlünüzü ferah tutun. Analık işte önceliğiniz o insan kendinden önce evladını düşünüyor benim işim de rahat olduğu için sıkıntı yaşamadım dinlenebildim eşimle aynı iş zaten rahatız ikimizde yatabildik şansımız oydu ama hem hasta olup hem çalışmak zorunda kalmak birde çocuk varsa onun ihtiyaçları tabi öyle olunca dinlenmek gerçekten zor olur. Ama umarım en kısa zamanda toparlarsınız c vitamini hapı içmiştim bide karamürver özü onlarda iyi gelmişti bide pekmez de yiyordum bir kaşık gücüm yerine geliyordu deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…