• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canim yumurtlamadansa catlama gördüğün günü degerlendirmek daha önemli. Yumurta artik spermle bulusmaya hazir oluyor catlama olunca. Dur bakalim daha sonucuna var hic belli olmaz
Ama işte spremlerde içerde kalıyor ya 2 3 gün ki benmki 14.günün gecesi catladı hissetim onu ogünde ilişki olmuştu bilemiyorum belki döllenme olmadı ama cok sık ilişkidede sprem kalitesi düşüyormuş oda yumurtayı zayıf oldugu için döllemezmiş hatta bugün biyerde okudum erkegin en kaliteli en sağlıklı spermi 2.5 ay sonra oluyormuş doktorların niye şimdi 1 yıl verdiklerini daha iyi anladım oğlumdada 11 ayda gün asırı ilişkiyle olmuştu ilk kürtaj oldugum gebeligimde 1denemyle olmuştu

Isında düştüyse belki ondan modun düşmüş olabilir canım olsun önümüzde ki ay değerlendirirsin
Yok cnm modum düşmedi gayet iyiyim cok takılmıyorum ben Allah nemzan nasip ederse sabırla beklerim ben yeterki hayırlı sağlıklı olsun bana diye bekliyorum sadece buay eşimin yaşadıgı durumdan ötürü bu ay fazla olsun istemiştim hayırlısı olsun bakalım 🥰🙏🏻

Kuzum insallah benimde dün pikti diye düşünüyorum. Bugunde test yaptim. Ekliyorum alta. Bende zaten akintimdan anladim yumurtlamadayim heralde diye. İnşallah bu ay yakalamisimdir tüm sartlari 🙏
Ahhaha😂 hanginiz once verecek bakalim yeni torunu😂 yatagini da degistir bence her ihtimali düşünerek yatak secmek lazim. En iyisi duvara tam sıfır başlıklar varya onlar gibi. Ama onlar da kaba yaaa 😂 yada yere bi yatak atmak en iyisi ahhaha😂

Soldaki dün sagdaki bugun kuzum. Catlamis yada catlamak uzere diye yorumladim ben ama bilemedim de. Bir daha mi yapsam yoksa yarin mi yapsam acaba test. Bu geceyi de zaten degerlendircem. Test yapmaya gerek yok sanki. Bilemedimmmm😁
Bu sabah olctum atesimi uyku sersemi unuttum yaa kac ciktigini ahhaha😅 benim b12 nin ortamdan ayrılışı 🤦‍♀️😅 simdi benim ısım düştü dün bu yumurtlama demekti ısım yukselince catlama mi demek oluyor. Asla anlayamıyorum bu sicaklik konusunu
Ay yeni torun olayında gerçekten ondan sonra hamile kalırsam sıkıntı evet Kimin ne dediği umrumda değil ama yani böyle düşünebilirler özendi falan 🤣

Ben çok kötüyüm ya. artık ne hissedeceğimi şaşırdım. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Elimden hiçbir şey gelmiyor. Adet olmam gereken gün pazartesi günü beta değerim 59 çıkmıştı iki gün sonra çarşamba 192 oldu bugün ise 267. Bir düşünün bir de kimyasalım var acaba bu ay ne geçiriyorum. Nolur bir konuşun benimle çatlayacsğım. Mutlu olamıyorum bir türlü. Rabbimin vardır bir bildiği elbette ama. Bir anda bağlanıyorum ben hamile gibi olduğumu gördüğümde sonra çok üzülüyorum
Niye üzüyorsun kendini bu kadar canım artışın gayet güzel senin %30 dan fazla artmış bu güzel bir haber. İlla %60 artacak diye bir zorunluluk yok ki ne olur kendini bu kadar üzme yıpratma o daha tohum kadar ama senin hissettiğin herşeyi hissediyor şu anda oda seninle strese giriyor bunalıma giriyor yapma ne olur tadını çıkar. Benimde bir düşük birden çok kimyasalım var. Evet çok korkuyoruz ama iyi olmak zorundayız. Ne olur bu tatlı heyecanları kendine zehir etme. Elbet bir gün olacak. Şimdi olmuyorsa vardır Rabbimin bir bildiği.

Rabbim bidaha kayip yaşatmasin canim umatim hersey dilediğin gibi olur
Benimde 3 sene olck nerdeyse hic gebe kalamadim ben 😕
Amin canim aminn Allahım o duygulari kimseye yasatmasin. Tam umudun yesermisken bebeginin elini kolunu ultrasonda görüp ona baglanmisken onu kaybetmek ... ifade bile edemem cok acı bir sey.. Allahım evlatlarimiza saglikli uzun ömürler versin. Saglikla hamile kalip saglikla büyütelim.

Canim ben evlendikten sonra 2 sene düşünmedim bebis meselesini. Iste bende herkes gibi korunmayi biraktigimiz ay hamile kalcam saniyordum. Sonra korunmayi biraktik olmadi. Hastaneye gittim kontrol amacli. Gittigim dr sagolsun beni yönlendirdi hep. Evlilik yılın kurtariyor 1 yildir olmuyor diye not duseriz rahim filmini fln cektir dedi. O sekilde tüm tahlilleri verdik esimle. Bende pcos varmis onu soylediler iste. Sonra asilama fln da denedim.
Cok zor yollar bu yollar. Allahım evlat isteyen herkese aratmadan nasip etsin inşallah icinde de bana 🙏 insallah en kisa zamanda hamileyiiim yazmak nasip olsun bizlere.. alisverisler yapalim..

Sizde bir sıkıntı var miydi canim

Ama işte spremlerde içerde kalıyor ya 2 3 gün ki benmki 14.günün gecesi catladı hissetim onu ogünde ilişki olmuştu bilemiyorum belki döllenme olmadı ama cok sık ilişkidede sprem kalitesi düşüyormuş oda yumurtayı zayıf oldugu için döllemezmiş hatta bugün biyerde okudum erkegin en kaliteli en sağlıklı spermi 2.5 ay sonra oluyormuş doktorların niye şimdi 1 yıl verdiklerini daha iyi anladım oğlumdada 11 ayda gün asırı ilişkiyle olmuştu ilk kürtaj oldugum gebeligimde 1denemyle ololmuştu
Haklisin kuzum spermler icerde kaliyor ama ben asilama yaptirdigimda mesela yumurta catladiktan sonra özellikle iliski oneriyorlardi. Bende bilemiyorum ki. Hic belli olmaz canim dur bakalim daha regl olmadin ki. Nasil yani 2.5 ay sonra oluyormus 🤔

Haklisin kuzum spermler icerde kaliyor ama ben asilama yaptirdigimda mesela yumurta catladiktan sonra özellikle iliski oneriyorlardi. Bende bilemiyorum ki. Hic belli olmaz canim dur bakalim daha regl olmadin ki. Nasil yani 2.5 ay sonra oluyormus 🤔
Katılıyorum sana belli olmuyor benim çatlama gününden önceki gün ve sonraki günlerde ilişki olmuştu çatlama günü olmamıştı hamile olduğumda mesela

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-24-23-52-29-243_com.lollitech.connect.jpg
    Screenshot_2025-01-24-23-52-29-243_com.lollitech.connect.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 12
Yok cnm modum düşmedi gayet iyiyim cok takılmıyorum ben Allah nemzan nasip ederse sabırla beklerim ben yeterki hayırlı sağlıklı olsun bana diye bekliyorum sadece buay eşimin yaşadıgı durumdan ötürü bu ay fazla olsun istemiştim hayırlısı olsun bakalım 🥰🙏🏻
Regl oldun mu

Back