- 10 Ekim 2022
- 367
- 759
- 18
- 30
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #12.021
Canım benim 1 saat önce lavaboda peceteye cok minik bi kan degdi ve gitti acık bi renkti şaşırdım bi an bir damladan azdıBenimde ateş düşüşe geçti gibibakalım yarın test yapacağız hakkımızda hayırlısı
Kimler var yarın test partisinde
Canım hortumlu süpürge diğer ikisi var. Philips maraton için nette bi süre sonra çekim gücü düşüyor felan yazmışlar sende öyle bir sorun olmamış anladım kadarıyla teşekkür ederim canım
Bende bu ay akıntımi görmedim sanırım yumurtalıklarım bozuldu artık psikolojikmen bı bu eksikti yumurtlama olmicak falan düşüncesine girmiştim geç yumurtlama oldu ateş takibiyle anladım tabiki hiç belli olmuyor kuzuİnşallah canım ayın 6. Sında ölçmeye başlamıştım 36.4 çıktıgında ama ilaç kullandıgım için hamilelik aklımda yoktu bilseydim devam ederdim birde akımtıda görmedim ondan ümidim kırıldı
Bende hamile kaldığımda hamile olduğumu test olmadan çok emin olarak hissetmiştim. Sanki Allah içine o hissi tarifsizce veriyor. Ne güzel ikisi birlikte büyümüş oluyorlar. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah benimde ilk olacak inşallah çok aratmadan nasip olur.Bende bir sabah rüya gördüm uyandım büyük oğlum 13 aylıktı henüz ama acayip hissediyordum ve ihtimal vermiyordum.
Emzirdigim için adetlerim düzensizdi ve tek ilişki olmuştu ama içimdeki his durmuyordu kalktım hemen test almaya gittim ve çıkmıştı çok şaşırmıştım. Ve ilişkinin üstünden 11 gün geçmişti sadece Rabbim ol deyince oluyor. Mucize gibi birşey..
Amiin cümlemizin evladına Rabbim sağlık sıhhat hayırlı ömür versin , Allah razı olsun
Amin amin inşallaahh Allah razı olsun hala inanamiyorum inanınRabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah. Çok güzel duygular maşallah maşallah❤
Hadiii bakalımmm ballarrr yarın yeni bir haftaa güzel bir başlangıç olsun inşallaahhh görelimmm çift çizgilerriiiiBenimde ateş düşüşe geçti gibibakalım yarın test yapacağız hakkımızda hayırlısı
Kimler var yarın test partisinde
Benim akıntım oldu da böyle islaklık oldu canım şimdilerdede kremsi yapışkan akımtım var uzayan akımtım olmadı ama ondan olmadım galiba diyorum ateşten nasıl anladın geç yunurtladıgını bende yeni ölçmeye başladım da normal ateşimden yüksek çıkıyor iki gündürBende bu ay akıntımi görmedim sanırım yumurtalıklarım bozuldu artık psikolojikmen bı bu eksikti yumurtlama olmicak falan düşüncesine girmiştim geç yumurtlama oldu ateş takibiyle anladım tabiki hiç belli olmuyor kuzu
Sen gördün mü canım bebişiniHadiii bakalımmm ballarrr yarın yeni bir haftaa güzel bir başlangıç olsun inşallaahhh görelimmm çift çizgilerriiii
Benim 38 üstü çıkıyor hep ya dijitalle mi ölçüyorsun36.7 kuzum
Evet canım dijital ben yeni başladım anlamam ama kötü mü yüksek çıkmasıBenim 38 üstü çıkıyor hep ya dijitalle mi ölçüyorsun
Benim akıntım oldu da böyle islaklık oldu canım şimdilerdede kremsi yapışkan akımtım var uzayan akımtım olmadı ama ondan olmadım galiba diyorum ateşten nasıl anladın geç yunurtladıgını bende yeni ölçmeye başladım da normal ateşimden yüksek çıkıyor iki gündür
Anladım canım ben düzenli bakmadım o zaman benim şuan yüksek çıkmasının bi anlamı yokBen düzenli takip ettiğim için canım düşüş ve ardından yukselisten analdim ki uygulama da isaretledi geç yumurtlama diye düşükten sonra 3 gün yüksek görünce uygulama yumurtlama olmuş diyor
Eger degerlendırdıysen var bır anlamı atesın yuksek seyreder ve dusmezse hamılelık belırtısı.Anladım canım ben düzenli bakmadım o zaman benim şuan yüksek çıkmasının bi anlamı yok
Canım böyle durumlarda düzenli takip etmen en doğrusu hiç değilse yanılma ihtimalimiz çok olmazAnladım canım ben düzenli bakmadım o zaman benim şuan yüksek çıkmasının bi anlamı yok
Affedermiyim canım 1 boş 1 dolu ayyy agzından bal damlıyor ne güzel dedin öyle benim ateşim hiç 36.7 çıkmaz 35. Çıkar 36.4 çıkar fazlasını hiç görmedim şiddetli kasık agrısı çektim 3 gün o arada ölçtüm ateşimiEger degerlendırdıysen var bır anlamı atesın yuksek seyreder ve dusmezse hamılelık belırtısı.
Akşam ölçüm yapılıyor muCanım böyle durumlarda düzenli takip etmen en doğrusu hiç değilse yanılma ihtimalimiz çok olmazpozitifbiri bu arada akşam atesim 36.3 çıktı neler oluyor
Bilmiyorum ki canim bende yumurtlama zamani 38.9 oldu sonra 38 e düştü ama dil alti bu normal alindan 37 36.7 falanEvet canım dijital ben yeni başladım anlamam ama kötü mü yüksek çıkması
Akşam sadece sabahı tahmin etmek için yapıyoruz balım akşam ateisnden genelde 1 2 derece düşük çıkıyor sabah ateşi sadece tahmin amaçlı ama bakalım neler olacak bilemeyizAkşam ölçüm yapılıyor mu
Evet dil altı en yüksek çıkarıyor digerleri daha düşükBilmiyorum ki canim bende yumurtlama zamani 38.9 oldu sonra 38 e düştü ama dil alti bu normal alindan 37 36.7 falan
İnşallah canım hepimiz için yeni yıla bebişlerimizle girmek nasip olsun çok çok aminnnn allahım dualrımızı kabul etsinAkşam sadece sabahı tahmin etmek için yapıyoruz balım akşam ateisnden genelde 1 2 derece düşük çıkıyor sabah ateşi sadece tahmin amaçlı ama bakalım neler olacak bilemeyizateşin iki defa bu kadar yüksek çıktıysa regl tarihine kadar düzenli ölçüm yap canım eğer düşmez yüksek devam ederse regl günü de dahil inşallah gebelik vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?